View Full Version : sex taini
koq e nai sukrovennata vi sex atina i kakuv nestandarten i izvraten sex bihte probvali
kat4enceto
04-09-2007, 11:22
атина-> :-D :smt005
ako iskate az d azapochna poneji si padam dostarazskrepostena lichnost v sqko otnoshenie taka i v liegloto bih iskal da probvam ot vsichko koeto moje po malko ako neshto mi haresa poveche shte go paravq povech eputi stiga d aima s koi razbiasea.
po princip mog ag avi razkaja i nqkoq moq sex fantaziika no shte stane mnogo tupo i za tova moje i da ne spodelam sex fantaizikite mi
gangbang
04-09-2007, 11:28
koq e nai sukrovennata vi sex atina i kakuv nestandarten i izvraten sex bihte probvali
атина ми е най-съкровената тайна :-D
kolko ste priqtno teznogrudi i izklochitelno drebnavi vishi sushtestva
teardrop
04-09-2007, 11:57
Най-съкровената ми тайна...не знам, искам от всичко да опитам. Всъщност не баш от всичко, не искам разни простотии от сорта на пикане в устата или нещо такова, обаче много искам да пробвам с момиче. Може и тройка с момиче и момче. И много ама много искам да го направя с гаджето си в кабинета на класния. Много, много го мразя тоя!
Вече за фантазии няма да говоря, понеже са много и не особено нормални..
to za pikaneto i ... e super gnusno
az si podam malko izvrate po sshlapkaneto pushkaneto gospodarstvaneto i osobeno nestandartniqt seks na nestandartni mesta
to za pikaneto i ... e super gnusno
az si podam malko izvrate po sshlapkaneto pushkaneto gospodarstvaneto i osobeno nestandartniqt seks na nestandartni mesta
\:D/ \:D/ \:D/ \:D/
krem4et0
04-09-2007, 13:05
На банките в 1-ва аудитория.
Jamalska
04-09-2007, 13:24
Някой ден може би бих се осмелила само с момиче или 3ка....и може би фантазията на всяко женско-на открито,на тъмна уличка или на пейка в парка нощем...нещо такоз:)
ami bih iskal da probvam s mom4e daje super qko sma navit na edin moi frend :) ama me e malko strah da ne stana gay
FleurDelacor
04-09-2007, 14:39
sex navsiakade po cial sviat :-# \:D/
еми винаги съм искал да го лапна да джордж буш и да му го отхапа докато осама бен ладен прави френска на хитлер е тва е нещо скромно но от сърце
bqsna_teenagerka
04-09-2007, 15:15
искам просто като ми дойде времето д аправя секс 4увството да е "божествено приятно"
ABSOLUTme
04-09-2007, 15:19
На банките в 1-ва аудитория.
подкрепям :-D
пък ако ходите още на даскало,ей ви идея - в учителската стая. :-D
кой не го е правил в кабинета по химия или салона по физическо. :lol:
bebito0o
04-09-2007, 17:01
Пуснато на: Пон Апр 09, 2007 5:45 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
еми винаги съм искал да го лапна да джордж буш и да му го отхапа докато осама бен ладен прави френска на хитлер е тва е нещо скромно но от сърце
Върнете се в началото
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
typalyfff
04-09-2007, 17:24
искам да направя троика с две жени. това го иска всеки мъж де. пък относно секса в учителската стая или други стаи в даскало, мн е рисковано ама си има тръпка и бих пробвал :-D
typalyfff
04-09-2007, 17:26
атина-> :-D :smt005 каква е тая атина