Влез

View Full Version : Какво да правя вече ?

Marik
04-09-2007, 21:03
Здравейте всички , Нямам към кой близък да се обърна вече и се обръщам към напълно непознати хора - вас.

Всичко започна 2005 - та година месец Юни , беше наистина хубаво време
имах доста приятели успях да създам добро приятелство помагах на всеки с каквото можех , отделях времето си за всеки ако някой наистина е имал някакъв проблем или нещо ей така седял съм и по цели часове и нощи да говоря с него и на всеки му беше супер весело да контактува с мен където и да е било.
Мина малко време и харесах едно момиче , тогава бях на 15 както и тя наистина в началото не ми се стори лошо момиче , но приятелките и си падаха малко по - гадни въпреки че нямах нищо против тях те все се интересуваха от клюките и все се опитваха да ме прецакат по някакъв начин а после ми се правеха и до последно на много добри приятелки.
Дойде Септември месец 2005 - тя започна да си ходи по дискотеки , по купони и въобще забрави за мен случайно се засякохме в така нареченото IRC - тогава и аз и се включих започнах дори и чата нормално с нея попитах я как е , какво прави тя ми отговаряше бавно но все пак чаках дори и в чата наистина и го повтарях че я обичам , но забелязах че леко по леко тя ми го казваше много рядко.
В този ден 24 Сепмтеври , тя въобще не ми го каза всеедно няма никакви чувства към мен. Попитах я какво има ? тя ми отговори нищо .
Аз я попитах директно обичаш ли ме вече ? тя нищо не ми отговори освен бавеното и по 4 часа пишеше си с нейните приятелки и на мен ми отговаряше колкото да не е без хич.
Попитах я : " Късаме ли ? " тя ми отговори " ама че ние кога сме почнали " ? аз наистина бях потресен човек за който бях направил наистина доста и накрая да ми напише такова нещо беше много гадно.
Попитах я " през цялото време ли си ме залъгвала " ?
Тя ми отговори още помня думите и " Не , аз на теб съм ти споделяла много и те имам за много добър приятел " .
Аз попитах " просто приятел , но не и човека който обичаш " ? Тя ми отговори " аз те обичам само като приятел " . Нещата ми стана ясни и без да обеснява , но и дори не си направи труда да даде обеснение директно излезна и ме забрави от живота си.

На мен ми беше много гадно , но все пак не исках да се държа с нея по същият гаден начин. След седмица я срещнах попитах я просто дали явно с времето е загубила чувствата си към мен оказа се че е просто се е хванала с друг ( явно е бил по - добър от мен ).

22 Ноември 2005 та година. Аз и моят най - добър приятел видяхме две горе долу добри момичета сториха ми се наистина по - свестни и се хванахме аз и едната и моя най - добър фр с нейната най - добра приятелка.

Януари 2006 - та година вече скъсахме с тях просто тях ги интересуваха други работи и много не им пукаше за така наречените тяхни " сериозни приятели " . Аз останах сам , моя фр се хвана с едно момиче за което направи адски много и дори забрави за мен като фр сещаше се само да ми казва zdr i kak si като ме виждаше в скайп , но го разбирам де и на Великден месец Април 2006 - та година тя реши да му изръси лафа че харесвала някакъв който бил като него и го заряза.
Той беше наистина сразен и ме потърси. Постъпих като фр започнахме да излизаме навънка по - често , но вече нямахме за какво да говориме сблъсках се с истинската скука като чели моят живот наистина приключи в това време.
Забелязах как наистина много момичета харесваха главно момчета които ги разиграваха разбрах че всичко се променило и всеки.
Абсолютно никой от старите фр не ме и потърси започнаха всички с една дума да си гледат живота и забравиха за мен.

Почувствах се просто отхвърлен някак си нз сеено сме в различни светове. И накрая останах сам затворих се в себе си това беше имах един най - добър фр , но и той колкото и да се опитваше държанието му характера му френда който познвах го нямаше и то благодарение на момичето което успя да се подиграе с него.

Така че с една дума нямам с кой да разговарям.
Нито с родители нито с никого , дори и едно момиче не мога да хвана вече поне едно наистина свестно момиче което да може да отценява всичко което бих направил....

Повечето гледат на дискотеките и купоните като места на които да се забавляват и да си прекарват чудесно с приятелите си , но на мен мнението ми е че просто наистина там много връзки са започвали и са се разваляли.

Мисленето ми явно не се харесва на никое момиче и особено това че не искам да използвам никоя.
Че бих гледал наистина сериозно на едно момиче което наистина е би гледала по сериозно на мен. Че не ме интересуват толкова неща от сорта " Колко е яка " " И кога ще го направиме " и така нататък.

