Влез

View Full Version : Golqm gaf pri purviq opit...

Некадърника
04-08-2007, 14:50
mom4e sum, na 17 godini... dnes s priqtelkata mi (i dvamata sme devstveni) reshihme da go napravim za parvi pat, no v posledniq moment. i dvamata predi tova se bqhme vazbudili i penisat mi beshe erektiral kakto trqbva. problemat doide sled kato se sablqkohme i si slojih kondoma. to4no tova koeto nai-se nadqvah da ne se slu4i stana realnost - penisat mi spadna oshte predi da sme probvali da napravim kakvoto i da bilo :?
ne me e sram ot slu4iloto se, no se pritesnqvam.. vazmojno li e da e ot pritesneniq zaradi purviq put ili prosto sum nekaduren?! razo4arovah priqtelkata is i se razo4arovah sebe si... i nai-loshoto imam 4uvstvoto 4e pove4e nikoga nqma da moga da go vdigna ;(

nadqvam se da ne zapo4nat podigravki zashtoto mi e nai-malkoto do tova, prosto iskam pomosht... iskam da znam dali e normalno tova da se slu4i i kakvi moje da sa pri4inite i iskam nqkakuv suvet za sledvashtiq opit (ako se izloja 2 pati shte se samoubiq, kalna se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

girl_in_black
04-08-2007, 14:56
Най-вероятно това се е случило от по-голямото притеснение.В никакъв случай не си некадърник.Това се случва на почти всички момчета при първите им полови контакти. Споко.Следващия път всичко ще мине много по-добре 100%

SouL^*DiViNe
04-08-2007, 15:00
спокойно,никой не се е родил научен.Най-вероятно си се притеснил,понеже и на двамата ви е за пръв път,а и мацката ако е точна би трябвало да те разбере.Айде успех следващият път :wink:

ThePainIsReaL
04-08-2007, 15:00
Никакво намерение нямам да се подигравам. Искам да ти кажа, че въобще няма за какво да се безпокоиш. Това, което е станало, се случва на много момчета. И НЕ е никаква излагация. Избий си тази мисъл от главата, моля те .. няма за какво да ти е кофти. Ще се справиш следващия път, сигурна съм в това. Горе главата.
И просто другия път не мисли как си се изложил предишния. Направете по-дълга любовна игра, насладете се на телата си, концентрирай се в/у нещата, които правиш, а не глупавата тема "Дали ще ми спадне"
Накар я нея да ти сложи кондома, да те пипа повече като го сложи и дори като го сложи да продължи да те възбужда.. да те поглези малко, както и ти нея после.
Никога не трябва да се спичаш за такива неща.
И ако искаш да чуеш успокоение - на теб ти спадна първия път, а пък на моето момче му се случи просто ей така (при условие, че прави секс от доста време), без видима причина. Но после се оправихме де ..
Така че.. успех. Никак не се съмнявам, че ще се получи..
П.П. Чувала съм, че да си биеш една чекия преди акта, помага ..

Некадърника
04-08-2007, 15:16
nai-iskreni blagodarnosti na vsi4ki vi!!!!! uspokoihte me i se nadqvam da ste pravi i sledvashtiq put da nqma izlagacii! :oops: :o :D

ThePainIsReaL
04-08-2007, 15:52
nai-iskreni blagodarnosti na vsi4ki vi!!!!! uspokoihte me i se nadqvam da ste pravi i sledvashtiq put da nqma izlagacii! :oops: :o :D

Абе, пич! Горе главата. Абсолютно убедена съм, че ще успееш.
Пък и повече не си пиши такъв ник като "Некадърника", защото това не е вярно.
Айде бб и успех :wink:

Ellie
04-08-2007, 15:53
Отпуснете се и двамата, притеснил си се. :wink:

Valar
04-08-2007, 16:11
Двоен дебютантски опит успешен къде си чувал!?
Ако има със сигурност ще го запишат в некоя книга! :-D
Да не ти пука щот ще се комплексираш!!!

