Влез

View Full Version : относно бюста

dazzle
04-08-2007, 15:18
здравейте и извинявайте ако има такава или подобна тема, но не съм разглеждала още целия форум! :roll:
Значи искам да ви попитам има ли начин да се намали размера на бюста при момичетата и по какъв начин?
Аз съм на 15г, тежа 49кг и съм висока 162см, но обиколката на бюста ми е 86 см, което според мен е повече от нормалното... Накъдето и да се обърна виждам момичета(които освен че са по-слаби от мен и това ме влудява) с малък бюст. Майка ми е запозната с този ми...проблем и единственото което направи е да ми купи крем за стягане от Ейвън. Е, ползвам го от седмица и нещо, но...мисля че няма ефект.
Та, кажете ми с гимнастика ли да се занимавам...с някакви други мазила ли или въобще има ли начин да се намали бюста?

Komshiikata
04-08-2007, 15:25
Ако отслабнеш цялостно и бюста ще ти се намали,но според мен няма смисал.

kPuCkA
04-08-2007, 15:59
хахаха ти не си наред!За кво ти е тази кирия,като повече от половината жени на Земята си мечтаят за по-голям бюст....я се стегни (ти,не бюста) и свикни с мисълта че мн момчета ще те зяпат там....не е чак толкова лошо :::

AliceSw
04-08-2007, 16:26
втф?!?

гръдната ти е 86, бюстът ти не би трябвало да е голям :-s

колко ти е подгръдната 70?!?

dinosaur
04-08-2007, 16:36
стига,беее гордей се с него.. как може да искаш по малък като всички 100% ти завиждат...

Lorraine
04-08-2007, 16:49
Е ти пък лелее повечето момичета искат по-голям бюст,а ти искаш малък :smt017 .Правилно ти казаха,че ако отслабнеш бюста ти ще намалее но според мен дори трябва да качиш. :-s

dazzle
04-08-2007, 16:54
не само вие ми казвате това...но аз съм на различни диети и без това...
но просто искам да са ми по-малки...какво да направя :roll:
подгръдната ми нз коло е, а и за жалост нямам сантиметърче наблизо...
и все пак благодаря ви за съветите :smt045 :smt024 :smt058

Kianna
04-08-2007, 18:11
здравейте и извинявайте ако има такава или подобна тема, но не съм разглеждала още целия форум! :roll:
Значи искам да ви попитам има ли начин да се намали размера на бюста при момичетата и по какъв начин?
Аз съм на 15г, тежа 49кг и съм висока 162см, но обиколката на бюста ми е 86 см, което според мен е повече от нормалното... Накъдето и да се обърна виждам момичета(които освен че са по-слаби от мен и това ме влудява) с малък бюст. Майка ми е запозната с този ми...проблем и единственото което направи е да ми купи крем за стягане от Ейвън. Е, ползвам го от седмица и нещо, но...мисля че няма ефект.
Та, кажете ми с гимнастика ли да се занимавам...с някакви други мазила ли или въобще има ли начин да се намали бюста?

Мацко,какви са тези глупости,бе?Ти си 49кг и искаш да си още по-слаба?Стига с тези диети!На 15 години си-имаш още много да се развиваш!
Относно бюста..това трябва да ти е най-малкият проблем.И аз съм с голям бюст,ама пък съвсем пък това не ме комплексира.Даже напротив. :roll:

strange__
04-09-2007, 04:59
86 бюст не може да е толкова голям...според мен има някаква грешка в изписването :roll: :lol: Аз отслабнах със 7-8кг и съответно и гърдите ми се "стопиха".Никога не съм имала голям бюст и вероятно няма да имам (просто няма от кой да съм го взела,като и от двете страни са плоскии :lol: ).Ако достигна 86см ще съм тоооолкова щастлива,но пълно щастие няма :P Не се комплексирай за глупости,защото в случая си втълпяваш :arrow: търсиш проблем там,където го няма :wink:

$tedinka$^^^26@05!!!!!
04-09-2007, 07:31
Хахха не се комплексирай от това че бюста ти е по-голям,това не е чак толкова лошо,даже напротив-колко момичета си мечтаят за по-голям бюст!Не търси проблем [-X в нещо което си е напълно нормално и даже е хубаво и не придавай чак такова голямо значение на погледите на околните!

Allthatshewant
04-09-2007, 09:19
Да ти имам проблема :P ако имаш виснали гърди това е проблем и трябва да се възползваш от стягащия продукт който е купила майка ти но не намирам нищо лошо в това да имаш по-големи гърди :-k :wink:

SpAcE_LaDy
04-09-2007, 09:20
LoL, аз искам да ми се увеличи гръдната обиколко, а ти искаш да се намали.. ми дай малко бюст на мен де, така и двете ще сме доволни :D:D:D
както и д е, по темата.. мисля, че нячина е да отслабнеш, но в никакъв случай недей да гладъваш, това е адски вредно! :) Другия начин е по оперативен път, мисля.. но едва ли си заслужава, а и си малка за такива операции:)

iLoveChocolate
04-09-2007, 10:07
един приятел ми каза,че тези които тичат, нямат големи цици.

dazzle
04-09-2007, 10:45

ами нз, може и да е така...
благодаря отново на всички, но все пак ще ми е доста трудно да избегна тази мисъл...не ги харесвам тези гърди и това е...
Allthatshewant, не са увиснали, а просто лично аз ги намирам за по-големички...
и пак мерси мн за съдействието :smt039 :smt045

