View Full Version : Кога според вас човек вече може да се влюби истински ?
Charlie_Luciano
04-08-2007, 21:52
Много ми е интересно какво милите за любовта на 12 и тази на 25. Кога сте почуствали че се влюбвате истински и кога сте си мислили че сте били в такова състояние ?
`Death`Whore`
04-08-2007, 21:55
Човек не се влюбва истински, човек обича истински. Иначе преди малко повече от година и половина за пръв път обикнах....т.е. тогава тръгнах със съответния човек.
На 12 не може да се обича човек то другия пол. Можеш да го харесваш, но за да обичаш се изисква сексуална зрялост и още куп други неща.
ShannonLarkin
04-08-2007, 22:02
не мисля че съм се влюбвал...по скоро СТРАШНО много харесвах едно момиче...ама сега пък я намразих малко... :smt005
и тъй де...аз го казах вече...пиклите на 12-13 годинки викат оххх обичкам си бебчо и кво ли още не и след 2 секунди се ненавиждат...абе ай стига лиготий...понякога се случва така да има наистина някакво силно чувство на тая възраст ама тва са много редки случай...(според мен!)
За пъври път се влюбих(обикнах) едно момиче, когато бях на 16г. Държа ме доста дълго време, въпреки, че нищо не излизаше от опитите да я спечеля. Е, бях с нея за малко, но тва не се брой, но както и да е... Преди близо 2год. се влюбих истински, в момичето, с което съм и до ден днешен и я обичам все повече с всеки изминал ден. :smt008
не съм много сигурна дали съм се влюбвала истински...
FEN_NA_MOTORI
04-09-2007, 00:29
Az se vlubvam malko trudno,no neznam dali sam se vliubval istinski ... #-o
Кога...ами преди година и половина се влюбих истински и все още съм с това момче, не мисля, че съм се излъгала, защото всеки ден го чувствам.Аз не съм много голяма, но все пак си мисля, че на 12 не можеш да обичаш.Много момчета съм харесвала, обаче не съм си въобразявала, че съм била влюбена.Обичам го и той е най-прекрасното нещо в живота ми. :wink:
alkobalko
04-09-2007, 06:17
Влюбих се преди малко повече от две години. Не съм била много голяма, когато обикнах този човек, но знам че е ТОЙ. И въпреки това смятам, че едно дете на 12 години не може да почувства и разбере какво е истинската обич. Тя не е само на думи, така е много лесно.
Violenza
04-09-2007, 06:20
На 12 едва ли...
Но на 14-15 една любов може да е много по истинска от такава на 24-25.
Пфф... и само не казвайте, че на тези години не може някой да обича.
malko_momi4e
04-09-2007, 06:30
offffff stiga s teq se edni i su6ti temi-vaznojno li e da se vliubi6 na 14 i dr vseki si se vliubva po razli4no vreme
Ами не мисля,че годините имат някакво значение.На 14,15 вече можеш да се влюбиш и това да се окаже най-голямата ти любов,а защо не и единствена!
kobrichka
04-09-2007, 08:21
Според мен на 12 години не можеш да си истински влюбен,харесал си някои и айде това е голямата ми любов.Пълни глупости
vladi_addict
04-09-2007, 09:26
За пръв път обичах на 16 (сега).
Още ми е мъка, защото любовта ни е невъзможна. :|
според мене пък можеш да се влюбиш на 12 но не и в 25 годишен... абе незнам така мисля аз :smt017
darkdevil
04-09-2007, 10:10
Че едно дете на 12 години не може да почувства и разбере какво е истинската обич. Тя не е само на думи, така е много лесно.
напълно подкрепям а аз исктински се влюбих преди 11 месеца с сегашното ми гадже което в момента много го обичам :smt007
aNonimna..
04-09-2007, 15:06
hm.. abe vseki se vliubva po razli4no vreme.. az imam edna poznata koqto sega e na 14 oba4e izglejda dosta po golemi4ka i e mn porasnala na akul za vuzrastta si (moje bi za6toto se dviji s po golemi ot neq) ta tq kogato be6e na 12 se vliubi v edno mom4e koeto e s 2 godini po golqmo ot neq (i az ne vqrvah 4e moje da se e vliubila) iii mom4eto su6to mn q haresva6e ii trugnaha. oba4e imat i seksualna blizost ne kato drugite 12-13 godi6ni.. cqlata im liubov da se izrazqva v mili dumi4ki
В момента съм влюбена.Това ми е 2-ро влюбване.
