Влез

View Full Version : Тройка

XnonameX
04-09-2007, 14:36
Аз съм момче на 20 години и се случи така, че правих тройка, проблема е че, бях с най-добрия ми приятел, който ми предложи, и с неговото гадже, която пък си ми е доста добра приятелка. Значи не става въпрос, че не ми е било хубаво тя е страхотна, но усещам някакво чувство на вина или леко притеснение за нещо, но незнам какво. На някой да се е случвало да се чувства така ? :-k

lo_flo
04-09-2007, 14:56
За какво да чувстваш вина?Направил си си кефа,те също,щом са те поканили и са имали желание за тази работа.Не виждам защо да се чувстваш кофти?!

bqsna_teenagerka
04-09-2007, 15:08
ами напално нормално е все пак си се .... със приятелите си и аз бох се 4увствала така!

lo_flo
04-09-2007, 15:10
Аз също съм била в такава ситуация и не съм се чувствала неловко,нито пък ми беше некво гадно.Напротив!Чувствах се ок,защото знам че сме си наши хора и каквото е станало остава между нас :) И сега,когато се сетим за това, не ни е скунфузно,даже си припомняме нещата с удоволствие :)

radito
04-09-2007, 15:37
е щом са те поканили няма за какво да ти е кофти! :wink:

gangbang
04-09-2007, 16:11
Нищо лошо нема в тройките. Няма за кво да съжаляваш и да се срамуваш

04-09-2007, 16:28
Аз съм момче на 20 години и се случи така, че правих тройка, проблема е че, бях с най-добрия ми приятел, който ми предложи, и с неговото гадже, която пък си ми е доста добра приятелка. Значи не става въпрос, че не ми е било хубаво тя е страхотна, но усещам някакво чувство на вина или леко притеснение за нещо, но незнам какво. На някой да се е случвало да се чувства така ? :-k

само да те питам шото по ника ти съдя че си стрейтедж, не те ли е срам ?????
сорри за офтопика, но не се сдържах.

04-09-2007, 17:47
hi4 da ne ti puka 6tom te sa te pomolili nqma problem , pravi se na perde v posedstvi 6te razbere6 dali ot tqhna strana ima ne6to

04-09-2007, 18:12
Извинявам се, но не разбирам защо да ме е срам ? Както виждаш не съм се впуснал в детайли просто попитах дали е нормално да ми е малко сконфузно. Благодаря на всички предполагам няма проблем 8)

П.С.

какво е "стрейтедж" ?

Violenza
04-09-2007, 18:27
Някой да те е карал да го правиш?!

koalka
04-09-2007, 20:08
Не, не ми се е случвало.Но може би имаш такова чувство, защото имаш чувството, че си направила нещо нередно.

lo_flo
04-09-2007, 20:09
Не, не ми се е случвало.Но може би имаш такова чувство, защото имаш чувството, че си направила нещо нередно.

И кое по-точно е нередно в това,което е направил!

04-09-2007, 20:32
Извинявам се, но не разбирам защо да ме е срам ? Както виждаш не съм се впуснал в детайли просто попитах дали е нормално да ми е малко сконфузно. Благодаря на всички предполагам няма проблем 8)

П.С.

какво е "стрейтедж" ?

напиши в гоогле straight edge, първия линк
явно не си, извинявам се за грубостта по-рано тогава :oops: просто sXe използват Х-ове...както и да е, сори пак :)

OnonameO
04-09-2007, 22:20
Видях какво значи в гугъл, но не X-овете ги сложих защото юзърнейма беше зает а не съм регистриран с него... все пак ще знам отсега нататък. Иначе не мисля, че съм направил нещо нередно, мисля, че притеснението ми е от там, че ще ги загубя като приятели или нещо такова, едва ли не ще ме гледат с други очи и по специално момичето, но май няма такова нещо. Благодаря все пак.

koalka
04-10-2007, 07:25

И кое по-точно е нередно в това,което е направил!Не казвам, че е нередно, просто тя може би има такова чувство.Къде съм казала, че е нередно?

04-10-2007, 11:16
не е нередно преди да си хакна гадже съм имала участия в 2 тройки и се чувствах супер.

с две момчета направо си е суперско да те изпълват по всяка дупка :)

slan4evo_momi4e
04-10-2007, 11:26
аз заради това съм казала, че ако някога правя тройка, то ще е с хора, които не познавам. И абсолютно никога не бих га направила с приятеля ми и още някой.
За твоя случай бих те посъветвала да говориш с приятелят си и гаджето му и да им обясниш, че се чувстваш малко притеснен. Те са хората, които могат да те успокоят и т.н. :)

lo_flo
04-10-2007, 12:59

И кое по-точно е нередно в това,което е направил!Не казвам, че е нередно, просто тя може би има такова чувство.Къде съм казала, че е нередно?

:)Ето тук :smt016 :smt016 :smt016 !Според мен го взима прекалено навътре [/i]