Jamalska
04-08-2007, 18:22
А ако перманентно не става?:/
в смисъл неговият пръв път...ясно-бил е много притеснен...Ама до сега никой не се е оплаквал от моите докосвания и целувки,а с Него ту става ту става и като се стигне до кондома иии нъцки. 8-[

koalka
04-08-2007, 18:28
Не мисля, че това е за подигравка.Това често се случва и най-вече от притеснение, което е нормално преди да го направите за пръв път. :wink: Следващият път се отпусни повечко, кажи на приягелката ти да ти сложи презерватива.

ABSOLUTme
04-08-2007, 18:29
към автора - само не разбрах що сте се натискали с дрехи,станал си готов,едва тогава сте се разсъблекли и си пробвал да си сложиш клапата.. :-s по-хуу следващия път се погушкайте малко(ама голички,че да си свикнете с телата,да няма 'ма срам ме е' пък и да не губите време) и както предложи гениалното ми другарче ThePainIsReal - тя да ти сложи капута.

а към Jamalska - уролог. или пък без.аре са,ше се жертваш. :-D

jony
04-08-2007, 18:29
Спокс, с тренинг сичко става!

ludoto_f
04-08-2007, 19:17
:cry:
lele hora nz kakvo da vi kaja az sum momi4eto koeto ne e slojilo klapata ](*,) mn sum zle..
no vse pak i az nz kak da stane vse pak shte mi e za purvi put mn se pritesnih i nz kakvo stana vsi4ko se opleska..
samo znam 4e nqma da ostavq taka neshtata i 100 na 100 shte ima ne "opit" ami ekshan dr put i mislq tozi put da ne sme pritesneni.. sega za drugo se pritesnqvam.. za tva dali otnovo shte stane na priqtelq mi.. da ne bi az da sum vinovna za tva 4e mu padna... :o :cry: :? prosto sum adski pritesnena za nego? dali da ide na lekar?
moje bi az sum vinovna 4e ne stana .. poneje v posledniq monent otidoh do kenefa.. i nz .. pritesnena sum mn .. dali zaradi men ne mu spadna.. :?: :cry: :?

Некадърника
04-08-2007, 19:19
:cry:
lele hora nz kakvo da vi kaja az sum momi4eto koeto ne e slojilo klapata ](*,) mn sum zle..
no vse pak i az nz kak da stane vse pak shte mi e za purvi put mn se pritesnih i nz kakvo stana vsi4ko se opleska..
samo znam 4e nqma da ostavq taka neshtata i 100 na 100 shte ima ne "opit" ami ekshan dr put i mislq tozi put da ne sme pritesneni.. sega za drugo se pritesnqvam.. za tva dali otnovo shte stane na priqtelq mi.. da ne bi az da sum vinovna za tva 4e mu padna... :o :cry: :? prosto sum adski pritesnena za nego? dali da ide na lekar?
moje bi az sum vinovna 4e ne stana .. poneje v posledniq monent otidoh do kenefa.. i nz .. pritesnena sum mn .. dali zaradi men ne mu spadna.. :?: :cry: :?
Стига мило нямаш никаква вина ти...!

Само да отбележа, че оттогава досега нито един път не ми "стана" и започвам да се притеснявам да не се е увредило нещо?! :-# :? :cry:

HanoMnaH
04-08-2007, 19:44
Позната работа.Само дето при мене беше друго.Първият път бодях повече от час и немога и немога...с триста зора успях де ама с ибеше пф адското.Иначе сега сам си в норма.Първият път винаги става нещо странно.Не се притеснявай :) ! \:D/

ABSOLUTme
04-08-2007, 19:46
Оф! нищо ви няма бе! тва,че сте неопитни,не означава,че сте дефектни! пробвайте пак,ама си отделете повечко време и ще стане! :-D
ludoto_f,а ти къде си ръганала в последния момент?секс ли си ходила да правиш или да му ползваш тоалетната? :lol:

HanoMnaH
04-08-2007, 19:46
Позната работа.Само дето при мене беше друго.Първият път бодях повече от час и немога и немога...с триста зора успях де ама с ибеше пф адското.Иначе сега сам си в норма.Първият път винаги става нещо странно.Не се притеснявай :) ! \:D/

www.PunksNOTDeaD-BG.tk
04-08-2007, 19:59
mom4e sum, na 17 godini... dnes s priqtelkata mi (i dvamata sme devstveni) reshihme da go napravim za parvi pat, no v posledniq moment. i dvamata predi tova se bqhme vazbudili i penisat mi beshe erektiral kakto trqbva. problemat doide sled kato se sablqkohme i si slojih kondoma. to4no tova koeto nai-se nadqvah da ne se slu4i stana realnost - penisat mi spadna oshte predi da sme probvali da napravim kakvoto i da bilo :?
ne me e sram ot slu4iloto se, no se pritesnqvam.. vazmojno li e da e ot pritesneniq zaradi purviq put ili prosto sum nekaduren?! razo4arovah priqtelkata is i se razo4arovah sebe si... i nai-loshoto imam 4uvstvoto 4e pove4e nikoga nqma da moga da go vdigna ;(

nadqvam se da ne zapo4nat podigravki zashtoto mi e nai-malkoto do tova, prosto iskam pomosht... iskam da znam dali e normalno tova da se slu4i i kakvi moje da sa pri4inite i iskam nqkakuv suvet za sledvashtiq opit (ako se izloja 2 pati shte se samoubiq, kalna se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Имах един приятел със същия проблем. Вече не се интересува от жени, отдаде се изцяло на алкохола.

www.PunksNOTDeaD-BG.tk
04-08-2007, 20:21
Ейтва е успокоение.

Незнам дали е успокоение, но със сигурност е решение на проблема :P

patrula
04-08-2007, 20:42
1.Momicheto ne stava!
2.Mnogo si se napregnal!
3.Ti si gei!

ludoto_f
04-09-2007, 06:36
ludoto_f,а ти къде си ръганала в последния момент?секс ли си ходила да правиш или да му ползваш тоалетната?

mi trugnah zashtoto bqhme piinali po bira.. ](*,)

Jose
04-09-2007, 06:39
Споко бе брат, сичско си е ОК просто си се притеснил млако повече от нормалното :P
:arrow:

Спокс, с тренинг сичко става!

04-09-2007, 07:28
и на мен не ми се получи първия път именно поради тази причина.. няма да разправям изтории, но разбрах, че не на всички хора първия опит за първия път е успешен..
значи няма какво да се тормозиш, цялата работа идва от притеснението..
така след това малко провалче, както го наричаш ти, следващия път ще е върховен 8)

sladoled
04-09-2007, 07:31
Стига бе хора! Не търсете несъществуващи кусури! Прегръщайте се, галете се, радвайте се един на друг без да си поставяте непременно задачата "тоя път трябва да стане". И то ще дойде от само себе си по някое време.

04-09-2007, 08:10
PI4 ISKAM TI Help NO da zn PRITESNENIETO Sucks Brato Da ne TI puka kogato gi ebe6 prosto vkarva6 i do kraq ne se pritesnqvai :) i zapomni tova Fraza na 1 fr >ДуШата в рАя И Хуя дО кРая! !!! deistvai pi4 Ako mackata q biva, ne si gey 6te q ebe6 mnoo zdravo ae gl i HF

Jamalska
04-09-2007, 13:16
[quote=Некадърника]mom4e sum, na 17 godini... dnes s priqtelkata mi (i dvamata sme devstveni) r.........quote]

Имах един приятел със същия проблем. Вече не се интересува от жени, отдаде се изцяло на алкохола.

Ейтва е успокоение.
абее.....може и решение да е хаха...последните 2 дни като пробваме моя е все пил половин бутилка ром преди това и мн пауър и желание му идва....само дето тряа го будя.