На 12 да си влюбен,или обичаш някой....Не върви,както казаха силно харесване ДА,но обич-тцтцтц
Човек не се влюбва истински, човек обича истински. Иначе преди малко повече от година и половина за пръв път обикнах....т.е. тогава тръгнах със съответния човек.
На 12 не може да се обича човек то другия пол. Можеш да го харесваш, но за да обичаш се изисква сексуална зрялост и още куп други неща.
Няма какво повече да добавя!
Slave4You
04-10-2007, 15:38
Някой преди време в подобна тема беше написал този пример, който ми хареса и го запомних: "Едно момиченце в пети клас харесва едно момченце. Харесва го от 5 до 10 клас! Според вас това момиченце тея 5 години да не би само да е харесвало това мом4е!?":)))
Значи не е важно кога почваш да харесваш някой а колко време ще трае това харесване. Може и да си на 25 и да харесваш някого точно 2 седмици.Иначе и аз мн мн не си падам по тея истории от сорта "мн си обичкам бебчето" но всеки си има начин да си изразява "любовта". Според мене не зависи от на хората възрастта а от на хората характера. Може да си на 25 и пак да си мислиш че си влюбен и да се окаже че не е така. :shock:
mechtaq_za_teb
04-10-2007, 16:30
Izpitvala sam mn silna privarzanost kam nqkoi,no ne sam sigurna dali e bilo liubov.I shtom ne sam sigurna edva li e naistina lubov.
Много ми е интересно какво милите за любовта на 12 и тази на 25. Кога сте почуствали че се влюбвате истински и кога сте си мислили че сте били в такова състояние ?ми то си зависи от 4овека и ситуацията годините нямат нищо общо... съседките и двете се омъжили по на 18 а сега имат брак 20-30 год с деца .. а други на 27 и само разводиии ...ужас
anxela_87
04-10-2007, 16:49
Spored men lubovta v golqma stepen zavisi ot vazrasta i jiteiskiqt opit.Za6toto kolkoto po golqm si kogato se vlubi6 tolkova po seriozen i otgovoren 6te bade6.Moje mnogo tineidjari da me upreknat no tova e moqt jiteiski opit... :wink:
AnIcHkAtA
04-10-2007, 17:05
Не искам да изглежда, че защитавам наборите, но има един стих и сега ще ви го цитирам:
Няма възраст, срам и грях
само в смърт човек не люби,
жив ли е дори е грях
ден без обич да загуби.
Според мен възрастта има относително значение.
MuJleH4eTo
04-10-2007, 17:19
До определена възраст (12-13-14 г.) човек мисли, че е открил едва ли не всичко... Първата "любов", първи не знам си какво... Мисълта ми е, че за да се влюбиш истински трябва да знаеш какво се случва... Макар че любовта е необяснима... И все пак, не можеш да се влюбиш истински, ако не си достатъчно зрял за това... и без да можеш сам да отговаряш за постъпките си ...
Аз съм се влюбвала истински веднъж... Но всяка следваща любов има нещо ново в себе си.. и мислиш, че това е истинската... Така, че кога е точния момент, в който можеш да се влюбиш истински никой не може да каже, но със сигурност първите трвпети на сърцето ни не представляват "най-голямата ни любов"
bqsna_teenagerka
04-10-2007, 17:25
на 12 е смешно да се влюбиш...БАСУРДНО е просто да изпитваш 4увства такива като на някой 25г влюбен 4овек...ти може страшно много да харесваш някой но по свой детски си на4ин нари4а се още "детска,тенейджурска любов" но истинска :smt018
Много ми е интересно какво миsлите за любовта на 12 и тази на 25. Кога сте почуствали че се влюбвате истински и кога сте си мислили че сте били в такова състояние ?
Аз мисля, че истинската лчбов може да дойде изведнъж, но ако не е достатъчно силна може така бързо и да си отиде...
:)