View Full Version : прекомерно окосмяване за едно момиче
тъжна мацка
04-10-2007, 10:08
Здравейте.Знам че досега са пускани стотици теми с подобно съдържание но лично за себе си не откривам желания за мен отговор.Така значи момиче на 15 години съм прекалено укосмена имам косъмчета в следните зони на тялото-по-гъсти и тъмни-целите крака и ръцете от рамото до китката вклучително.По-незабележими са-по врата гърба кръсто корема гърдите муктачки около ушите.Просто се видях в удо вече.Всеки ми казва върви на кола маска.За кръката и ръцете добре ама не става и за буквално цялото тало.До колкото звам проблема ми е изцяло на хормонална основа.За повечето от вас ще се стори маловажен но за мен е просто комплекс.Лятото наближава времето се затопля а аз трябва да ходя все облечена с по-дълги тениски и т.н.За потничета от отдаван не съм обличала за море да отида и дума да не става.Просто съм страшно отчяана и със сълзи на очи задавам темата с надеждата някой да ми помогне.Интересувам се още относно възможността за лазерно или фото обезкосмяване в следните зони-гръб лице гърди корем кръст.Моля кажете си мнението или поне дайте накакви идеи.Благодара предваринтелно и държа да уточня че тематаа не е ебавка.
сустанон-250
04-10-2007, 10:41
ти ис много тапа ма!!! ЗАКО СА ТИ ДАДЕНИ КАТ ИСКАШ ДА ГИ МАХАШ? патка с патка!!! трагваи така ко ти пука другите важно е ти да си наред и относно хормоналния ти проблем има хапове!!!!
ti da ne otglejda6 maimuna vka6ti i da tarsi6 re6enie za nego
kYoKuShIn gIrL
04-10-2007, 10:51
mI mace pOmIsLI Za eLekTro ILI LaZeRno ObEzKoSmQvAnE !!! TezI meToDI sa Po TrAInI oT DoBre poZnaTite nI epILaToR I SamOBraSnA4kA , no TrqBvA Da ZnAeSh 4e pOvE4eTo sA DoSta BoLezNeNI ,pO-PoDhOdqShTI Sa Za MaLkI u4aStAcI I Sa tAka dA sE IzRaZq SKAPI4KI . aRe MacE StIsKam PaLc [-o<
Споко !!! Този проблем не е чак толкова сериозен. Вярно, е че е доста неприятно това да имаш косми навсякъде, но има няколко начина да се спавиш с тях. Първо запомни, че ако решиш да си ги махаш ти, си купи топла кола маска и викни някоя приятелка да ти помага, щот на някои места е просто невъзможно да се спавиш сама, или отиди в някое студио да ти направят там. От хората няма нужда да се притесняваш само помни, че те са виждали какво ли не и много хора са им минали през ръцете!!! :).
Ако започнеш обаче с кола маска имай постоянство, като израснат малко ги махаш пак и така след някоя .годинка (пр. 2) ще са наполовина намалели (това го казвам от личен опит).
А иначе е най- лесно и безопасно да отидеш на лазерна епилация.Има такива процедури "цяло тяло" обаче там трябва да отидеш поне 3-4 пъти. На мен ми се струва скъпо, но пък да знаеш, че си заслужава. После няма да видиш и косъм да порасне поне 3-4 години а и да порасне нещо ще е една четвърт, от което е било преди.
Дано да имаш възможност да си направиш лазерна епилация това за момента е най- качественото решение :) УСПЕХ !!!
П.С. Мисля, че за цяло тяло процедурата е към 400лв.
azazazaz
04-10-2007, 12:47
ne se pritesnqvai tolkova za tezi kosmi nai dobre e kola maska ili s epilator mislq che s nego ne boli mnogo.A dokolkoto tezi koito te obijdaha v temata sa prosto egoisti i ako tarsqt s koi da se zaqdat za da izkarat qrosta si ot defektite si mislq che ne im e tuk mqstoto
тъжна мацка
04-10-2007, 16:12
Благодаря няй-сърдечно на тези които се отнесоха с разбиране към моя проблем.Тези които ме обиждат не се нуждаят от моето внимение и поне като се заяждате го правете с повод.Относно лазерната епилация за мен не е проблем имам си ги парите и болката ще изтърпя.В най-скоро време ще проверя каква е тарифата.Целувки на всички срадури които помогнаха. :smt008
shmatka_s_patka
04-10-2007, 16:18
a lazernata epilaciq boli li? az za6to sam ostanal s vpe4atlenieto 4e e la4 koito minava po tqloto i gi izgarq i ne boli? :smt017
тъжна мацка
04-10-2007, 16:21
НЕ ЗНАМ ДАЛИ БОЛИ НО СЪМ ГОТОВА НА ВСИЧКО А АКО НЕ БОЛИ ОЩЕ ПО-ДОБРЕ :wink:
dinosaur
04-10-2007, 18:26
аа тва не боли... поне до колкото са ми казвали... смисъл една приятелка си беше правила и нз колко се изръси ама верно нямаше косми...
i az mnogo iskam ama tolkova mnogo pari nqmam ot kade da gi vzema :(
ai saberete mi darenie :-D :-D :-D
iLoveChocolate
04-10-2007, 19:20
изруси си космите дето те притесняват