View Full Version : Moderated: Не иска да говори за бившата...
Hodq s edno mom4e ve4e po4ti 5 meseca.. znam vsi4ko za nego za6toto predi da tragnem bqhme priqteli..SAMO EDNO ne6to neznam i to e za biv6ata mu priqtelka koqto si spomnqm 4e be6e 3-4 godinki po golqma ot nego i znam 4e bqha dosta vreme zaedno,NO vinagi kogato sam go pitala ne6to za neq toi ne iska da kaje..mul4i.. ne iska da govori na taq tema...Za vsi4kite mu biv6i govori samo za neq ne iska.. Iskam da popitam za6to? nqkoi moje li da mi dade osnovatelna pri4ina? vartqt mi se razni ne6ta iz glavata ama iskam mneniq za da moga da sam sigurna.. Molq vi daite svoite :)
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
cherinka
04-09-2007, 11:39
Може да се е случило нещо срамно и той да иска да го запази за себе си и да не го споделя с теб.
Ако вече е забравил тая бившата му, и само ти си му в главата и в сърцето, няма смисъл да се интересуваш кво и що е било с нея.
Миналото почти никога няма никакво значение...
dete_na_prostora
04-09-2007, 11:42
наеми детектив :wink:
::: ::: ::: :::
sk8er_girl
04-09-2007, 11:48
mi spored men ili e stanalo ne6to kam koeto toi ne iska da se vra6ta ili o6te ne q e zabravil i se pritesnqva 4e 6te razbere6, ama nz az ne razbiram mn mn tva sa samo predpolojeniq porodeni ot tva 4e cql jivot jiveq s mom4eta i kato ne govorqt za ne6to obiknoveno e zatva
MI mnogo e prosto be mili4kA:
prosto e izjivql ne6to s neq koeto ne iska da spomenava pak i teb kvo te gree za neq :roll:
Mi prosto ne iska da govori za neq, sluchilo se e neshto koeto ne iska da si primonq, oshte po malko i da go razkazva na drugi. Napylno go razbiram momcheto, chustvala sym se po syshtiq nachin.
NO vinagi kogato sam go pitala ne6to za neq toi ne iska da kaje..mul4i.. ne iska da govori na taq tema...Za vsi4kite mu biv6i govori samo za neq ne iska..
Ми начи да ти кажа кво мисля. Принципно не е хубаво, да се говори за бивши връзки щото така си съкратявате взаимоотношенията максимално бързо. Щом пича не иска да говори за нея, ти пък не го питай и нека нещата си останат в тоя си вид. Не мога разбера за кво му се ровиш в миналото? То е очевадно, че той не иска да поглежда назад, помогни му.
Е какво толкова се интересуваш от нея.Нещо ще се промени ли с тва?Не.Нали е с теб,не би трябвало да те интересува нищо друго.Явно не му е приято да говори за нея и толкос,ти пък егати проблема имаш.....ДА ти имам проблемите.
Причините може да са адски много.Може да не иска да говори за нея, защото е била по-специална, защото го е наранила...и още.
divo_kotence
04-11-2007, 13:39
ем по добре не мисли за това...щом не иска да говори го остави....
JoeBanana
04-11-2007, 13:40
може да му е лепнала някоя гадна болест и заради това не иска да си припомня http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
MaRiQnKa
04-11-2007, 13:45
Не си усложнявай животеца с глупости :D Каквото и да се е случило между тях няма никакво значение щом сте заедно. Забрави за това и не го притискай да ти казва нещо, което не желае...има ли смисъл? :-s :-s :-s
Причините може да са адски много.Може да не иска да говори за нея, защото е била по-специална, защото го е наранила...и още.
именно!ма да не ти пука! :wink: сега нали сте заедно!
Може да е бил наранен от нея :? . Аз ли4но не мисля, 4е е добре да за4еква666 тази тема, явно му е наистина неприятно да говорите за това. Просто го разбери :wink:
CrazyWitch
04-11-2007, 15:40
Еми сигурно това му е най-голямата любов от бившите.. да не кажа до сега. Може би като говори за нея му е гадно...
Нещо като в песента на Преслава - За него не питай.
Angel Whit Devil Soul
04-11-2007, 15:52
Po dobre ne zasqgai tazi tema 6tom ne6te da govori za neq ostavi go pyk i kakfo te interesuva za neq nali sega e s teb ::: :::
Alex___f
04-11-2007, 16:15
Чесно казано миналото понякога се завръща....но не настоявай, то каквото ти е писано, това ше е и ако наистина те обича няма да му пука.
Най-вероятно я е обичал и гое наранила или обстоятелствата са били такива и е трябвало да се разделят.Просто недей да будиш заспалото в човек, не и ако не е в твоя полза....така или иначе нищо не губиш или пък печелиш....
sexy_momi4e
04-11-2007, 16:26
ami moje da go e naranila dosta ili da se sramuva za ne6to koeto se e slu4ilo...
white_chik
04-11-2007, 17:09
Еми може би е тя го е наранила адски много и не иска да си го припомня.Или пък въпросното момиче е било много важно за него,нещо от този сорт.А ти защо толкова много се бъркаш в миналото му,остави му поне малко лично пространство
IKisseDAGirL
04-12-2007, 06:39
Охх ако бях аз нямаше да се успокоя, докато не разбера. Самият факт, че не иска да говори за нея, щеше да подклажда любопитството ми :twisted: предполагам, че и при теб е така... и е много трудно да го превъзмогнеш :roll: поразпитай някои негови познати, приятели, хора, които са ги познавали или са били свидетели на връзката им - най-вероятно все ще знаят нещичко :-k
krem4et0
04-12-2007, 07:55
А защо трябва да го прави. Аз да речем съм говорила за голямата си любов със сегашния ми приятел и това хич не му харесва. Особено като знае колко съм го обичала. Аз също знам, че е бил луд по бившата си, но не е нужно да знам подробности. виждала съм мацката 1-2 пъти и нищо. Той сега е с мен. Иска мен. защо да човъркам из стари рани? не го прави. толкова ли е важно за теб?
bqsna_teenagerka
04-12-2007, 09:26
а защо го разпитваш за нея? какво те интересува тя?..остави го явно му е направила нещо гадно..!!!!