Влез

View Full Version : скорпионите секс маниаци ли са??

lesstats
04-09-2007, 15:54
аве четох някъде че скорпионите /за зодията става на въпрос/
са секс маниаци
драснете каквото знаете по въпроса

а да
ще е от полза ако напишете и дали сте скорпионче или не

:]

gangbang
04-09-2007, 15:55
Женските са големи секс маниачки, много разкрепостени и нямат задръжки... Не малко от тия съм пробвал. Добри са... за мъжете, предполагам, че и те не им отстъпват :D

bqsna_teenagerka
04-09-2007, 16:09
ами....може и да има връзки но има и скорпиони които не са 4ак такива .....и аз не знам думата..

ABSOLUTme
04-09-2007, 16:16
тва са глупости..то ако порочността и сексуалните желания зависят от зодията.. :-D

vikipf
04-09-2007, 16:21
Мите попринцип скорпионите са няква такава зодия... Много подвластна на секса... :Х Иначе за момичетата нз ама момчетата са много перверзни :lol: Иначе нали си знаете... "Има две зодии : скорпиони и прецаканите от тях..! " :smt005

malka_sladuranka
04-09-2007, 16:24
тва са глупости..то ако порочността и сексуалните желания зависят от зодията.. :-D Пепи е скорпион... :-D

Ухх и аз уж чета по малко за зодийките, може би хората от една зодия имат нещо сходно в характерите си, но...за секс манияци...сигурно има скорпиони секс манияци, както има и раци, и риби и козирогчета.. :-k

Valar
04-09-2007, 16:33
Много мЪ кефите с тея зодии! :-D
На всякъде!

ABSOLUTme
04-09-2007, 16:49
тва са глупости..то ако порочността и сексуалните желания зависят от зодията.. :-D Пепи е скорпион... :-D

тряа се провери значи :twisted: :smt079

gangbang
04-09-2007, 17:05
...сигурно има скорпиони секс манияци, както има и раци, и риби

Те и трите изброени зодии са от една група :D И наистина мога да ти кажа, поне при мен само с някоя от тези зодии ми минават пробивите за по нестанрадтни секс изпълнения и т.н. най-лесно се решават, а понякога самите те са инициатори. При други зодии не съм забелязал да става толкова лесно :wink:

ABSOLUTme
04-09-2007, 17:18
ааа,обяснявам си го вече - приятелят ми е риба :-D
а ще ми обясните ли тогава кво прави водолея(moi) при въздушните? :-s ::: :lol: :lol:

gangbang
04-09-2007, 17:27
а ще ми обясните ли тогава кво прави водолея(moi) при въздушните? :-s ::: :lol: :lol:

Въздушните се допълваме изключително добре с водните. Става голема буря в леглото, като первезрните идеи на водните, във вихъра на въздуха се така някак осмислят и логизират, че става буреносна комбинация... Лошото е, че обикновено най-добре се разбираме въздушните с водните единствено в секса :D

Също съм въздушна аз ;)

04-09-2007, 18:16
начи ако съда по мене аз в 99% от времето в което не права секс мисля за секс.мога да свържа и свързвам всяко нещо с секс.мисля само за секс и за колата ми но предимно за секс, а ако може секс в колата няма коментар.- та скорпоините са СЕКСУАЛНО ЗАВИСИМИ ние можем да изкараме повече без вода и храна от колкото без секс! без повече коменари точка на темата

ABSOLUTme
04-09-2007, 18:25
Въздушните се допълваме изключително добре с водните. Става голема буря в леглото, като первезрните идеи на водните, във вихъра на въздуха се така някак осмислят и логизират, че става буреносна комбинация... Лошото е, че обикновено най-добре се разбираме въздушните с водните единствено в секса :D
абе не е баш така,ама съм забелязала,че най-често в леглото се сдобряваме :lol:

No_LiMiTe^f
04-09-2007, 18:27
Мите попринцип скорпионите са няква такава зодия... Много подвластна на секса... :Х Иначе за момичетата нз ама момчетата са много перверзни :lol: Иначе нали си знаете... "Има две зодии : скорпиони и прецаканите от тях..! " :smt005

Тая мисъл е много яка!
Аз сам си скорпионче и не знам дали е от зодията ама направо сам си нимфоманка!

