View Full Version : какво да направя сега,и трябва ли да направя нещо?
здравейте,пиша ви защото наистина няма на кого вече и какво да напиша..имах си приятел и се знаеше,че ходи с една дето е в чужбиан,и изобщо нито се виждат с месеци,нито си говорят по тела,нито смси,нито нищо..тръгнахме и той ми каза,че тя като се върне,ще и обясни повече няма да се занимва с нея...илизахме,всичко беше идеално,повярвайте ми но за почти 2 месеца аз заобичах всичко в него,а той имаше и много отрицателни черти..и днес докато спя получавам смс ;""вероятно ще се окажеш права ще те нараня аз винаги така правя затова е по - добре да спрем дотук преди да се задълбочат нещата и да страдаш повече.искам да знаеш,че ти не си виновна за нищо.извонявай за всичко .надявам се да го приемеш по - леко от предишната ти връзка''....какво да правя искам,го обожавам го..и ''в момента трябва да съм сам'' и това ми написа впоследствое...моля ви кажете :smt005 :smt005 :smt005
golqmoto_napu6vane
04-09-2007, 18:28
mi kaji mu 4e mn har i trudno 6te go zabravi6 i 4 mn iska6 da imate vrazka ako ne iska!!!! Ostanete mn dobri priqteli i spodelqite vsi4ko i dano toy razbere sled vreme 4e ti 6te si po-cennata!!!!
iNsaNE`giRL
04-09-2007, 18:30
Оххх.. не знам мила. Но не можах да разбера, той защо скъса с теб, заради тази която е в чуждбина ли? Ако не е заради нея можеш да поговориш с него и да си изясните нещата. Но ак той ще е с нея, значи предпочита нея пред теб и едва ли ще можеш да направиш нещо. Все пак се надявам да се оправят нещата, защото и аз съм преживяла нещо подобно и знам, че е ужасно. :cry:
незнам дали е заради мен,обяснява ми че аз не съм направила нищо,и че сега къса с нея....и ме скъса с смс ,как да му се обадя да говоря с него,ако ми откаже ще потъна вдън земя...а тази в чужбина,каза че няма нищичко към нея
Какво е това "трябва да съм сам".Доста глупаво извинение.Според мен вече няма чувства и си го е измислил, за да те зареже.
ABSOLUTme
04-09-2007, 18:46
по-голяма простотия от това,да се разделиш с някого чрез смс е може би единствено да помолиш някого да му/и каже вместо теб. :-s :lol:
тоя човек няма достойнство да ти го каже в очите.изобщо не се занимавай,обръщай страницата и смело напред. :wink:
iNsaNE`giRL
04-09-2007, 18:48
Ами виж.... щом казваш:
ако ми откаже ще потъна вдън земя...
си мисля че не сте били толкова близки, щото в такъв момент, едва ли щеше да мислиш какво ще стане ако не ти дигне. Щом казва, че е заради теб, разбери какво е то. #-o Обади му се и се изяснете, ние тук във форума едва ли ще можем да ти помогнем. Нос поред мен тярабва да се видите, потелефона нищо не става. Обади му се и се срещнете,поговорете , за да си изясниш всичко.Все пак казваш,че го обичаш. :|
Ми явно той мълчаливо си я обича, все още. Може би е преценл, че ако сте заедно, ще се опита да те направи заместител на неговата "любов". О да, признавам си, че тва, което е направил чрез смс-а е адски глупаво. Според мен не си заслужава да бъдеш с него. Той без тебе може и ти го е казал, покажи му, че можеш и ти да си без него.
men slu6ai
04-10-2007, 19:47
vij momi4e.ne znam koq si i kakva si ama 6te ti kaja 4e tova mom4e mi izglejda poznato po brutalnosta si.za tova 6te ti kaja da pravi6 kakvoto si iska6 i 6te ti kaja 4e mil karaka4Enin 6te sajalqva.
MaRiQnKa
04-10-2007, 20:13
Няма абсолютно никакъв смисъл да се занимаваш с човек като него!!! С времето всичко се преодолява :D