2007 - ма вече съм на 17 чувствам се просто никак неща като кеф и весело чувство няма в мен. Сам съм нямам никого и нз какво да правя ? Защото предполагам нищо не може да се направи.

Това ли е краят ми ? . Благодаря на всеки който е прочел 2 години от моя живот.

mila_pila
04-09-2007, 21:18
според мен тези две години са просто етап от живота ти и всичко ще се нареди след време. не е нужно да имаш гадже за да си щастлив. забавлявай се, намери си нови приятели, щом старите са ти обърнали гръб и не се раздвай толкова на хората за да не страдаш после. не казвам да си резервиран, но все пак поставяй граници и внимавай на кой се доверяваш. ти си явно карък........ ако от това ще ти стане по-добре- има много други като теб :lol:

TeenM
04-09-2007, 21:21
Dosta si pisal...pone taka naistina moga da razbera kak se 4yvstvash ako bqx na tvoe mqsto naistina ne znaq kak 6tqx da postupq...Ima mn malko mom4eta kato teb (da mislqt kato tebe).Li4no na mene tova mi xaresva O:) ...Ima mn momi4eta koito xaresvat tova ,nz zashto o6te ne si si nameril nqkoq.PREDPOLAGAM che ima nqkakvi ka4etsva v tebe,koito draznqt momi4etata neznam...nemoga da si go obqsnq no suvsem skoro ti shte po4nesh da se zapoznavash s novi xora koito nqma da te vuzpriemat taka kakto segasnite ti ''priqteli'' :( .Ako tova zapoznanstvo skoro ne stane opitai se da se namirash mejdu novi xora - sportyvai...nadqvam se da se opravish.Kusmet! :roll:

04-09-2007, 21:24
Ами исотията ти наистина .. ме обърка :shock: Според мен приямаш живота много насериозно като възрастен и с този начин на мислене не виждам как ще си намериш някоя в близките поне 10 години!! Отпусни се и не се впрягаи толкова някои ден някои ще те оцени като човек. :P :D

Marik
04-09-2007, 21:24
Еми проблема е че първите стъпки вече ги няма смисъл аз не мога вече да се запозная с никого , нито приятели нито нищо просто нз.

BuzkatA
04-09-2007, 21:28
1та ... любов ... винаги ти разбива сърцето ... за съжаление и се спичаш много яко и винаги търсиш друга която да прилича на нея да се целува облича и т.н. няма значение след време ще осъзнаеш че докато си мечтал отново за нея си изпуснал много ....
Приятелите ... кофти ... в момента и аз нямам приятели тъй като в един момент осъзнах, че всички гледат на тях да им е готино и да те прецакат от някъде и се одръпнах от тях ... сега излизам само от време на време с приятелката си ... с която незнам до кога ще съм и кога ще стоя забит в нас пред пц-то слушайки музика и гасящ поредната цигара ...
Нямам какво да ти кажа за приятелите ... освен за момичетата НЕСЕ ОТЧАЙВАЙ!!! всеки получава такива шамари в живота ... когато бях на 15 и аз бях МЕГА влюбен обичах дори ... беше 1та любов ... бяхме заедно ... но едн ден всичко свърши тя беше с другия ... бях се забил в себе си непоглеждах момичета ... и т.н. несе заглеждах дори "приятелите" ми все мислиха коя да изчукат,а а аз несе интересувах от това .... стоях .... пред пц-то и се замислях какъв живот живея бях се отчаял ... срещнах едно момиче бяхме заедно, но така стана че решихме да си останем само приятели .... бяхме по зрели и по уморени от тези неща и решихме че така е най-добре и че няма смисъл ... пак забих ... излизах с "приятелите" си и най-накрая срешнах това момиче с което съм сега .... кара ме да се усмихвам ... държа се както винаги съм се държал ... в момента тя замества "приятелите" ми ... и сега като се сетя как се бях затворил в себе си искам да върна времето назад ... но пак казвам незнам кога ще свърши тази приказка и кога ще имам нови "приятели" но за напред ще се пазя ... както от момичетата така и от "приятелите" ...
А никой незнае какво ще стане някой ден ...

Това ли е краят ми ? . Благодаря на всеки който е прочел 2 години от моя живот.

и ако още 1 път видя нещо такова в твое мнение ще разбера кой си и ще те набия :)

П.П. почти на 17 съм

Marik
04-09-2007, 21:36
Гадна работа , но наистина в това време доста хора гледат само себе си и много не им пука за никого :roll:

stefko89
04-09-2007, 21:38
pi4 az sam to4no na obratniq polus imam dosta hora koito smqtam za priqte li i te men i v momenta nqkak si se 4uvstvam izmoren i ne moga da otdelqm na vseki vreme no za men te sa nai vajni e i az imam nai dobar priqtel s koito sme vse zaedno no ako iska6 moje da si pi6em po skaipa i 6te ti dam nqkoi saveti ako si saglasen napi6i si skaipito i 6ti pi6a

Rise Agains't
04-09-2007, 21:39
AXAAXAXAXAXAX

Ангеле евала благодаря че си ме написал в изповетта си
така аз като твой най-добър френд бих те посъветвъл да не се коркаш толкова наистина човек понякога се чувства самотен , скучно но някой иамт право с това което казват цитирам "преминаваш някаква степен от живота си" но не съм много сългасен с това ти да се распускаш защото моето лично мнение е че когато човек прекъсне връзки със сякакви хора започва да се държи напълно безразлично и се очуждава от хората такаче бих ти препоръчал да не се коркаш е животът е пред тебе няма какво да се коркаш не сички са отвратителни и ужасни ;)

04-09-2007, 21:41

BuzkatA
04-09-2007, 21:42
AXAAXAXAXAXAX

така аз като твой най-добър френд бих те посъветвъл да не се коркаш толкова наистина човек понякога се чувства самотен , скучно но някой иамт право с това което казват цитирам "преминаваш някаква степен от живота си" но не съм много сългасен с това ти да се распускаш защото моето лично мнение е че когато човек прекъсне връзки със сякакви хора започва да се държи напълно безразлично и се очуждава от хората такаче бих ти препоръчал да не се коркаш е животът е пред тебе няма какво да се коркаш не сички са отвратителни и ужасни ;)

колко яко ти каза кво мисли а? :)
ахахах в началото си се почувствал тъпо и вместо да се отдръпнеш от него си изказал мнението си БРАВО!!!
Марик човек това е твоя най-добър приятел бъди винаги с него той ще ти помогне и разчитай на него ... бих му се извинил ... :)

Marik
04-09-2007, 21:42

Това го написах аз , просто нещо не ме беше логнало :roll:

Rise Agains't
04-09-2007, 21:46
AXAAXAXAXAXAX

колко яко ти каза кво мисли а? :)
ахахах в началото си се почувствал тъпо и вместо да се отдръпнеш от него си изказал мнението си БРАВО!!!
Марик човек това е твоя най-добър приятел бъди винаги с него той ще ти помогне и разчитай на него ... бих му се извинил ... :)

Абе това не го разбрах ти ебаваш ли ме ли какво немога да ти сфана мисълта , ако само си се ебавал или ебавала тва че съм написал AXHAX не беше за неговият проблем а то си е написано защо се исмях но надявам се да ми обесниш дали си правиш ташак с мене или не ?

Lolla
04-09-2007, 21:47
6te zapo4na ot nai- vajnoto ne6to a imenno- ne se sduhvai zaradi gadjetaNe si obruzvai sqloto su6testvuvane s edin 4ovek i kogato ne go go nqma vse edno nqma ni6to ve4e [-X Tva e tupoVse pak tova sa nai hubavite godini (po4ti bezgrijni) ne6to kato treirovka za ostanaliq jivot. Ne trqbva da se privarzva6 tolkova kum opredeleni hora ( za6toto taka posle 6te prieme6 po trudnioo fakta 4e ve4e ne si s tezi hora, otnasq se i za friends i za gadjeta)Vqrno 4e e kofti kogato nqkoi ni zaebe i kogato ne otvru6ta na 4uvstvata ni, na obi4ta ni i doverieto ni, no tova imenno ni pravi po- silni! Vseki 4ovek e sam v toq jivot i trqbva da se nau4i da se opravq sam! Po princip trqbva da se radvame na horata okolo nas, da gi razbirame, da im pomagame, da se staraem da budem dobri, no trqbva da sme gotovi i te da ni zabiqt noj v gurba :smt012 Nikoga ne trqbva 4ovek da se predava keep walking!Jestokostta na horata me natujava i obezverqva, no az prosto stiskam zubi i produljavam .Povqrvi i men priqteli sa me predavali i s men mom4eta sa postupvali gadno (vse pak sum momi4e i na vsi4koto otgore mn re rukovodq ot 4uvstvata, koeto e gre6ka ) Poslednoto mom4e ,s koeto hodih me skusa i trugna s moita kompaniq ( to4no tam , kudeto az bqgah ot nego) i az vse o6te go haresvah....vs den vijdam studeniq mu pogled i toi se zabiva kato noj v surceto mi...i taka vs den...ot 4 meseca nasam ...mislih 4e nqma izhod, misleh 4 nqma izhod, 4e 6te se podurkam , 4e sum v nqkakav poro4en krug, opitvah se da naso4a mislite si kum dr ne6to, kum dr hora, no ne stava ](*,) I v edin moment si kazah 4e 6te namerq sili i 6te se spravq i 4e nqma da propilqvam cqloto si vreme v naprazni nadejdi ;-)
A 6to se otnasq do priqtelite, tuk e po- gadni4ko, no pak ima izhod.....purvo zapo4ni da izliza6 s razli4ni hora, koito se zabavlqvat po razli4en na4in, usmihvai se , zabavlqvai se, i se opitai da gi preseni6....sled tova si izberi podhodq6tata za teb kompaniq i se starqi da im se haresa6...i taka malko po- malko 6te stane6 blizuk s tezi hora i 6et si nameri6 novi friends \:D/ N e si misli 4e primerno da nqma6 nai- dobur friend e ne6to tolkova fatalno! Zabavlqvai se i ne se sduhvai za drebni ne6ta!!!opitvai i tursi i nakraq 6te nmeri6 6tastieto :smt005 [/b]

Lolla
04-09-2007, 21:53
Kakva ironiq.....kogato i az predi okolo mesec napisah podobno ne6to v toq forum...nai- dobrata mi priqtelka napisa podoben komenta na komentatra na tvoq friend \:D/ I togava se po4uvstvah naistina happy :) @Qvno ima6 friends, prosto traa da izleze6 ot taq depresiq :smt005 I sa vs tv detio napisah mai staaa izli6no :roll: :lol: =; Aide uspeh :smt006

Rise Agains't
04-09-2007, 21:58
Marik замислих се приятелю мой и стигнах до заключението , че тебе не те притесняват толков нещата който са ти се случи In The Past а това че ти докато се обърнше така да се каже обществото се е променило по някакъв начин разбира се не сички са боклуци курви и тем пободни това е наистина така , но ако се замислиш преди като примерно спреш приятелствтото си с някой човек или някаква връзка бе доста лесно да си намериш нали така да се каже заместник или по нормален човек , и просто е дошъл момента в който бам сичко ти причернява и вече нема такива екстри просто според мене това повече те измъчва от колкот това че със някаква кокошка си се разделил ;)

Marik
04-09-2007, 21:58
Имам 1 най - добър фр който е на същото положение като мен и просто нз как може наистина да създадеме някакво по - голяма и обширно приятелство и така поне хора с които да излизаме да си говориме и така нататък.

Ест вече съм се примирил с факта че съм се разделил , но просто това че няма с кого да разговарям въобще ми е някак си проблем

BuzkatA
04-09-2007, 21:59
несъм се ебавал напротив ... просто иронизирах ... че видя какво е написал той за теб в даден форум вместо да ти го каже директно...

Marik
04-09-2007, 22:01
аз съм му го казвал и директно ма ефект няма споко

Rise Agains't
04-09-2007, 22:03
Имам 1 най - добър фр който е на същото положение като мен и просто нз как може наистина да създадеме някакво по - голяма и обширно приятелство и така поне хора с които да излизаме да си говориме и така нататък.

Ест вече съм се примирил с факта че съм се разделил , но просто това че няма с кого да разговарям въобще ми е някак си проблем

Нека да поясня че моята и твоята ситуация не са па баш еднакви виж мене не ми е тъжно заради някаква пачавра дето ме е зарязала наистина мисля за нея то това оставаше да не е така то спомените си остават в съзнанието ми , но аз примерно поне имам какво да правя колко да си оплътна времето и не ми е тъпо но проблема е такъв във комуникацията главно между нас 2мата ;)

BuzkatA
04-09-2007, 22:09
Нека да поясня че моята и твоята ситуация не са па баш еднакви виж мене не ми е тъжно заради някаква пачавра дето ме е зарязала наистина мисля за нея то това оставаше да не е така то спомените си остават в съзнанието ми , но аз примерно поне имам какво да правя колко да си оплътна времето и не ми е тъпо но проблема е такъв във комуникацията главно между нас 2мата ;)

Това, че на приятелката ти не й е било хубаво с теб или че е намерила някой по добър от теб незначи, че е ПАЧАВРА!!!
Никога несъм обиждал бившите си защото явно така е трябвало да стане или аз нещо съм сбъркал или просто нещата неса вървяли както трябва ... нетърси грешката винаги в човека срещу теб ...
П.П. (малко майтап) гледам, че нещо се заформя :П :smt008

Rise Agains't
04-09-2007, 22:16

Това, че на приятелката ти не й е било хубаво с теб или че е намерила някой по добър от теб незначи, че е ПАЧАВРА!!!

Боже абе искам да те попитам а ако примерно си бил с едно момиче и или момче квото е там си направил много за нея и ти каже "ЕМи никой ен те е карал " е кажи ми как да не и кажа пачавра верно намерила е друг към който има чувства ама определено си личеше колко много ме обичаше просто мога ако искам и курва да си я викам аз и викам не зааради това че е харесала друг а това че не само че не оценява това което се прави за нея а и даже и здрасти неиска да каже цели да се одръпне от мене и аз кво да правя да се правя на шут и постоянно да се занивам да я търся и да контактувам с нея я марш ма курв0 кво ще се занивам с тебе , и въпросът е решен ;) Но за това което каза "не гледай вината само в човека срещу тебе " наистина съм съгласен с това твърдение но аз и казвам така защото наистина има основателна причина.

Marik
04-09-2007, 22:23
а не това определено ме уби от смях , иначе наистина не разбирам как е възможно просто забелязал съм го в доста връзки правиш за някого нещо примерно гледаш на дадения човек сериозно и накрая се подиграва с теб с една дума .

Просто много ми е чудно какви ли са целите на многото момичета в днешно време ?
Тъй като вече от доста време съм няма приятелка нямам представа за много неща .....

BAYO
04-09-2007, 22:41
а не това определено ме уби от смях , иначе наистина не разбирам как е възможно просто забелязал съм го в доста връзки правиш за някого нещо примерно гледаш на дадения човек сериозно и накрая се подиграва с теб с една дума .

Тъй като вече от доста време съм няма приятелка нямам представа за много неща .....

И аз се питам също като теб, за тва и съм надраскал с червено, тва което ми е направило впечатление. Мисля , че когато отвориш очите на едно момиче, когато му покажеш какво е да живееш истински, с приятели, гадже, купони и разни други такива щуротий в един момент се виждате и ти казва "Не можем повече да се разбираме с тебе и няма смисъл да продължаваме!" Аха, начи като си и отворил очите така да се каже, показал си и някои неща и тя вече няма нужда от тебе примерно и те зарязва. Хубаво, нека те зареже, в началото е малко трудно но след време си казваш "Майната му!" и GAME OVER! След тва продължаваш напред и пускаш NEW GAME. Такъв е животът просто.

BuzkatA
04-09-2007, 22:46
Боже абе искам да те попитам а ако примерно си бил с едно момиче и или момче квото е там си направил много за нея и ти каже "ЕМи никой ен те е карал " е кажи ми как да не и кажа пачавра верно намерила е друг към който има чувства ама определено си личеше колко много ме обичаше просто мога ако искам и курва да си я викам аз и викам не зааради това че е харесала друг а това че не само че не оценява това което се прави за нея а и даже и здрасти неиска да каже цели да се одръпне от мене и аз кво да правя да се правя на шут и постоянно да се занивам да я търся и да контактувам с нея я марш ма курв0 кво ще се занивам с тебе , и въпросът е решен ;) Но за това което каза "не гледай вината само в човека срещу тебе " наистина съм съгласен с това твърдение но аз и казвам така защото наистина има основателна причина.

1во Значи не е искала да получава това от теб ....
2ро Защото няма смисъл да се обиждате
3то Като я наричаш пачавра как ще ти се усмихне дори ?
4то Като е казала, че това е края значи това е краят никой нете е карал да тичаш след нея ...
5то Причината е че и е било кофти да ти го сервира в очите и да ти каже ХАРЕСАХ СИ ДРУГ ИСКАМ ДА СЕ РАЗДЕЛИМ .... а ти го е показвала ... показвала .... показвала .... и най-накрая и е писнало и ти е казала "Никой нете кара да правиш това за мен"

Такива са времената приятел ... момичетата и момчетата се промениха ... има истина някъде там ... но връщане назад няма ... всичките ще станат изруди и ще бъдат с момичето/момчето до себе си за едното ....
И другото момичетата вече харесват батковци с коли и пари ... това е ...
След време им идва акъла, но вече е късно ...
Несе притеснявайте и ние ще станем батковци и ние ще ебем наволя младите "какички"

П.П. ... ония ден едно момиче ми каза
ТЯ: Приятеля ми иска да правим секс ... а аз несъм сигурна, че ме обича
АЗ: От колко време сте заедно
ТЯ: Еми от 1 седмица
АЗ: И кво той ти казва "ОБИЧАМ ТЕ"
ТЯ: Да

.... момичето е на 13 ... вече доколкото ми е споделяла(тъй като е чувствам като добър приятел от противоположния пол) е имала 2 сексуални партньора, а сегашният и приятел е на 20 ....
Надявам се ме разбирате какво искам да кажа....

Хората в днешно време целят само как да се направят ... как да бъдат по фешън от другите ... как да говорят зад гърба им ... и как да се правят на мили и добри и накрая да ти го забият отзаде ....
Но пак казвам винаги има малка искрица някъде там ;)

Marik
04-09-2007, 22:47
такъв е живота ма някои играят с Cheatove :roll: и става много яко .

