View Full Version : Какъв презерватив да си купя?
Смисъл такъв където ще ми стане да не ми е хлабав, че ми трябва много спешно =))
Става въпрос за дължина 15см. обиколка 12см. Какво да и кажа на аптекарката ?!
Смисъл такъв където ще ми стане да не ми е хлабав, че ми трябва много спешно =))
Става въпрос за дължина 15см. обиколка 12см. Какво да и кажа на аптекарката ?!
А вместимостта защо я пропустна!?
Абе Филмар ти не си купуваш яке за да е по твоя размер!
Капутите не се шият по поръчка!
И защо не си в леглото вече!
Или пред Спеиса!? :-D
ThePainIsReaL
04-06-2007, 21:11
Ще ти станат повечето. Ако ти е за първи път, искай с повече лубрикант по тях. Абе ддз ..
Става въпрос да не е като пойде работата... и хопа да се издене :oops: . Затова пускам темата иначе ми е много зор дали ще е хлабъв ръбав и т.н. , ама да не се излагам преди дамата...
crazy_m145
04-06-2007, 21:55
ми вземи си durex,sportex те са най-извесните и ако наистина ти е за първи път земи с повече лубрикант :)
durex sini...mn sa hubavi.....i ne samo zaradi tova 4e predpazwwat i do sega ne sa mi se kusali no i zaradi tova 4e na mom4eto s koeto sum bila (bila sumsamo s 1) ne mu se "izhluzvashe" :)
az gi priznavam otsqkade ...
Абе до определена степен се притиснявам да не ми е малък и да ми се исхлузва, затова питам иначе марките кундоми ги знам чел съм темите във форум, но размерите който са показани ме притесняват малко чесно казано... :|
WindWaker
04-06-2007, 22:27
napravo 6te me umorite s teq razmeri ve4e.....prezervativite sa suzdadeni da pasvat na vsi4ki razmeri (moje bi s izklu4enie na svruh-malki ili golemite 4lenove). koi vi q puska taq muha v glavata s teq razmeri ne moa razbera deea
Никой никви мухи не ми е пускал... нали този форум е за това за коментиране и научаване на нови неща =)
Аз питам да не е да дам 3-5 лева колкото и да са... и накрая да не ми стават.
Все пак мерси. Ориентирал съм се към Дюрекс (опаковката с часовника)... дано да ми стане 52мм диаметъра е =)
WindWaker
04-06-2007, 22:38
dava6 3 leva (vsu6nost neznam dali sa to4no 3 leva tam kudeto jivee6) i si vzema6 Durex ili s 4asovnika kakto kaza (Performa - uj deto za po-produljitelen akt) ili Classic - standartnite bez nikvi glupavi vkusove, grapavi ili takiva razni izguzici
ChRiSTiaNo_07
04-07-2007, 10:12
DUREX
john_kaleka
04-07-2007, 13:49
abe batka ti si mnogo prost we!ne te li beshse sram da napravish takava tema we?bojeeeeeeeeeeeee ebeti nenormalnite hora ima tuka!
abe batka ti si mnogo prost we!ne te li beshse sram da napravish takava tema we?bojeeeeeeeeeeeee ebeti nenormalnite hora ima tuka! =D> #-o