{{{ElEk7rA}}}
04-09-2007, 11:46

ами нз, може и да е така...
благодаря отново на всички, но все пак ще ми е доста трудно да избегна тази мисъл...не ги харесвам тези гърди и това е...
Allthatshewant, не са увиснали, а просто лично аз ги намирам за по-големички...
и пак мерси мн за съдействието :smt039 :smt045
spokoino be mila az s1m 47kg i s1m visoka 167 i gr1dnata mi e 95 no 4esno da si priznaq si haresvam biusta. nqma smis1l da si namalq6 tvoq za6toto v edin sl1n4ev den moje i da s1jalqva6, p1k i zamisli se 4e naistina mn hora ti zavijdat i pove4eto mom4eta sa podvlastni na ideqta " da ima6 kakvo da pipne6" \:D/

^t_a_n_i_a^
04-09-2007, 18:47
Za da ti se smali trqbva da otslabne6 po cqloto tqlo a moje i s operaciq no ne mislq 4e e 4ak tolkova nalojitelno pak i e skapo

dazzle
04-09-2007, 19:09
ооо не, до операция и да искам(а аз не искам поне до 18год.) няма да се стигне...
но до отславбване ще се стигне...скоро явно :lol:

sweet_bubka
04-09-2007, 19:16
86cm i vika6 4e e golqmo????ko me naprai ti..... moita e 88-89cm i si mislq 4e mi sa adski malki a ti mi vika6 4e 86 e mnogo :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

~ShaDoW~
04-11-2007, 06:42
тц тц лудо дете :lol: ако тфа 86 е вярно...ами добре си бе моми4е! аз съм с подгръдна 71 и гръдна 90 и изобщо не мисля че бюста ми е голям,даже напротив,напълно нормален е! а и се пак си е предимство ;) не не мисля че трябва да ставаш поредното хърбаво момиченце със едва забележим бюст ;) айде успех мила :P

ultra
04-11-2007, 11:45
86 бюст не може да е толкова голям...според мен има някаква грешка в изписването :roll: :lol: Аз отслабнах със 7-8кг и съответно и гърдите ми се "стопиха".Никога не съм имала голям бюст и вероятно няма да имам (просто няма от кой да съм го взела,като и от двете страни са плоскии :lol: ).Ако достигна 86см ще съм тоооолкова щастлива,но пълно щастие няма :P Не се комплексирай за глупости,защото в случая си втълпяваш :arrow: търсиш проблем там,където го няма :wink:

Може,може.Мойта беШЕ 84,подгръдна 70 ,обаче съм 155 см, и 43 кг.Циците ми изглеждаха напомпани,че чак се комплексирах като авторката.Носех сутиени,които не ме правеха цицореста (уви,без резултат) и за капак някакви непознати момчета ме запитаха "това всичкото силикон ли е?" :smt005 В крайна сметка малко след това леко отслабнах,пак качвах и най-накрая бюста ми се стопи :-D .
До Авторката: Няма да се притесняваш мойто момиче,всичко ще си дойде на място след 2,3 годинки.След време даже и ще се затъжиш за хубавия си бюст.

dazzle
04-11-2007, 18:23
благодаря ви много на всички! ще ме накарате да се почувствам наистина добре и няма да се...комплексирам толкова...пак ви благодаря! :P :smt041 :smt038 :smt039

04-16-2007, 20:00
i az sum taka....na 15 sum i sum sus sushtite merki i kilogrami...i az sushto mnogo iskam po maluk biust ne mi haresva i me e strah che shte raste oshte i oshte i oshte..........mai shte si stoim tui.... :( :cry: :cry:

ultra
04-17-2007, 02:15
i az sum taka....na 15 sum i sum sus sushtite merki i kilogrami...i az sushto mnogo iskam po maluk biust ne mi haresva i me e strah che shte raste oshte i oshte i oshte..........mai shte si stoim tui.... :( :cry: :cry:
Не е болка за умиране,повярвайте.След някоя друга година ще му се кефите даже.Сега им е времето да растат. :-D

ToNi_YaHoO
04-17-2007, 17:33
слушай ся моито мнение :) Ми аз също имам една приятелка с бюст малко повече от твоя.на твойто мнение съм че не ти харесват гърдите,защото и на нея малко и е кофти.Все пак ти си на 15 и ...... имаш още доста да се развиваш.Но вярно е че много момичета ти завиждат,защото не всеки има твоя "късмет" да има голям бюст.Но пък си остави гърдите така,защото ще мине време и вече няма да те интересува дали имаш голям или малък бюст. :) :) :)

04-17-2007, 19:23
така....и аз да се изкажа :wink: мацко,аз всичко бих дала да имам големи гърди,....моята гръдна обиколка е 77см и тежа 38кг... и съм мн нещастна от това... :cry: така че според мен недей ама въобще да си смаляваш бюста ами го остави да си се развива естествено...все пак си само на 15год!

Just_One_Girl
04-17-2007, 21:04
Мойта е 94 и се гордея с нея, а ти се оплакваш от някакви си 86 см. Я се стегни, радвай се, че ги има :)

Devil_Body
04-29-2007, 08:55
86 бюст не може да е толкова голям...според мен има някаква грешка в изписването Аз отслабнах със 7-8кг и съответно и гърдите ми се "стопиха".Никога не съм имала голям бюст и вероятно няма да имам (просто няма от кой да съм го взела,като и от двете страни са плоскии ).Ако достигна 86см ще съм тоооолкова щастлива,но пълно щастие няма Не се комплексирай за глупости,защото в случая си втълпяваш търсиш проблем там,където го няма

напълно съм съгласна

miminia
04-30-2007, 07:38
:smt005 искала да си го намали :lol: ай стига бе значи по твойта логика.... :smt005 не ми се ще да мисля.Щом според теб обиколата ти е голяма значи мойта е направо огромна :smt005