PDA

View Full Version : дайте по едно мнение!

04-07-2007, 11:20
първо да каже че форумчето много си го бива и че от известно време доста инт работи съм прочел но уви не ми се е налагало да пиша!

та по въпроса сега имам сериозен проблем..... да речем че аз съм момче на около 18 години и изкарах една много боледнена връзка от около год и 2 месеца .... един от многото проблеми в нея веше и липсата на секс ! сега обаче съм с друго момиче от около няма 4 месеца и ми е много трудно. тя знае че ще я чакам колкото трябва но честно чувството е кофти направо се побърквам много я желая и честно на моменти направо превъртам...... понякога е супер болезнено да съм с нея .... а не искам друга много я обичам и просто нз кво да правя.... не мога или по точно не искам да я притискам но ме е страх за нас и за мен аз се превръщам в развалина.... какво да правя! :smt009

ще съм ви благодарен ако не се заяждате и просто пишете заради поредния пост!

Scandalous_lady
04-07-2007, 11:28
Първо-поговори съвсем спосойно с нея за своите чувства и нужди.Ако тя също е готова да ти отвърне със същото разбиране с което и ти се отнасяш към нея,ще те разбере и няма да те мъчи.В крайна сметка на първо място сме хора с Нужди :roll:

`Death`Whore`
04-07-2007, 11:30
Според мен трябва да си намериш момиче на своята възраст. Окей, 1 месец да се чака, но нормално развитите психически и физически индивиди на твоята възраст искат секс и го правят. Странно ми е как това момиче ходи с теб няколко месеца, целувате се, натискате се и се сдържа да не правите секс...или не те желае, или има огромна воля.

Unknown-19
04-07-2007, 11:51
Според мен трябва да си намериш момиче на своята възраст. Окей, 1 месец да се чака, но нормално развитите психически и физически индивиди на твоята възраст искат секс и го правят. Странно ми е как това момиче ходи с теб няколко месеца, целувате се, натискате се и се сдържа да не правите секс...или не те желае, или има огромна воля.

А може и да е девствена.
А по темата:
имаш си избор или чакаш или търсиш друга.Няма средно положение.А от тия 2-та варианта ти си човека който трябва да избере единия.Никой от тука не може да ти каже какво да правиш.

`Death`Whore`
04-07-2007, 11:52
Затова споменах да не се занимава все с малки...а в днешно време тези на 18 далеч не са девствени ;) А и ако е девствена на 18, ще И се иска доста и за 4 месеца все ще се е наканила...

ThePainIsReaL
04-07-2007, 12:09
Чувствата са си чувства .. но липсва ли сексът, те изстиват. Тя трябва да го е разбрала, освен ако не е на 14 години. Поговори с нея, обясни й, че си имаш нуждите, като акцентираш на това как искаш точно нея, колко я желаеш и искаш да спиш само с нея. Момичетата обичат да чуват колко са желани..
поговорете, обичайте се, наслаждавайте се един на друг. Не може все да си мълчиш .. това са цели 4 месеца без секс. Не е никак малко.

ChRiSTiaNo_07
04-07-2007, 13:16
Не я насилвай

koalka
04-07-2007, 13:22
Трябва да й обясниш внимателно положението без да си помисли, че си с нея само заради секса.Кажи й какво е станало предишния път.А тя между другото на колко години е?Все пак тук съм съгласна с другите, че е по-добре да си с момиче на твоята възраст, за да нямаш тези проблеми.

jony
04-07-2007, 14:09
Както казаха и другите, поговори с нея. Няма логично обяснение, да не иска да го направите, освен ако не е малка, или няма някакъв проблем.. А може и друга основателна причина :smt017
При всички положения една връзка се гради на доверие, така че ако не говориш с нея, а чакаш нещата да се случат от само себе си нямаш шанс.

04-07-2007, 18:10
мерси за отг. мисля да ви послушам с това да поговоря отново :-D