кметицата:)
04-09-2007, 18:34

Тая мисъл е много яка!
Аз сам си скорпионче и не знам дали е от зодията ама направо сам си нимфоманка!
+1!
И аз съм скорпионче и съм зависима от секса! Дори когато приятеля ми е бил супер уморен съм правила всичко по силите ми за да го изнасиля! :oops:

ABSOLUTme
04-09-2007, 18:38
+1!
И аз съм скорпионче и съм зависима от секса! Дори когато приятеля ми е бил супер уморен съм правила всичко по силите ми за да го изнасиля! :oops:

хахах кой не ги е праил тия работи.. :-s

аз даже имам едно клипче на фотоапарата отпреди 1 месец ... 'аиде мило' 'не,не мога' 'аиде мило,моля те' :lol:

тъй че не е от зодията - от нуждите е :-D

gabituuu
04-09-2007, 19:37
съгласна съм за скорпионите (от опит и лични наблюдения) обаче ми е интересно за другите зодии ....водолеите примерно много обичат да експериментират,раците мн сменят партньорите си .... близнаците ?!

мацка от класа
04-09-2007, 19:59
ЗОДИЯТА НЕ Е ОТ ТАКОВА ЗНАЧЕНИЕ !!!

gangbang
04-09-2007, 21:45
близнаците ?!

Важи почти същото, което каза и за водолейте - обичат да експериментират и често сменят партньорите си 8)

nekfo momiche :))
04-09-2007, 23:52
aaa hora kat ste tragnali taka da kazvate za zodiite kajete za racite :lol: ...6oto az s1m rak i mi e mnoy interesno ... :roll: aide plss kajete ne6to po specialno ... ;] mersi predvaritelno

Armeika
04-10-2007, 01:09
аве четох някъде че скорпионите /за зодията става на въпрос/
са секс маниаци
драснете каквото знаете по въпроса

а да
ще е от полза ако напишете и дали сте скорпионче или не

:]

Има нещо вярно в това :-k
скорпион съм :-D

CuHeo4Ka
04-10-2007, 02:31
Gledam, 4e ima hora deto rabirat pove4e ot zodii, 6toto i az se interesuvam, samo 4e neznam mnogo za sexualnite im otono6eniq, ta moje li da kajete ne6to i za OVEN i VEZNI blagodarstvo predvaritelno... :)

gangbang
04-10-2007, 07:20
Gledam, 4e ima hora deto rabirat pove4e ot zodii, 6toto i az se interesuvam, samo 4e neznam mnogo za sexualnite im otono6eniq, ta moje li da kajete ne6to i za OVEN i VEZNI blagodarstvo predvaritelno... :)

http://astrology.awardspace.us/love_page.html ;)

сигурно има и други... тук добре са го написали, пък и аз говоря повече от личен опит, а не съм ни една от двете зодии които питаш, за тва си чети... пък друг представител на някоя от зодиите да сподели и лични впечатления 8)

Barbie
04-10-2007, 08:27
Скорпион съм... И аз знам, че е зодия, силно заредена със сексуална енергия...и съм доста съгласна. И все пак - всеки млад човек е ентусиазиран на тема секс :-)

Destructive
04-10-2007, 09:00
Бих описала зодията скорпион точно с една дума - СЕКС! Определено секса поглъща по-голямата част от времето им.Аз също съм скорпион и определено без секс не мога.Жените са доста перверзни,а за мъжете също може да се каже,но има и изключения(била съм с мъж от тази зодия,но беше много зле в летлото).

иванка звездобройката
04-10-2007, 12:40
бих ги подредила по сексуалност така:

1. скорпиони
2. раци
3. риби
4. везни
5. близнаци
6. лъвове
7. стрелци
8. водолей
9. козирози
10. телци
11. деви
12. овни

WindWaker
04-10-2007, 12:48
ae skorpionite sme si N=1 e, nqma spor :) i interesnoto 4e mai sme edinstvenata zodiq koqto sqka6 se podkrepqme vsi4ki i vinagi se interesuvame ot zodiite......nqkolko 4oveka poznavam det sme skorpioni i na vsi4ki ni e nqkvo takoa zabavno da 4etem... (ne govorq za dnevnite horoskopi koito sa edna golqma glupost)
kolkoto do seksualnostta....ai nqq prikaam 4e ;]

hamilcar
04-10-2007, 13:07
Хуху, едва ли зависи точно от зодиите. Дали си стрелец, скорпион, везни, телец или каквото и да било няма значение. Всичко зависи от човека.

WindWaker
04-10-2007, 13:09
Хуху, едва ли зависи точно от зодиите. Дали си стрелец, скорпион, везни, телец или каквото и да било няма значение. Всичко зависи от човека.