Добре да пробваме един експеримент поне да видя наистина какво ми е имали едно свестно момиче , което да може да ми напише в скайпа
skype: mastermarik ей така да поговориме , след време ако иска и да се видиме и просто наистина да ми каже Какво ми е какво не ми харесва , какво и харесва ей така много ми се ще ама разбира се това няма да стане :cry:

Rise Agains't
04-09-2007, 22:53
XAAXAXAXXAAXaxAX тоя тука Marik направих събрно събиране в Skype :D
ужас еми моя е darkbakura8039 ръшвайте когато пожелаете :D

Marik
04-09-2007, 23:01
хахахаха да не остане назад =D>

stefko89:)
04-09-2007, 23:04
Rise Agains't ti si ujasen e izlezte dvama idete nqkade zapoznaite se s nekvi hora tam :wink:

04-09-2007, 23:25
Момче, и без да съм излизал с теб и без да съм жена, ще ти кажа какво не ти харесват.

Мразя да давам съвети и да обяснявам някому истини за света около него, но реших, че определено ти трябва помощ. Така че слушай..

Жените, момче, не харесват лиглъовци. Не харесват женчовци. Не харесват мекотела. Не харесват скучни и неинтригуващи личности. Накратко - не харесват загубеняци. А с риск да те обидя - в момента ти си точно това.

Мислиш, че врънкането по форумите може да ти помогне? Че ще намериш реална съпричастност? Че ще се измъкнеш от калта? Тц, тц, тц..

Виж, жените са нелогични същества. Мозъците ни са устроени различно. И докато мъжа иска бира, футбол и яка свирка, жената има нужда от други неща. Следиш ли ми мисълта? Това, което ТИ желаеш не е същото, което ТЯ желае.

Какво следва от това ли? Ами ти самият си си прекрасен пример - типично "добро момче", сигурно притежаваш доста качества - може да си умен, внимателен, нежен, романтичен и т.н. и т.н. Хмм, е и, ще ме питаш? Нали уж момичетата търсят това? Ще се наложи да те разочаровам и да ти кажа, че не е точно така. Всъщност е доста далеч от истината.

Остави "разбитите от живота" 14-годишни лигли да пишат малоумна поезия и да пълнят форумите с трагедиите си. Остави приказките на жените за принца на бял кон, който ги обгражда с всепоглъщаша любов. ТЕ НЕ ИСКАТ ТОВА! Разбираш ли? НЕ ИСКАТ. Ако трябва, повтаряй си го всяка вечер преди лягане..

Тук естествено на дневен ред идва въпроса - е какво тогава искат? Отговорът е елементарен - искат краката им да се подкосяват само при гледката на "възлюбения им". А какво кара краката им да се подкосят и евентуално да се отворят на по-късен етап ли? Ами доста неща, като основните са - самоуверност, хладнокръвие, загадъчност, непредвидимост, свеж хумор. А сега кажи ти колко от тях притежаваш? Жената трябва да разбере, че до нея седи един истински ШИБАН МЪЖ! Не путъо, който задоволява всичките й смешни прищевки и я преследва като обезумял. Подобно поведение е абсолютно отблъскващо за фемините.

Трябва да си джентълмен при всякакви обстоятелства, но и мъж при всякакви обстоятелства. А границата е много тънка - между света на безинтересното мекотело и груб темерут.

Престани да им говориш за обич, престани да ги обсипваш с комплименти, престани да ги преследваш и престани да бъдеш жалък, мамка му! Знам, че човек не се променя за ден, нито за седмица, но ако не опиташ.. Ами ще си останеш загубеняк.

ТИ не си с нищо по-лош от всяка издокарана кучка на улицата. Просто мозъка ти е в режим "не я заслужавам", а този режим е пагубен. ТЕ трябва да се борят за твоето внимание, а не ти за тяхното. ТЕ трябва да се опитат да те впечатлят, а не ти тях. Направи така, че ти да избираш, а не да си избран. Позицията е многократно по-изгодна, уверявам те.

И за край - момче, научи се да падаш. Да губиш. Докато станеш "играч" ще мине време и колкото и добре да си подготвен теоретично, ще трябва да пролееш доста пот "на бойното поле". Затова остави малко компа и започни да възстановяваш социалните си контакти. Почни с класа си, например. И не се стой на едно място - застоя е смърт, развивай се непрекъснато, непрекъснато бутай напред.

Дано съм помогнал,

поздрави!

BAYO
04-09-2007, 23:30
Момче, и без да съм излизал с теб и без да съм жена, ще ти кажа какво не ти харесват.

Мразя да давам съвети и да обяснявам някому истини за света около него, но реших, че определено ти трябва помощ. Така че слушай..

Жените, момче, не харесват лиглъовци. Не харесват женчовци. Не харесват мекотела. Не харесват скучни и неинтригуващи личности. Накратко - не харесват загубеняци. А с риск да те обидя - в момента ти си точно това.

Мислиш, че врънкането по форумите може да ти помогне? Че ще намериш реална съпричастност? Че ще се измъкнеш от калта? Тц, тц, тц..

Виж, жените са нелогични същества. Мозъците ни са устроени различно. И докато мъжа иска бира, футбол и яка свирка, жената има нужда от други неща. Следиш ли ми мисълта? Това, което ТИ желаеш не е същото, което ТЯ желае.

Какво следва от това ли? Ами ти самият си си прекрасен пример - типично "добро момче", сигурно притежаваш доста качества - може да си умен, внимателен, нежен, романтичен и т.н. и т.н. Хмм, е и, ще ме питаш? Нали уж момичетата търсят това? Ще се наложи да те разочаровам и да ти кажа, че не е точно така. Всъщност е доста далеч от истината.

Остави "разбитите от живота" 14-годишни лигли да пишат малоумна поезия и да пълнят форумите с трагедиите си. Остави приказките на жените за принца на бял кон, който ги обгражда с всепоглъщаша любов. ТЕ НЕ ИСКАТ ТОВА! Разбираш ли? НЕ ИСКАТ. Ако трябва, повтаряй си го всяка вечер преди лягане..

Тук естествено на дневен ред идва въпроса - е какво тогава искат? Отговорът е елементарен - искат краката им да се подкосяват само при гледката на "възлюбения им". А какво кара краката им да се подкосят и евентуално да се отворят на по-късен етап ли? Ами доста неща, като основните са - самоуверност, хладнокръвие, загадъчност, непредвидимост, свеж хумор. А сега кажи ти колко от тях притежаваш? Жената трябва да разбере, че до нея седи един истински ШИБАН МЪЖ! Не путъо, който задоволява всичките й смешни прищевки и я преследва като обезумял. Подобно поведение е абсолютно отблъскващо за фемините.

Трябва да си джентълмен при всякакви обстоятелства, но и мъж при всякакви обстоятелства. А границата е много тънка - между света на безинтересното мекотело и груб темерут.

Престани да им говориш за обич, престани да ги обсипваш с комплименти, престани да ги преследваш и престани да бъдеш жалък, мамка му! Знам, че човек не се променя за ден, нито за седмица, но ако не опиташ.. Ами ще си останеш загубеняк.

ТИ не си с нищо по-лош от всяка издокарана кучка на улицата. Просто мозъка ти е в режим "не я заслужавам", а този режим е пагубен. ТЕ трябва да се борят за твоето внимание, а не ти за тяхното. ТЕ трябва да се опитат да те впечатлят, а не ти тях. Направи така, че ти да избираш, а не да си избран. Позицията е многократно по-изгодна, уверявам те.

И за край - момче, научи се да падаш. Да губиш. Докато станеш "играч" ще мине време и колкото и добре да си подготвен теоретично, ще трябва да пролееш доста пот "на бойното поле". Затова остави малко компа и започни да възстановяваш социалните си контакти. Почни с класа си, например. И не се стой на едно място - застоя е смърт, развивай се непрекъснато, непрекъснато бутай напред.

Дано съм помогнал,

поздрави!

Хубаво мнение, но не с всичко съм съгласен. Не всичко е реално. Нещата седят по др. начин, ма ся ми се спи и отиам да спа. Др. ден ще пиша..

stefko89:)
04-09-2007, 23:32
male lud si ama i dosta si prav tva deto si go napisal

BuzkatA
04-09-2007, 23:33
Браво ГОСТ много добро мнение изпълнено с истини ...
Много добри разсъждения, но един съвет от мен ... непреценяй че човекът срещу теб е мекотело след като си прочел 5 негови мнения ...

Rise Agains't
04-09-2007, 23:36
[quote="Анонимко"]

quote]

да те харесват да имат пари и да са испедарастени прав си ;)

Rise Agains't
04-09-2007, 23:39

Дано съм помогнал,

поздрави!

Хубаво мнение, но не с всичко съм съгласен. Не всичко е реално. Нещата седят по др. начин, ма ся ми се спи и отиам да спа. Др. ден ще пиша..

Браво има доста истини определено , но моето лично мнение че момичета на неговата възраст са доста аре да не ги убиждам доста распуснати и човекът няма късмет да намери подходящата за това предлагам някоя да му се предложи ама да е свестна или вие му помогнете тъй като аз неискам да казвам нищо че ще почват да ми викате колко съм тъп и незнам си кво ;)
аре помагайте че човека ще скочи от некой мост

Marik
04-09-2007, 23:44
Интересно мнение само дето загубеняците не бяха ли тея които просто не се държат дори естествено дето се стремят да правят всичко за да се покажат че не са загубеняци че са големи и велики " пичове " .

Хах мнението има много истини , но не всичко е баш така.

Пак и това че пиша в някакъв форум да аз си го написах нямам на кой да споделя толкова пиша за да вида гледната точка на някои други хора това е , да видя наистина какъв е начина да се измъкне човек от такова нещо.

