View Full Version : starata liubov ryjda ne hva6ta
lascivious_girl
04-06-2007, 22:27
am,zdraveite:)tva za koeto 6te pi6e ne e problem za tva i ne vi molq za syvet(razbira se koito iska moje da si dade mnenieto)prosto nali se se6tate 4e ima edni takiva gadni ne6ta,koieto trqbva da gi spodeli6,ina4e ti e super sduhano....ta....predi sigurno 5/6 godini bqh mn silno vliubena v edno mom4e(tva be6e moje bi pyrvata mi istinska i mn silna liubov)ne6tata ne se polu4iha 6toto az bqh mn malka.toi zamina za sf i taka i nali znaete....vremeto "lekuva"uj.ta...godinkite letqha,az se vliubih v drugo mom4e i kato cqlo ne se se6tah za "nego",6toto toi be6e mn nadale4 v istoriqta!za tolkova mn vreme ne se bqhme vijdali nito vednyj,vypreki 4e hodim v edni i sy6i kafeneta,na edni i sy6ti mesta i imame gore dolu ob6ti fr...i 4estno prez um ne mi e minavalo 4e 6te go vidq to4nooo tazi vakanciq:(o6te po-malko sym si mislila 4e 6te izpitam otnovo sy6toto use6tane,kakto kogato go haresvah!!!e toi ne se be6e promenil,vse sy6tiqt krasavec si e!!!a az...az sega otnovo sym 6 klas i otnovo 6te si stradam tihi4ko za nego,a toi pak 6te si trygne!!!naistina mn silno sym go haresvala,6tom o6te me dyrji!ta za tova i kazvat sigurno "starata liubov rajda ne hva6ta"6te izlyja ako kaja 4e ne sym me4tala za momenta kogato otnovo 6te se vidim...sega ne znam...da se radvam ili da pla4a:(((
CVETELLINA
04-06-2007, 22:35
Тва не е вярно,че "Старата любов ръжда не хваща!"-Времето лекува ВСИЧКО!
Може да си изпитала някаква тръпка,но в никакъв случай (предполагам)същото каквото преди е било,а и ако имаш чувства към сегашния си приятел-не би трябвало да ти пука за миналото. :wink: Каквото е било-било,не трябва да живеем със спомени. 8-[
Офффф 6 год. Много време са. Аз бях така в 8ми клас. Харесвах си една какичка, дет беше от др. град, а даже и по - голяма от мене. Виждахме се само през ваканциите. Станах 9,10,11 клас, но винаги щом я видех, сърцето ми трепваше. След време, в много близкото минало се видяхме, аз бях вече порастнал, голям, без задръжки, поканих я на кафе, тя прие... приятели сме, ако може тва да се каже за хора, които се виждат 2 пъти в год. ...
.. та тва ми е мисълта. Да не губиш надежда, все някой ден, може и слънцето да огрее на твоята улица ;)
PoisoNGirL
04-06-2007, 23:45
hmm i az sum na mnenie,che starata lubov rajda ne hvashta.Vse pak ti e bila purvata i si si mislela,che e nai-silnata..bla bla..setila si se za hubavite momenti.zatova ti e stanalo kofti.Vseki kato vidi predishno gadje kum koeto e imal neshto se priseshta.No s vremeto malko ili mnogo neshtata se promenqt...vse pak tova sa si 6 godini..a i ti opredeleno veche ne si 6-ti klas :mrgreen: :wink:
Be ne e taka v nqkoi slu4ai starata lubov ne q xva6ta rujdata,no v drugi slu4ai q xva6ta rujdata i to mnogo. :smt064
stra6no_sexy
04-07-2007, 15:04
''старата любов ръжда не хваща'' наистина е така,защото го знам от собствен опит...това си е истина
mi sega nqq kak sled kato si imala takiva 4uvstva golemi da go zabaravish az s tezi momi4eta s koito sam ima 4usvtava a te ne sa mn sega sam mn dobar fr i nqq zabarava kolko dobre sam si prekarval s tqh .