както споменах ....дневните, месечните и разните други хороскопи наистина са една голяма глупост. колкото обаче до характеристиките на всяка една отделна зодия....там има голяма истина. а и тва нещо е толкова старо...в древността едва ли е било измислено с някаква комерсиална цел (както е днес - то днешно време всичко е комерсиално)

kristina_ok
04-10-2007, 16:26
Аз съм зодия Скорпион,но не смятам,че съм чак секс маниячка.
Всичко зависи от човека.

No_LiMiTe^f
04-10-2007, 19:47
Аз съм зодия Скорпион,но не смятам,че съм чак секс маниячка.
Всичко зависи от човека.

Точно щях да пиша,че специално за скорпионите си е вярно,докато не видях твоето мнение!Може простода не си правила як секс или да си неосъзнала се сексманячка!

AnS
04-10-2007, 21:24
Аз също съм скорпион и много си харесвам зодийката.Вярно че скорпионите обичат много секса и аз го обичам както и всички други хора но чак пък секс маниаци ми се струва малко пресилено. :)

ThePainIsReaL
04-10-2007, 21:59
Не знам такива неща. Пък и не ме интересува.
Това едва ли зависи от зодията, а от човека.
Освен себе си, знам още едно момче и едно момиче, които са тооооолкова побъркани като мен на тази тема, откакто да родени.
И сред тези хора няма зодия скорпион.
Да де.. аз не казвам, че като практика съм голямата секс-машина(нищо подобно) .. но просто за разлика от повечето на моите години съм доста по-чалната в главата иде ли реч за секс.. и съм имала доста ляляяля преживявания още като малка :oops:

No_LiMiTe^f
04-10-2007, 23:02
Не знам такива неща. Пък и не ме интересува.
Това едва ли зависи от зодията, а от човека.
Освен себе си, знам още едно момче и едно момиче, които са тооооолкова побъркани като мен на тази тема, откакто да родени.
И сред тези хора няма зодия скорпион.
Да де.. аз не казвам, че като практика съм голямата секс-машина(нищо подобно) .. но просто за разлика от повечето на моите години съм доста по-чалната в главата иде ли реч за секс.. и съм имала доста ляляяля преживявания още като малка :oops:

Тука не става въпрос че само скорпионите сме сексманяци...но че така се говори!Явно не е напълно вярно,но според мен има доста истина!

Ariena
04-10-2007, 23:46
Аз съм скорпион, признавам си, че със секс мога, но без него - не. Приятеля ми също е скорпион. Има моменти когато съм била с температура и ми е било зле, но дори тогава мисля за секс. Ако не на 100 %, то 99 % от мислите ми са в тази насока. Установих, че два скорпиона в леглото е равносилно на унищожителна буря. Това е една от най-сексуалните зодии. Мъжете скорпиони са нещото, което една жена може да мечтае. Изглеждат секси дори когато човъркат нещо по-колата или поправят нещо у дома. Жените скорпион нямат задръжки, не познават границите. Тук Лъвиците биха изръмжали, че и те не са по-назад. Съжалявам дами, но челната позиция се пада на скорпиона, който е подвластен на две тъмни планети - Марс и Плутон. Първата е планета на енергията и смелостта, на великата сила на мрака, а втората - на смъртта и разрухата. Представителите на тази зодия представляват онази част от всички вас, която повечето криете и не искате да пуснете на свобода. Те не познават свенливостта и не се спират пред нищо.
Мъжа водолей също не е за подценяване, особено ако е с жена скорпион. Те двамата в леглото представляват ураганния вятър и водната стихия в най-голямата й мощ. Въпреки това съюза не е така изпълнен със секс и близост като съюза на два скорпиона. Защото два скорпиона се поддържат за всичко, абсолютно всичко и не допускат никой в техния свят.
Дами, пазете се от мъжете скорпиони, ако не сте способни да издържите на темпото и нрава им не се захващайте с тях. Въпреки, че ако те ви набележат измъкване няма.
Господа, не лъжете жена скорпион. Ако тя поиска да е вас може да ви отведе в съвсем различен и непознат свят и да ви подари това, което другите жени не могат.

