View Full Version : Ne shte da se vlubva
zdraveite, skoro mi se sluchi neshto mnogo stranno, naistina mnogo se zaribih po edno momiche, tia e na 19 i e strahotna, pone v moite ochi, no nqma nikakvo jelanie za seriozni vzaimnootnoshenia, nito za romantika, kato kamyk e, a az hem sym gotov na vsichko za neia, hem ne znam kakvo da pravia
Или не те харесва .. или има нещо от миналото й което я кара да бъде студена .. С повече настоятелност и упорство може и да склони :wink:
i az ne znam chesno kazano, vsichko bi bilo mnogo po lesno ako prosto mi kaje che ne me haresva, i az sam ia pital dali problema e v men, no tia ne mi e otgovariala
kazva che darji na men, che me haresva, no ne iskala nishto, dori da opita, za neia tova bili izlishni neshta
cherinka
04-10-2007, 09:15
i az ne znam chesno kazano, vsichko bi bilo mnogo po lesno ako prosto mi kaje che ne me haresva, i az sam ia pital dali problema e v men, no tia ne mi e otgovariala
kazva che darji na men, che me haresva, no ne iskala nishto, dori da opita, za neia tova bili izlishni neshta
Представи си може да държи страшно много на теб, но да не иска да те нарани.. O_o
Представи си може да държи страшно много на теб, но да не иска да те нарани.. O_o
И аз :smt005
Поговори с нея и я питай защо се държи така, причините може да са много.
govoril sam, tia kazva che prosto e takava, no az ne i viarvam 100%, spored men ima mnogo neshta koito ne mi kazva, moje bi zashtoto oste mi niama doverie...
CrazyWitch
04-10-2007, 09:56
Нека е ленчуваме...
Вещица!
П.С. На сила хубост не става... :)
az sym daleche ot misalta che neshto shte stane nasila
edinstvenoto za koeto se seshtam v momenta e da sam tarpeliv i postoianen
no samoto sedene i bezdeistvane me pobyrkvat
6tom ne6te pak q ostavi na mira,nasila kvo 6te postigne6?qvno ne proqvqva interes kam teb
ako ne proiaviava nikakav interes niama da iska da se vijdame
a kogato i spomenah za prekrashtavane na kakvito i da e vzaimootnoshenia tia beshe protiv
омнадрен
04-10-2007, 10:46
ти си много тап ве !!! земи един котлон и я стопли ве ти малуумен ли си ? една газова горелка и ще я опечеш напрау :lol: помъчи се да я забравиш!! ако не искаш да свърщиш в някоя лудница или канавка!!! намери някоя друга !! няма незамениуми неща
moia problem e che mnogo lesno si haresvam momicheta za ei taka, za sex ili neshto po neangajirashto, i v sashtoto vreme mnogo trudno namiram momicheta kam koito sym sklonen da izpitvam neshto poveche
a tochno takova momiche ne sym sreshtal ot godini, ne znam kolko sym typ, no neshto mi podskazva che da se otkaja v samoto nachalo e vazmojno nai typoto neshto
....no neshto mi podskazva che da se otkaja v samoto nachalo e vazmojno nai typoto neshto
Ами така е. Тва е възможно най-тъпото нещо, което можеш да направиш в момента. Значи имал съм си работа с такова момиче. Близо 6 месеца я склонявах да излезем, и накрая излязохме. Ако знаеш колко ме беле яд , че излязохме. Толкова зла, толкова студена, толкова заядлива... ау , ако и тая е същата по-добре виж как ще се държи с тебе, ако те игнорира напълно, ФАК ОФ и тва е, нема смисъл да си блъскаш нервите в стената, заради няк'ва дет не те бръсне за слива.
nencuHka
04-10-2007, 18:53
То да не е кукла ей тъй да се влюби..
Говориш за нея като за предмет "не ще да се влюби".. .
Може да не те харесва,
може да си и антипатичен..
Много неща могат да бъдат .
Мне можем да заповядваме на сърцата си какво да изпитват и какви да бъдат към даден човек
sexi_lady_666
04-10-2007, 19:01
Или не те харесва .. или има нещо от миналото й което я кара да бъде студена .. С повече настоятелност и упорство може и да склони :wink: i az mislq taka
bqsna_teenagerka
04-10-2007, 19:16
БЪДИ ТИ ТОЗИ КОЙТО ЩЕ Я СКЛОННИ КЪМ ОБИ4
....no neshto mi podskazva che da se otkaja v samoto nachalo e vazmojno nai typoto neshto
Ами така е. Тва е възможно най-тъпото нещо, което можеш да направиш в момента. Значи имал съм си работа с такова момиче. Близо 6 месеца я склонявах да излезем, и накрая излязохме. Ако знаеш колко ме беле яд , че излязохме. Толкова зла, толкова студена, толкова заядлива... ау , ако и тая е същата по-добре виж как ще се държи с тебе, ако те игнорира напълно, ФАК ОФ и тва е, нема смисъл да си блъскаш нервите в стената, заради няк'ва дет не те бръсне за слива.
neshtata ne sedqt kakto si mislite, s vyprosnoto momiche se vijdame sravnitelno chesto, daje se sluchva da osymnem zaedno. s men se dyrji super milo, i pone tia samata kazva che me haresva i darji na men
problema e che tia ne iska da si pozvoli da izpitva nishto po seriozno kam men, vsiakash neshto q spira... ili pone taka go chustvam az
ми моми4ето сигурно иска малко по4ивка от връзки и от глупости сигурно иска да се порадва на свободата си хаха но ти не се отказвай просто в момента е малко объркана но скоро ще и мине и вси4ко ще се нареди :)