PDA

View Full Version : starata liubov ryjda ne hva6ta

lascivious_girl
04-06-2007, 22:27
am,zdraveite:)tva za koeto 6te pi6e ne e problem za tva i ne vi molq za syvet(razbira se koito iska moje da si dade mnenieto)prosto nali se se6tate 4e ima edni takiva gadni ne6ta,koieto trqbva da gi spodeli6,ina4e ti e super sduhano....ta....predi sigurno 5/6 godini bqh mn silno vliubena v edno mom4e(tva be6e moje bi pyrvata mi istinska i mn silna liubov)ne6tata ne se polu4iha 6toto az bqh mn malka.toi zamina za sf i taka i nali znaete....vremeto "lekuva"uj.ta...godinkite letqha,az se vliubih v drugo mom4e i kato cqlo ne se se6tah za "nego",6toto toi be6e mn nadale4 v istoriqta!za tolkova mn vreme ne se bqhme vijdali nito vednyj,vypreki 4e hodim v edni i sy6i kafeneta,na edni i sy6ti mesta i imame gore dolu ob6ti fr...i 4estno prez um ne mi e minavalo 4e 6te go vidq to4nooo tazi vakanciq:(o6te po-malko sym si mislila 4e 6te izpitam otnovo sy6toto use6tane,kakto kogato go haresvah!!!e toi ne se be6e promenil,vse sy6tiqt krasavec si e!!!a az...az sega otnovo sym 6 klas i otnovo 6te si stradam tihi4ko za nego,a toi pak 6te si trygne!!!naistina mn silno sym go haresvala,6tom o6te me dyrji!ta za tova i kazvat sigurno "starata liubov rajda ne hva6ta"6te izlyja ako kaja 4e ne sym me4tala za momenta kogato otnovo 6te se vidim...sega ne znam...da se radvam ili da pla4a:(((

CVETELLINA
04-06-2007, 22:35
Тва не е вярно,че "Старата любов ръжда не хваща!"-Времето лекува ВСИЧКО!
Може да си изпитала някаква тръпка,но в никакъв случай (предполагам)същото каквото преди е било,а и ако имаш чувства към сегашния си приятел-не би трябвало да ти пука за миналото. :wink: Каквото е било-било,не трябва да живеем със спомени. 8-[

BAYO
04-06-2007, 22:51
Офффф 6 год. Много време са. Аз бях така в 8ми клас. Харесвах си една какичка, дет беше от др. град, а даже и по - голяма от мене. Виждахме се само през ваканциите. Станах 9,10,11 клас, но винаги щом я видех, сърцето ми трепваше. След време, в много близкото минало се видяхме, аз бях вече порастнал, голям, без задръжки, поканих я на кафе, тя прие... приятели сме, ако може тва да се каже за хора, които се виждат 2 пъти в год. ...

.. та тва ми е мисълта. Да не губиш надежда, все някой ден, може и слънцето да огрее на твоята улица ;)

BBG
04-06-2007, 23:05
Има капка истина...

PoisoNGirL
04-06-2007, 23:45
hmm i az sum na mnenie,che starata lubov rajda ne hvashta.Vse pak ti e bila purvata i si si mislela,che e nai-silnata..bla bla..setila si se za hubavite momenti.zatova ti e stanalo kofti.Vseki kato vidi predishno gadje kum koeto e imal neshto se priseshta.No s vremeto malko ili mnogo neshtata se promenqt...vse pak tova sa si 6 godini..a i ti opredeleno veche ne si 6-ti klas :mrgreen: :wink:

vasuy
04-07-2007, 14:30
Be ne e taka v nqkoi slu4ai starata lubov ne q xva6ta rujdata,no v drugi slu4ai q xva6ta rujdata i to mnogo. :smt064

stra6no_sexy
04-07-2007, 15:04
''старата любов ръжда не хваща'' наистина е така,защото го знам от собствен опит...това си е истина

MeRiToR
04-07-2007, 15:05
mi sega nqq kak sled kato si imala takiva 4uvstva golemi da go zabaravish az s tezi momi4eta s koito sam ima 4usvtava a te ne sa mn sega sam mn dobar fr i nqq zabarava kolko dobre sam si prekarval s tqh .

sherry
04-07-2007, 15:05
Зависи от любовта. Ако е било просто харесване, хваща ръжда. Намираш си човек, когото да обичаш и миналото вече не те засяга. Но в твоя случай не е така, защото явно само него си харесвала толкова силно. Аз съм сигурна, че колкото и време да мине, винаги ще изпитвам нещо към момчето, с което сега ходя. Много време сме заедно, той е първата ми истинска любов и съм сигурна, че нашата любов няма да хване ръжда. Даже да се разделим, винаги ще ни свързва нещо много силно.

koalka
04-07-2007, 17:56
Сигурна ли си, че това е било влюбване сега?Защото израза е "старата ЛЮБОВ ръжда не хваща" все пак, ако сме точни.А и само истинската любов не хваща ръжда, тази, която е била дълга, на този човек си отдал всичко.

BAYO
04-07-2007, 18:13
Сигурна ли си, че това е било влюбване сега?Защото израза е "старата ЛЮБОВ ръжда не хваща" все пак, ако сме точни.А и само истинската любов не хваща ръжда, тази, която е била дълга, на този човек си отдал всичко.

Еми да, точно и аз тва казвам. Ако е мимолетна любов, бързо ще забравиш , докато истинската, изтрадана и неповторима любов остава винаги в някое кътче на сърцето ти.

MuJleH4eTo
04-07-2007, 18:16
Ами да.. Според мен не хваща ръжда... Старата ми любов беше доста силна.. С него сме в една компания... бяхме и тогава :) И той разбра и нищо не се получи... Но винаги ми е бил тръпка :) Имали сме своите моменти, никога не сме били заедно в истинския смисъЛ на думата... Но просто привличането си го има :) И е странно , че чувствата са толкова охладнели, но въпреки всичко... Абе в общи линии - забравя се и поне не те боли вече, ама винаги ще го имаш като част от живота си :roll:

Ice_Queen
04-07-2007, 19:22
Старата любов хваща ръжда!
Идеята е дали ти ще го позволиш ( искаш/неискаш ) и как ще възприемеш нещата!

honda^
04-07-2007, 21:42
Тва не е вярно,че "Старата любов ръжда не хваща!"-Времето лекува ВСИЧКО!
Може да си изпитала някаква тръпка,но в никакъв случай (предполагам)същото каквото преди е било,а и ако имаш чувства към сегашния си приятел-не би трябвало да ти пука за миналото. :wink: Каквото е било-било,не трябва да живеем със спомени. 8-[
Наистина, вероятно не е изпитала съ666тата тръпка. Времето лекува - да, но проблема е, 4е остават белези. А освен това една ве4е забравена любов, не е невъзможно да бъде изпитана отново... Старата любов... не бих казала, 4е не хва666та ръжда. Смятам, 4е зависи от края на връзката или любовта...

BrokenInnocence
04-07-2007, 22:05
А, хваща си тя ръжда... стига да искаш.

lascivious_girl
04-08-2007, 11:16
ohhh,ne znam...vqrno e 4e zavisi ot obstoqtelstvata i nai-ve4e kolko si bil vliuben v nqkogo ...slu4iloto se oba4e mi doaza 4e az naistina mnogo sym go haresvala i smeq da kaja 4e tva mai mi e edinstvenata istinska liubov do sega(ee sigurna sym 4e 6te vi se stori super glupavo tova,ama az taka go 4uvstvam)ne mislq 4e ne6o 6te se promeni sled 2-3 godini kogato pak go vidq-pak 6te si q ima trypkata i jelanieto!v kraina smetka tva si e sydba vsi4ko,nali?!?!?

the dark angel
04-08-2007, 11:28
am,zdraveite:)tva za koeto 6te pi6e ne e problem za tva i ne vi molq za syvet(razbira se koito iska moje da si dade mnenieto)prosto nali se se6tate 4e ima edni takiva gadni ne6ta,koieto trqbva da gi spodeli6,ina4e ti e super sduhano....ta....predi sigurno 5/6 godini bqh mn silno vliubena v edno mom4e(tva be6e moje bi pyrvata mi istinska i mn silna liubov)ne6tata ne se polu4iha 6toto az bqh mn malka.toi zamina za sf i taka i nali znaete....vremeto "lekuva"uj.ta...godinkite letqha,az se vliubih v drugo mom4e i kato cqlo ne se se6tah za "nego",6toto toi be6e mn nadale4 v istoriqta!za tolkova mn vreme ne se bqhme vijdali nito vednyj,vypreki 4e hodim v edni i sy6i kafeneta,na edni i sy6ti mesta i imame gore dolu ob6ti fr...i 4estno prez um ne mi e minavalo 4e 6te go vidq to4nooo tazi vakanciq:(o6te po-malko sym si mislila 4e 6te izpitam otnovo sy6toto use6tane,kakto kogato go haresvah!!!e toi ne se be6e promenil,vse sy6tiqt krasavec si e!!!a az...az sega otnovo sym 6 klas i otnovo 6te si stradam tihi4ko za nego,a toi pak 6te si trygne!!!naistina mn silno sym go haresvala,6tom o6te me dyrji!ta za tova i kazvat sigurno "starata liubov rajda ne hva6ta"6te izlyja ako kaja 4e ne sym me4tala za momenta kogato otnovo 6te se vidim...sega ne znam...da se radvam ili da pla4a:(((

Сякаш слушам себе си с твоята история!Преди 3 години бях влюбена до полуда в едно неверроятно момче,бяхме заедно но се наложи той да се премести да живее в друг град и се наложи да се разделим :smt010 !!!Страдах ужасно много плаках месеци наред но знаех че не можем да сме заедно!Преди 5 месеца случайно ми попадна неговия номер,звъннах му уж само приятелски разменихме си скайп и се чухме!Аз имах сериозен приятел,но не спирах да мисля за старата си любов,той също за мен!Разбрах от тук от там че за 3 години не е погледнал друго момиче това ме порази!Не издаржахме и се сабрахме!Сега сме заедно и намираме начини да се виждаме обичаме се повече от всичко!!!За това съм убедена че старата любов ръжда не хваща!!!

GotheL
04-08-2007, 11:45
Бих казала че това което пише авторката на темата са само някакви спомени и едва ли са останали чувства.на всеки се е случвало след време да срещне определ човек и да го нахлуят някаво усещане за неспокойствие...бла бла бла...Като се гледа напред е невъзможно старата любов да те жегне отново и тва си е хубавото ...няма да се убодеш на едно и също трънче :) Поне така мисля аз :) Бреххх умно дете съм си ...ахаххаха

katttto3
04-08-2007, 12:30
ne vinagi si ostava lubovta po staro gadje v sarceto,no ima momenti koito izpitva6 nostalgiq kam dadenata li4nost no tova ne e lubov.

IKisseDAGirL
04-08-2007, 12:41
Да бе, ще се омъжиш, ще живееш добре, ще си имаш деца, и ще се сещаш за някакъв си там, дето си била "лудо влюбена" в него преди 84897643 години още като дете.. пълни глупости [-( За момента може да не стане, но все някога хваща ръжда, и то голяма :lol:

vivian
04-08-2007, 13:38
emi spored men si izpitala trapka,za6toto tova e 4ovek,koito si obi4ala i si stradala za nego,kogato ste se razdelili.no moje bi prosto ne si sre6tnala nqkoikoito d aobi4a6 sa6to tolkova silno.a i neka ne zabravqme 4e kato po-malki si mislim 4e sme mn mn mn vliubeni,za6toto vsa6tnost ne zabelqzvame mn ot negativnite ne6ta v edna vrazka.vsi4ko ni se struva prekrasno,no ne e taka.a i parvata liubov e nqkakv 6ablon,koito polagame na vsqka sledva6ta liubov.i poneje tova e bilo parvoto takova 4uvstvo i sme mislili po drug na4in go s4itame za stra6na liubov.
i az si mislih 4e 1vata mi liubov nikoga nqma da q zabravq,no s vremeto q zabravih.