No_LiMiTe^f
04-10-2007, 23:57
Ot napisanoto ot Ariena po dobre ne znam kak moje da se kaje!

jony
04-11-2007, 00:22
Аз съм скорпион, признавам си, че със секс мога, но без него - не. Приятеля ми също е скорпион. Има моменти когато съм била с температура и ми е било зле, но дори тогава мисля за секс. Ако не на 100 %, то 99 % от мислите ми са в тази насока. Установих, че два скорпиона в леглото е равносилно на унищожителна буря. Това е една от най-сексуалните зодии. Мъжете скорпиони са нещото, което една жена може да мечтае. Изглеждат секси дори когато човъркат нещо по-колата или поправят нещо у дома. Жените скорпион нямат задръжки, не познават границите. Тук Лъвиците биха изръмжали, че и те не са по-назад. Съжалявам дами, но челната позиция се пада на скорпиона, който е подвластен на две тъмни планети - Марс и Плутон. Първата е планета на енергията и смелостта, на великата сила на мрака, а втората - на смъртта и разрухата. Представителите на тази зодия представляват онази част от всички вас, която повечето криете и не искате да пуснете на свобода. Те не познават свенливостта и не се спират пред нищо.
Мъжа водолей също не е за подценяване, особено ако е с жена скорпион. Те двамата в леглото представляват ураганния вятър и водната стихия в най-голямата й мощ. Въпреки това съюза не е така изпълнен със секс и близост като съюза на два скорпиона. Защото два скорпиона се поддържат за всичко, абсолютно всичко и не допускат никой в техния свят.
Дами, пазете се от мъжете скорпиони, ако не сте способни да издържите на темпото и нрава им не се захващайте с тях. Въпреки, че ако те ви набележат измъкване няма.
Господа, не лъжете жена скорпион. Ако тя поиска да е вас може да ви отведе в съвсем различен и непознат свят и да ви подари това, което другите жени не могат.
Мога да кажа само..
WOW

ChRiSTiaNo_07
04-11-2007, 11:10
Аз съм скорпион :smt005 :wink: :smt005 ох ти ако вярваш на такиа неща то си е до човека

PLAMENKO
04-11-2007, 12:24
Не , но са мнгоо добри :smt007 :smt007

04-11-2007, 12:33
mi az sam edin predstavitel na zodiqta :lol: (noemvri sam rodena) i mislq 4e ne skorpiona e podvlasten na sexa,a sexa na skorpion :smt016 Ne viziram sebe si kato nqkakuv hishnik po tazi 4ast,no kato cqlo obojavam sexa s to4niq 4ovek O:) :smt008 \:D/

AnS
04-11-2007, 12:39
И при мен е същото.Аз и приятелят ми сме скорпиони и смея да твърдя че се допълваме идеално в секса просто е нещо изумително :P

04-11-2007, 13:10

Ami lee voda ot nebeto macko!! Tva e ideqta na vodoleq, zatova e vuzdu6na zodiq!!!

gafinka
04-11-2007, 13:28
poprincip vsi4ki kazvat 4e skorpionite sa nai-strastnite lubovnici :D :D :D

_i_r_i_d_e_s_c_e_n_c_e
04-11-2007, 13:53
Този "мит" е верен ако не на 100% поне на 99% за скорпионите. ;)

:-({|=

съгласна съм

bungle
04-11-2007, 14:58
Мхм, гаджето е скорпионче.
Като му дойде музата и ме подхване... мама мия.

04-11-2007, 16:10
СКОРПИОНИТЕ СА СЕКС МАНЯЦИ!

04-11-2007, 16:12
А ти, bungle, за да се караш с гадже скорпионче - значи има огромен проблем - импотентност!!!

FuCkiNkiSs
04-11-2007, 20:47
Аз не вярвам в такива неща.Всичко е инидивидуално.Не зависи от зодията а от човека.

sladko`eFche
04-11-2007, 21:15
Този "мит" е верен ако не на 100% поне на 99% за скорпионите. ;)

:-({|=

съгласна съм

i az 8)

bungle
04-11-2007, 21:20
А ти, bungle, за да се караш с гадже скорпионче - значи има огромен проблем - импотентност!!!

Не, аз съм тъпа кучка. Там е проблемът. Хахахах.

bulgarche
04-11-2007, 22:03
poprincip vsi4ki kazvat 4e skorpionite sa nai-strastnite lubovnici :D :D :D
::: :oops:

NIKN1
04-12-2007, 00:06
Значи аз съм РАК обаче съм ептен....... По 5 6 пъти!!!!!НА ДЕН!!!! ако не се крия И попринцип изпитвам яка възбуда от необичайни места или места на оито те виждат Биеал сам в училище (1) и беше яко и никой не видя 99% а и да е никои не каза въпроса е че още не съм го ... щото ме е страх не снам дали момичето мисли за секс по филмите виждам НЕ тука на практика едно голямо ДАААА!!! Я ОТГОВАРЯЙТЕ :D
\:D/

IGNGN
04-12-2007, 00:13
Сите скорпионо сме полови атлети!
Много сме! Луди сме!
:lol: