View Full Version : Позата 69
Споделета какво мислите за нея и случвало ли ви се е да се задавите със косъм.Или е доста гадно когато не са се къпали или поне единят от двамата направо мое да се умре.Иначе има и предимства аре пишете.
Nadelina
04-08-2007, 02:00
Nikoga ne sym probvala taq poza... ama tia neshta sa ujasni...
1.Mrazq kosmi.. da se mahat vsichkite.. ne bih pravila svirka ako ima kosmi..
2.Da ne se e kypal? E toq kyf e be? Velichko? Ujas... Sig mirishi.. hahah..
Сигурно е доста неприятно, все пак трябва да се съобразиш и да поддържаш елементарна хигиена.А относно това-не съм се задавяла с косъм, но ако стане-какво от това.Няма да ме е гнус.
Jamalska
04-08-2007, 08:05
Мхахаха не ми се е случвало да има гафове....ако е такъв човек изобщо няа ми е интересен.Ама иначе позата си я бива
`Death`Whore`
04-08-2007, 08:08
Имала съм гаф, но не с косми...
[Fr33land3R]
04-08-2007, 08:31
Имала съм гаф, но не с косми...
ami?
ahahahha
ThePainIsReaL
04-08-2007, 08:36
Ааа .. стига бе. Това е ужасно. Не ми се е случвало, пък и ме съмнява да ми се случи. Орална любов практикувам само с един човек, на когото имам пълно доверие и знам, че никога няма да се остави да е намарлив.
Относно позата - не я обичам. Твърде много ме разсейва. Не мога да се възбудя, защото се старая да правя нещо, в което влагам доста "усилия" и емоции. И така нито аз мен ми е кеф, нито на него мога да му се отдам изцяло, както при принципа "аз на тебе, ти на мене".
Така че .. и без 69 ми е добре.
Sexapilna_kukla
04-08-2007, 09:44
Харесва ми позата, малко е разсейваща само, ама става :-D Не ми се е случвало да се задавя с косъм, партньорите ми винаги са били обезкосмени. А относно това за къпането- в никакъв случай не бих си позволила да бъда с човек, който не поддържа добра лична хигиена!
Allthatshewant
04-08-2007, 10:29
Харесва ми позата, малко е разсейваща само, ама става :-D Не ми се е случвало да се задавя с косъм, партньорите ми винаги са били обезкосмени. А относно това за къпането- в никакъв случай не бих си позволила да бъда с човек, който не поддържа добра лична хигиена!
\:D/
ABSOLUTme
04-08-2007, 11:38
Мммм не е толкоз лошо..а е най-готино след баня,излизате,лигавите се и се почвате..много е яко да правиш такива мръсотии,след като си чист като бебче :-D
Мммм не е толкоз лошо..а е най-готино след баня,излизате,лигавите се и се почвате..много е яко да правиш такива мръсотии,след като си чист като бебче :-D to zavisi nali samo 6te se kypem :wink: a za pozata haresva mi...
Позата си е супер на мен поне ми харесва... а туй относно приятеля ти да не се къпи хахахахах СМЯХ :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
KriTi4nO*NasTroEnaTa
04-08-2007, 13:08
omg
1nia maca foruma s flood, a drugia ne moje da napi6e 1 duma bez pone 2 pravopisni gre6ki :lol: smiah
a po temata.. ne mi haresva, kakto kazaha predi men razseiva6to e
ми да правила съм го .. нямала съм проблеми . усещането е страхотно даже доста интересно.. можеш сам да си задаваш темпото .. т.е. по4ваш да бързаш и усещаш как и партьора ти забързва .. мн е готино
а до колкото за хигиената то си зависи от 4овека. аз съм нямала проблеми с нея.. хубаво ми е:"искам да ми е 4исти4но :)"
а за космите по4ти всеки път имам проблеми. но не са от тези гинетални косми а от дългата ми коса... тъй като е до кръста просто няма на4ин да не напапам косъм... :smt011
Още не съм я пробвал, нооо 100% ще е скоро ;)
Супер си е позата.
А относно задавянето с косъм, все още не съм. Хахахах, има време.
Но знам какво е докато правиш орална любов да забравиш че си замукал яко и да го изкараш...и да оплюеш самия себе си. Хахахахах. И тоооо здраво да се оплюеш. Смях. :smt005
А относно позата-не ми харесва, защото не мога да се отпусна достатъчно и да се насладя на усещането, а трябва да върша работа, а каквато съм мързеливичка. :lol: Не, но не ми харесва.А и не е много удобна...
позата е приятна и за двамата,разбира се те трябва да си имат доверие!Аз ли4но не бих могла да имам проблеми от горепосочените,тъй като и двамата сме маниаци на тема хигиена и гладко тяло :)
ми да правила съм го .. нямала съм проблеми . усещането е страхотно даже доста интересно.. можеш сам да си задаваш темпото .. т.е. по4ваш да бързаш и усещаш как и партьора ти забързва .. мн е готино
а до колкото за хигиената то си зависи от 4овека. аз съм нямала проблеми с нея.. хубаво ми е:"искам да ми е 4исти4но :)"
а за космите по4ти всеки път имам проблеми. но не са от тези гинетални косми а от дългата ми коса... тъй като е до кръста просто няма на4ин да не напапам косъм... :smt011
именно.
ЛЮБИМА поза , дава невероятен контакт и същевременно-свобода на движенията, достъп до всяко местенце от телата, взаимност , съответствие и симетрия,
дава възможност на всеки от партньорите да дава знаци на другия какво му е приятно и какво не,
и най-ве4е- напълно изклю4ва рисак от нежелана бременност
Ммм, тази поза ме притеснява. Не мога да се съсредоточа върху това, което правя :-D
beautiful_f
04-10-2007, 08:07
Ммм, тази поза ме притеснява. Не мога да се съсредоточа върху това, което правя :-D
;-) така си е
satisfyme
04-11-2007, 14:43
Мен пък изобщо не ме притеснява, много си е хубава даже позата. Когато ми е приятно на мен, не се разсейвам, а напротив и аз се надъхвам и започвам все по-старателно да си върша работата. По принцип приятелят ми много харесва 69, както и позите в който съм седнала на лицето му, въпреки че не обичам да съм пас, не се дърпам от подобни оферти от негова страна. хихи