PDA

View Full Version : balsam za kosa

sweet_bubka
04-09-2007, 19:43
zdraveite :) postoqnno si pravq kosata s presata i krai6tata mi sa mnogo izsu6eni.Mislq da si vzimam balsam na sunsilk za grija i syjivqvane(oranjeviq)no nz dali e efikasen.Nqkoi polzval li go e?Ima li efekt?Ili pyk mi prepory4aite ne6to koeto vie ste polzvali pls,4e 6te si sysipq kosata s taq presa apak nemoga bez neq 6toto mi stoi mnogo slegnala kosata i nqma obem a i e 4upliva apak az iskam da e ili prava ili kydreva.Apak kydrici nemoga da si napraq (ne se polu4avat efikasno)Pomognete mi pls [-o<

04-09-2007, 19:47
Nz dali si probvala kristalite sa kosa. Ima na razli4ni marki i ceni. Az sym pozlvala na Biofarma, malkata opakovka e 30 ml za 5.80 lv. Opitai, mislq 4e shte podeistva dobre za predi presa. V momenta polzvam balsam na Gliss Kur bez otmivane s koprina i syhsto ne e nikak losh. No presa polzvam mn rqdko, taka 4e nz za tebe koi e nai - podhodqsh produkt, no vqrvam, 4e shte namerish takyv. :)

Maia_064029
04-09-2007, 20:00
Аз също чух за някакъв продукт който се слага преди третиране с преса,но още не съм търсила.А за балсамите-аз съм много доволна от този на Dove-тъмно синия цвят и този на Garnier-Long & Strong.Те са със отмиване,но въпреки това са доста ефективни.

Favoritkata
04-10-2007, 18:17
Аз използвам не точно балсам,а маска след всяко къпане .Бадемова е на Роза Импекс,някъде около 2 и нещо е...Много съм доволна от нея.Става ми косата много гладка и мека.Един съвет-балсамите само не оправят изтощената коса от пресата,преди къпане може да втриете в косата си чисто бадемово масло,да постоите колкото можете повече (2 часа примерно) и после нормално миене с шампоан.

koalka
04-10-2007, 18:51
По принцип Sunsilk са добри, но можеш да питаш в някой козметичен магазин да ти препоръчат по-добър.На Garnier е също добър.