PDA

View Full Version : той се срамува да покаже връзката ни

NaTaLiE^16
04-09-2007, 06:11
Аз и гаджето ми сме на по 16 години и сме в един клас.Той нещо много се срамува да покаже че имаме връзка и това е вече 10 месеца.Казва че много ме обича,но ако беше така щеше ли да се притеснява от връзката ни?Говорила съм с него хиляди пъти за това и редовно отговорът му е,че не е в мен проблемът,а че просто не иска всеки да го коментира и да го бъзика.Как мога да му помогна да преодолее този срам и да порасне?Има ли нещо,което мога да направя изобщо?Той излиза понякога с други момичета от класа ни(като приятели) без да идвам и аз защото "Те не те искат и няма да излязат с мен ако те взема",казано с най-милия тон на света.Какво да правя???

Violenza
04-09-2007, 06:22
Той не те обича!

ThePowerOfLove
04-09-2007, 06:30
Явно някои хора от класа не те харесват много...и той за да запаси уважението им не иска да покаже че сте заедно! Така мисля :?

alabalalaa
04-09-2007, 06:32
MILQQQQQ ?! Toi ti govori po tozi na4in i ti tarpi6 vsi4ko tova... Kak moji da ti kaji v liceto '"Те не те искат и няма да излязат с мен ако те взема"" -kakvo e tova otno6enie m/y momi4e i mom4e koito sa hodili 10 meseca i se obi4at...Ne mu pozvolqvai da ti govori taka..Tezi momi4eta po-vajni li sa ot teb!
Naloji se i ti kaji mu ,4e ne ti e priqtno da se darji taka s tebe,za6toto vse pak momi4eto ( koeto go obi4a, darji na nnego, podkrepq go ,pomaga mu,i e gototova na vsi4ko) si ti ,a ne onezi kurvi ot klasa ti s koito izliza!
Sledva6tiq pat mu kaji ,4e ne si saglasna ,4e tr da te uvajaa pove4e,4e kato se darji po tozi na4in te unijava
Stegni go malko! Ili 6te spre da izliza s tqh ,ili te vzima i teb,ili zapo4va6 i ti da izliza6 po kafeta s mom4eta ( taka priqtelski kakto toi ti kazva) da vidim kak 6te se 4ivstva ili 6te mu e vse edno
Napalno sam saglasna s komentarite po-gore !!! Badi silna , otstoqvai na tvoeto! Sednete i dobre si pogovorete,kakvo izpitvate edin kam drug.
Касмет !

kobrichka
04-09-2007, 08:42
Според мен той не държи на теб,никое момче което държи на теб и твърди че "много те обича" няма да крие чувствата си.Няма значение дали другите те понасят или не,той ако те обича ще е с теб няма да му пука каои какво мисли.А и как може да ти говори така - "те не те искат и няма да излязат с мен ако те взема",скъпа ако не мен ми каже такава нещо му казвам по най-дабрия начин чао и че определено не ме заслужава. Погледни реално на нещата това момче определено не те обича.

ShannonLarkin
04-09-2007, 08:44
ако класа ви знае че сте заедно ще има проблеми...повярвай

sorceress
04-09-2007, 09:07
Не заслужаваш такова отношение. Знам, че е малко крайно, но му кажи да избере между мнението на другите и теб, защото ти не се чувстваш добре така. Да видим тогава дали наистина те обича, както твърди, защото ако не е така тази връзка няма да ти донесе нищо хубаво

sexy_momi4e
04-09-2007, 10:10
ami moje i da ne te obi4a naistina,no ako te obi4a ne razbiram za6to se sramuva tolkova vse nqkoga 6te razberat

radito
04-09-2007, 12:26
Явно някои хора от класа не те харесват много...и той за да запаси уважението им не иска да покаже че сте заедно! Така мисля :?
точно така си е

bqsna_teenagerka
04-09-2007, 14:10
Е ТОВА ДА ИМАШ ГАДЖЕ ОТ КЛАСА НАИСТИНА Е ОТВРАТИТЕЛНО!!!!
ЕДВА ЛИ ТОЛКОВА ТЕ ОБИ4А ЩОМ НЕ ПОКАЗВА ВРЪЗКАТА ВИ...И СЕ СРАМУВА ЖАЛКО НО Е ИСТИНА...И АЗ ТАКА ОТРИХ 4Е НЕ САМ ТОЛКОВА ВЛЮБЕНА КОЛКОТО ДРЪНКАХ... ](*,) ДЕТСКИ ИСТОРИИ

miloto_girl_4e
04-09-2007, 14:21
Леле, 10 месеца се криете? Това си е направо ужасно ..
И какви са тези неща, които ти говори?
Ако те обича ти ще си най-важното нещо в живота му и хич няма да му пука дали онея пуйки ще излизат с него или не :!: Какво отношение търпиш само ...
Я се вземи в ръце и не му давай да те разиграва така :!:

iLoveChocolate
04-09-2007, 14:26
Намери си някой друг от класа ти или от твойто даскало, който да иска да показвате любовта си, така ще съжалява,че той не го е правил.

BAYO
04-09-2007, 15:04
точно така си е

И аз подкрепям тука с 2 ръце .

04-09-2007, 15:11
и според мен тои иска да си запази изграденото от класа мнение ... което е много тъпо де :?

nasty_f
04-09-2007, 15:35
Май това момче не изпита никаква обич към теб,а те ползва като резервен вариянт.Няма да ми стане чудно,ако ти каже "Не идвай с мен,защото не мога да се наеба спокойно с приятелките ти!" Може и това да е имал предвид....НЕ се лъжи по милия тон,с който ти го казва.Тихите води са най-дълбоки.

BAYO
04-09-2007, 16:23
Ти да не си грозна , та ще се криете??? Според мене си излизай и да не ти пука. Ако той отказва твърдо му кажи, че не си няк'ва туркия или арабка, и ти имаш право на свободен живот. Ако не иска да си с него, когато той е с други, майната му, изчезни ей така като мъгла, пък после да си чука той главата кво му е дошло... Тва е най-доброто според мене.

teardrop
04-09-2007, 16:53
точно така си е

И аз подкрепям тука с 2 ръце .

И аз , и аз :-D

PLAMENKO
04-10-2007, 07:41
Еми ако не си за пред хора , нормално е тогава да го е срам :-s

koalka
04-10-2007, 07:55
И според мен той не държи толкова на теб, колкото твърди.Все пак сте почти година заедно, а той не иска да покаже връзката ви.Ако те обичаше толкова, нямаше да му пука въобще или поне щеше да го направи за теб, въпреки най-вероятно последвалите коментари.Сигурно е ужасно да се криеш и да не можеш да го прегърнеш, целунеш и да му кажеш пред всички колко много го обичаш без да се интересуваш кой е чул или кой не е.Повярвай ми, това криене ще унищожи връзката ви, а той в момента това прави.В моя клас имаше един такъв случай и точно това криене унищожи всичко...

`Death`Whore`
04-10-2007, 07:58
Хм...дали те обича не мога да кажа, но аз не бих търпяла такова положение. 100% се криете и когато излизате - отвратително е, знам го от личен опит. Причината е логична, но и да ви одумват, не обръщайте внимание. Явно на него обаче му пука за чуждото мнение.

Бтв, едни двама в моя клас ходиха от 10-ти клас и не сме клюкарствали по техен адрес...

littlestar
04-10-2007, 15:55
От криенето полза няма .Вземи поговори сериозно с него.Попитай го какви са причините да го е срам от другите.