View Full Version : SKINOREN
skinoren
04-09-2007, 14:44
kupih si skinoren,losion ACNE out i SAPUN anti acne.......sutrin se maja s losion,vecher purvo se miq s SAPUNA a posle se maja s SKINOREN ? tova dobra procedura li e ? i skinoren sled kolko vreme zapochvat da se vijdat rezultatite zashtoot az ot 2 dni go polzvam.........
имай търпение не става с един два дена но определено ще имаш резултат :D
айде някой да каже дали скинорен става за суха кожа..в сми много ли изсушава дори и само на пъпките да се слага..щото никъде не се споменава в темите,а всички казват да си го купим
az go izpolzvam ot mnogo vreme i moqta koja e suha var6i strahotna rabota star6no sam dovolna ot nego :P
ne go polzvam vsqka ve4er (s nego trqbva da se maje6 ve4er -predpolagam 4e znae6) i nqmam problem ne mi isu6ava tolkova kojata
\:D/
az go izpolzvam ot mnogo vreme i moqta koja e suha var6i strahotna rabota star6no sam dovolna ot nego :P
ne go polzvam vsqka ve4er (s nego trqbva da se maje6 ve4er -predpolagam 4e znae6) i nqmam problem ne mi isu6ava tolkova kojata
\:D/
cqloto lice ili samo pupkite maje6?
samo papkite
parviq pat kato se namazah zapo4na da mi 6tipe i gori adski mnogo no s vseki sledva6t pat ni6to nqma da use6ta6 :)