Зависи от любовта. Ако е било просто харесване, хваща ръжда. Намираш си човек, когото да обичаш и миналото вече не те засяга. Но в твоя случай не е така, защото явно само него си харесвала толкова силно. Аз съм сигурна, че колкото и време да мине, винаги ще изпитвам нещо към момчето, с което сега ходя. Много време сме заедно, той е първата ми истинска любов и съм сигурна, че нашата любов няма да хване ръжда. Даже да се разделим, винаги ще ни свързва нещо много силно.
Сигурна ли си, че това е било влюбване сега?Защото израза е "старата ЛЮБОВ ръжда не хваща" все пак, ако сме точни.А и само истинската любов не хваща ръжда, тази, която е била дълга, на този човек си отдал всичко.
Сигурна ли си, че това е било влюбване сега?Защото израза е "старата ЛЮБОВ ръжда не хваща" все пак, ако сме точни.А и само истинската любов не хваща ръжда, тази, която е била дълга, на този човек си отдал всичко.
Еми да, точно и аз тва казвам. Ако е мимолетна любов, бързо ще забравиш , докато истинската, изтрадана и неповторима любов остава винаги в някое кътче на сърцето ти.
MuJleH4eTo
04-07-2007, 18:16
Ами да.. Според мен не хваща ръжда... Старата ми любов беше доста силна.. С него сме в една компания... бяхме и тогава :) И той разбра и нищо не се получи... Но винаги ми е бил тръпка :) Имали сме своите моменти, никога не сме били заедно в истинския смисъЛ на думата... Но просто привличането си го има :) И е странно , че чувствата са толкова охладнели, но въпреки всичко... Абе в общи линии - забравя се и поне не те боли вече, ама винаги ще го имаш като част от живота си :roll:
Ice_Queen
04-07-2007, 19:22
Старата любов хваща ръжда!
Идеята е дали ти ще го позволиш ( искаш/неискаш ) и как ще възприемеш нещата!
Тва не е вярно,че "Старата любов ръжда не хваща!"-Времето лекува ВСИЧКО!
Може да си изпитала някаква тръпка,но в никакъв случай (предполагам)същото каквото преди е било,а и ако имаш чувства към сегашния си приятел-не би трябвало да ти пука за миналото. :wink: Каквото е било-било,не трябва да живеем със спомени. 8-[
Наистина, вероятно не е изпитала съ666тата тръпка. Времето лекува - да, но проблема е, 4е остават белези. А освен това една ве4е забравена любов, не е невъзможно да бъде изпитана отново... Старата любов... не бих казала, 4е не хва666та ръжда. Смятам, 4е зависи от края на връзката или любовта...
BrokenInnocence
04-07-2007, 22:05
А, хваща си тя ръжда... стига да искаш.
lascivious_girl
04-08-2007, 11:16
ohhh,ne znam...vqrno e 4e zavisi ot obstoqtelstvata i nai-ve4e kolko si bil vliuben v nqkogo ...slu4iloto se oba4e mi doaza 4e az naistina mnogo sym go haresvala i smeq da kaja 4e tva mai mi e edinstvenata istinska liubov do sega(ee sigurna sym 4e 6te vi se stori super glupavo tova,ama az taka go 4uvstvam)ne mislq 4e ne6o 6te se promeni sled 2-3 godini kogato pak go vidq-pak 6te si q ima trypkata i jelanieto!v kraina smetka tva si e sydba vsi4ko,nali?!?!?