Защото съм 100% сигорен че ако ти си на моето положение няма да ти е много кеф :wink:

BuzkatA
04-09-2007, 23:48
Защото съм 100% сигорен че ако ти си на моето положение няма да ти е много кеф :wink:

човека зада пише такива неща значи ги е изпитал поне според мен ... и има някаква представа :)

Marik
04-09-2007, 23:51
:roll: надявам се си прав и пак казвам мнението му има истини , но не всичко е 100% така .

Mikohito
04-10-2007, 00:59
Наистина кофти се е получило при теб.И аз минах през нещо подобно но трябва да се опиташ коренно да промениш средата в която си в момента за да има някакъв ефект и да се почувстваш по добре.От повече от 8 месеца аз се чувствам наистина щастлив.Ок сам съм както преди нямам си приятелка но намерих много нови приятели.Пожелавам ти късмет и всичко да се оправи все пак си само на 17 години живота е пред теб.

CrazyWitch
04-10-2007, 05:16
Ти си само на 17 и това със сигурност не е твоя край.
Ще намериш човек който да обичаш и той теб. Ще се разделите... и т.н.
Всичко е толкова преходно и непостоянно и най-вече НЯМА ВЕЧНИ НЕЩА в тоя живот.

Аз имам приятел от година и половина и ми е трудно да се вмъкна в смисъла на предишното ми изречение, защото и аз изпитвам страх от променящите се обстоятелства... хора (а може би не само хората, а и ти и аз също се променяме за това и всичко ни се вижда странно).
Идва време в който всеки трапа за себе си... Кой как се уреди! Това е моя лаф :), но когато и аз съм била угорчена от момчетата срещнах момчето с което съм в момента и с което съумяваме да се търпим и обичаме.
Пожелавам ти го и на теб и разбери, че в место да деградираш с това унило поведение по добре еволюивай.. Живей, млад си. Не всичко е момичета.. Потърси нови познати.. Забавлявай се.
И едно нещо за помни от мен.. Никога, ама никога дори и да обичаш с цялото си сърце недей отдава смисъла на живота си 1 човек, защото всичко е до време и .., ако стане нещо ти ще се чувстваш доста преебан.

nasty_f
04-10-2007, 07:51
Всеки има някакъв етап от живота си,в който му се случват лоши неща.Не бъди толкова затворен,започни да излизаш и ти...И аз не мога да разбера днешните момичета-повечето-По мое мнение повечето гледат-не съм от тях-как се облича момчето,колко пари има и т.н.,което е направо отчайващо ](*,) Но винаги бъди себе си,това е най-хубавото.Сега като свърши тази година може да се преместиш в друго училище следващата и да започнеш от 0-лата,както се казва.Така,мисля,ще е най-добре.Нови хора,нови приятели,запознанства.Току виж намериш найстина свестни приятели и приятелка естествено.Успех :wink:

nasty_f
04-10-2007, 07:54
И едно нещо за помни от мен.. Никога, ама никога дори и да обичаш с цялото си сърце недей отдава смисъла на живота си 1 човек, защото всичко е до време и .., ако стане нещо ти ще се чувстваш доста преебан.
Това ми хареса супер много!Мерси :wink:

Marik
04-10-2007, 10:37
Благодаря , поне видях гледната точка на доста хора по тоя проблем.
Време е за еволюция

04-10-2007, 13:08
Време е за еволюция

Rise and Shine, rise and shine... i neka silata bude s teb i ti budi sus silata. Ako ni6to ne pomogne, ti kazvam slednoto:

W boq se oformq haraktera, bii gi zdravo!! Napravi gi hora!! 8)

Tulkuvaneto go ostawqm wseki sam da go napravi, no ima po dulbok smisul ot tova da izbie6 zubite na nqkogo!!

:smt006

flower.lina
04-20-2007, 07:22
a sega kakvo 6te kaje6 :?:
nadqvam se znae6 koq sam iskam samo da razbera mnenieto ti molq te Marik

BAYO
04-20-2007, 09:40
Време е за еволюция

Хаха няма да си жив, докато видиш как еволюираш. Препоръчвам ти да пристъпиш към РЕВОЛЮЦИЯ! Нещата стават по-бързо, повярвай ми :wink: И се радвам, че сме ти отворили малко или много очите, за твое дорбо е естествено.

Rise Agains't
09-06-2007, 21:57

поздрави!

hahahahaha а какво харесват я ми поясни ? Виж човека се е сдухал кво искаш да вдига купон секи ден , замисли се малк0 голям процент от момичета харесват точно загубеняци , т.е хора който се мислят за нещо а всъщност са едни боклуци , такаче нема смисал кво да се засмиля дирекно да продължава напред и да прави така "Който го харесва да го харесва който не да си ебе майката и това е "