Влез

View Full Version : Тва нормално ли е ??!!

Dark memory
04-09-2007, 09:39
Ima 1 mom4e, koeto sam vijdala samo nqkolko pati i ob6to vzeto si prikazvahme samo vednaj. Hodihme na trenirovki zaedno, no ot 3 meseca toi ne idva ve4e i sigurno nqma da go vidq pove4e. Problema mi e 4e go haresvam mnogo, a dori ne go poznavam. I vapreki tva toi e vsi4ko, koeto iskam ot 1 mom4e: izglejda strahotno, ujasno mil e, imame edni i sa6ti interesi i ima nai- neveroqtnata usmivka, koqto sam vijdala. Sigurno samo si vaobrazqvam vsi4ko tova, no tolkova vreme ne sam go vijdala, ne go poznavam, a tolkova vreme ne moga da si go izbiq ot glavata. Tva normalno li e ?? I kak da go zabravq, za6toto imam 4uvstvoto 4e ako prodaljavam taka 6te se pobarkam! Znam.4e trqbva da spra da mislq za nego, no ne moga. Kajete kak da go zabravq molq vi se

cherinka
04-09-2007, 09:47
На два пъти казваш, че не го познаваш, но иначе бил ужасно мил и сте имали еднакви интереси. Е много ми е чудно тва как става :shock:
Попринцип винаги непознатото буди интерес в нас и може би на това се дължи, че си луднала по него и само за него мислиш.
Начините да се забрави едно момче/момиче са много, но също толкова много зависи от самия човек дали иска да забрави даденото момче/момиче. Ако си напълно сигурна, че искаш да го забравиш и имаш силна воля, ще успееш. Но помисли си!
Вместо да го забравяш, опитай се да го потърсиш. Нали ходите на тренировки. Помоли треньора да се свържи с него или нещо от сорта. А ако не ти се занимава... няма да имаш проблеми да го забравиш, щом не си го виждала баш от три месеца. Още по толкова и ти давам гаранция, че дори няма и да си спомняш за него...

mickelangelo
04-09-2007, 10:33
Нали сте ходили заедно на тренировки .. издири го излезте на кафе поговорете .. по някога не щатата не са такива къквито изглеждат ..

kofti_nick
04-09-2007, 10:35
Ima 1 mom4e, koeto sam vijdala samo nqkolko pati i ob6to vzeto si prikazvahme samo vednaj. Hodihme na trenirovki zaedno, no ot 3 meseca toi ne idva ve4e i sigurno nqma da go vidq pove4e. Problema mi e 4e go haresvam mnogo, a dori ne go poznavam. I vapreki tva toi e vsi4ko, koeto iskam ot 1 mom4e: izglejda strahotno, ujasno mil e, imame edni i sa6ti interesi i ima nai- neveroqtnata usmivka, koqto sam vijdala. Sigurno samo si vaobrazqvam vsi4ko tova, no tolkova vreme ne sam go vijdala, ne go poznavam, a tolkova vreme ne moga da si go izbiq ot glavata. Tva normalno li e ?? I kak da go zabravq, za6toto imam 4uvstvoto 4e ako prodaljavam taka 6te se pobarkam! Znam.4e trqbva da spra da mislq za nego, no ne moga. Kajete kak da go zabravq molq vi se

Викат му любов ?

the dark angel
04-09-2007, 10:43
Който иска намира начини!!!Ако толкова много го харесваш открии телефона му разпитай занего все някой ще знае нещо!

sexy_momi4e
04-09-2007, 12:25
Който иска намира начини!!!Ако толкова много го харесваш открии телефона му разпитай занего все някой ще знае нещо! =D>

hilarydonau
04-09-2007, 12:58
ami kvo da ti kaja to ako pita6 meni na surcetu ne se zapovqdva zatui 4e ne moi6 da go zabrai6 lesnu edinstveniq efikasen na4in (za meni de) e da zaharesva6 dr mom4e apuk ako naistina durji6 na tova mom4e kakto kazaha dr nameri na4in da se svurji6 s negu a i nai vajnutu e da se zapoznaite 6ot inak ne staa adi kusmetec :wink:

bqsna_teenagerka
04-09-2007, 13:56
ако му имаш телефона вместо да стоиш тук и да пишеш действай...а ако му го нямаш ние не можем да ти помогнем...да го забравиш ще ти е малко трудно щом толкова си си го харесала и запомни едно "винаги взимай телефоните на мом4етата с които излизаш,винаги"

koalka
04-09-2007, 18:58

Викат му любов ?Честно казано не ми се вярва да се нарича любов, тя дори не го познава, не му познава характера.

BAYO
04-09-2007, 20:06

Викат му любов ?Честно казано не ми се вярва да се нарича любов, тя дори не го познава, не му познава характера.

Да, но нали ги знаете днешните момичета. Първото увлечение е към външния вид. Казва че е хубав, мил, очарователен и не знам си какво още. Имат 1 и същи интереси, явно знае, говорили са и са си съвпаднали няк'си на характери.

Моят съвет е, да идеш там дето тренираш и да разпиташ за него, не може никой да не го познава. Там където се записвате, би трябвало да е оставил няк'ва информация. Опитай да изкопчиш нещо. После си разменете телефони, скайп, мирк и там сек'ви други комуникативнообменни средства и започвайте да се забавлявате!

Kianna
04-09-2007, 20:16
ако му имаш телефона вместо да стоиш тук и да пишеш действай...а ако му го нямаш ние не можем да ти помогнем...да го забравиш ще ти е малко трудно щом толкова си си го харесала и запомни едно "винаги взимай телефоните на мом4етата с които излизаш,винаги" :shock: Егати глупостта.

По темата : Не познаваш ли някой негов приятел от тренировките?Ако познаваш помоли да ви запознае.

НекФо_НикФо
04-10-2007, 14:03

Да, но нали ги знаете днешните момичета. Първото увлечение е към външния вид. Казва че е хубав, мил, очарователен и не знам си какво още. Имат 1 и същи интереси, явно знае, говорили са и са си съвпаднали няк'си на характери.

Моят съвет е, да идеш там дето тренираш и да разпиташ за него, не може никой да не го познава. Там където се записвате, би трябвало да е оставил няк'ва информация. Опитай да изкопчиш нещо. После си разменете телефони, скайп, мирк и там сек'ви други комуникативнообменни средства и започвайте да се забавлявате!

Е т'ва пробвай,аз те съветвам същото :) А знаеш ли дали той те харесва-независимо дали е малко или много O:)