the dark angel
04-08-2007, 11:28
am,zdraveite:)tva za koeto 6te pi6e ne e problem za tva i ne vi molq za syvet(razbira se koito iska moje da si dade mnenieto)prosto nali se se6tate 4e ima edni takiva gadni ne6ta,koieto trqbva da gi spodeli6,ina4e ti e super sduhano....ta....predi sigurno 5/6 godini bqh mn silno vliubena v edno mom4e(tva be6e moje bi pyrvata mi istinska i mn silna liubov)ne6tata ne se polu4iha 6toto az bqh mn malka.toi zamina za sf i taka i nali znaete....vremeto "lekuva"uj.ta...godinkite letqha,az se vliubih v drugo mom4e i kato cqlo ne se se6tah za "nego",6toto toi be6e mn nadale4 v istoriqta!za tolkova mn vreme ne se bqhme vijdali nito vednyj,vypreki 4e hodim v edni i sy6i kafeneta,na edni i sy6ti mesta i imame gore dolu ob6ti fr...i 4estno prez um ne mi e minavalo 4e 6te go vidq to4nooo tazi vakanciq:(o6te po-malko sym si mislila 4e 6te izpitam otnovo sy6toto use6tane,kakto kogato go haresvah!!!e toi ne se be6e promenil,vse sy6tiqt krasavec si e!!!a az...az sega otnovo sym 6 klas i otnovo 6te si stradam tihi4ko za nego,a toi pak 6te si trygne!!!naistina mn silno sym go haresvala,6tom o6te me dyrji!ta za tova i kazvat sigurno "starata liubov rajda ne hva6ta"6te izlyja ako kaja 4e ne sym me4tala za momenta kogato otnovo 6te se vidim...sega ne znam...da se radvam ili da pla4a:(((
Сякаш слушам себе си с твоята история!Преди 3 години бях влюбена до полуда в едно неверроятно момче,бяхме заедно но се наложи той да се премести да живее в друг град и се наложи да се разделим :smt010 !!!Страдах ужасно много плаках месеци наред но знаех че не можем да сме заедно!Преди 5 месеца случайно ми попадна неговия номер,звъннах му уж само приятелски разменихме си скайп и се чухме!Аз имах сериозен приятел,но не спирах да мисля за старата си любов,той също за мен!Разбрах от тук от там че за 3 години не е погледнал друго момиче това ме порази!Не издаржахме и се сабрахме!Сега сме заедно и намираме начини да се виждаме обичаме се повече от всичко!!!За това съм убедена че старата любов ръжда не хваща!!!
Бих казала че това което пише авторката на темата са само някакви спомени и едва ли са останали чувства.на всеки се е случвало след време да срещне определ човек и да го нахлуят някаво усещане за неспокойствие...бла бла бла...Като се гледа напред е невъзможно старата любов да те жегне отново и тва си е хубавото ...няма да се убодеш на едно и също трънче :) Поне така мисля аз :) Бреххх умно дете съм си ...ахаххаха
katttto3
04-08-2007, 12:30
ne vinagi si ostava lubovta po staro gadje v sarceto,no ima momenti koito izpitva6 nostalgiq kam dadenata li4nost no tova ne e lubov.
IKisseDAGirL
04-08-2007, 12:41
Да бе, ще се омъжиш, ще живееш добре, ще си имаш деца, и ще се сещаш за някакъв си там, дето си била "лудо влюбена" в него преди 84897643 години още като дете.. пълни глупости [-( За момента може да не стане, но все някога хваща ръжда, и то голяма :lol:
emi spored men si izpitala trapka,za6toto tova e 4ovek,koito si obi4ala i si stradala za nego,kogato ste se razdelili.no moje bi prosto ne si sre6tnala nqkoikoito d aobi4a6 sa6to tolkova silno.a i neka ne zabravqme 4e kato po-malki si mislim 4e sme mn mn mn vliubeni,za6toto vsa6tnost ne zabelqzvame mn ot negativnite ne6ta v edna vrazka.vsi4ko ni se struva prekrasno,no ne e taka.a i parvata liubov e nqkakv 6ablon,koito polagame na vsqka sledva6ta liubov.i poneje tova e bilo parvoto takova 4uvstvo i sme mislili po drug na4in go s4itame za stra6na liubov.
i az si mislih 4e 1vata mi liubov nikoga nqma da q zabravq,no s vremeto q zabravih.