View Full Version : коса...побърква ме
Имам проблем ,който ме тормози от години.В момента сам подстригана на етажи(така е от 2 г,а етажите са 4). Косата ми е чуплива-приличам на урод когато е неизправена.Цяла година я изправях с преса всеки ден и от нея не остана почти нищо и затова престанах(от есента не сам се изправяла по този начин)Мислих,че сам се справила с този проблем-бях открила един серум за изправяне на коса и се изправях посредством сешуар,серума и четка за изправяне на коса.Не знам какво стана,но сега нещо не ми се получава...Ужасно е!Та искам да ви питам сещате ли се за някакав продукт с които мога да си изправя косата с пом. на сешуар.
kat4enceto
04-08-2007, 15:34
http://asseenontv.bg/product.php?lang=1&catid=22&prodid=98
според мен това трябва да ти свърши работа
UnaBletoLoVeU
04-08-2007, 15:47
I moqta kosa e sushtata. Sega se kupq sus Sunsilk za prava kosa, polzvam balsama pak na Sunsilk i pak za prava kosa, susha si kosata sus seshuar i osven tova polzvam nqkakva maska i si se izpravq :)
А случайно някой да е използвал продукта от линка?Или нещо подобно?Мога да си позволя да похарча някаде кам 30 лв.
Lorraine
04-08-2007, 16:51
Еми миличка ти правила ли си маски на тая коса преди?Защото пресата много гори и ако не се правят маски заприличва на метла..Можеш да пробваш с шампоан за изправяне,май имаше такова нещо.
Имам проблем ,който ме тормози от години.В момента сам подстригана на етажи(така е от 2 г,а етажите са 4). Косата ми е чуплива-приличам на урод когато е неизправена.Цяла година я изправях с преса всеки ден и от нея не остана почти нищо и затова престанах(от есента не сам се изправяла по този начин)Мислих,че сам се справила с този проблем-бях открила един серум за изправяне на коса и се изправях посредством сешуар,серума и четка за изправяне на коса.Не знам какво стана,но сега нещо не ми се получава...Ужасно е!Та искам да ви питам сещате ли се за някакав продукт с които мога да си изправя косата с пом. на сешуар.
все едно гожориш за моята коса...
и аз бях като теб - преса, сешоар, гелове, фризиор...с две думи исках винаги да ми е права, НО всичките ми приятели и родителите ми постоянно ми казваха, че ми е много по-хубаво с къдрава коса
и аз се реших колкото и да не се харесвам да си я оставям къдрава и за мое щастие почнах да се харесвам а и ми стават някви яки къдрици...
имах и бритон(защото челото ми е големично и исках да го скрия), но вече ще го пускам на дължината на цялата коса...
та, това което исках да кажа е да си оставиш естественат красота на косата(както и аз направих и не съжалявам), защото от много третиране с каквото и да е косата мн се изтощава...
Маски винаги съм си правила и все още си правя.Почти половин година не я изправям с преса и вече е в мн по-добро състояние,но просто прическата не ми отива,винаги ми стои смешно...Моето чело също е голямо :-D ,то напрово цяла педя.От 6 г не съм била с дълга коса и сиг цяла г трябва да я чакам да посастне,а дотогава не знам кво да правя,направо сам се компелексирала,щото като срещна приятели,които не са ме виждали с чуплива коса направо се плашат и постоянно ми повтарят колко по-добре сам изглеждала преди,колко сам била сладка и пак да сам я изправяла :smt010 :smt010 :smt010
Lorraine
04-08-2007, 18:47
Пробвай да смениш прическата :roll: