View Full Version : Секс със същества от друга планета/Новите технологии
о:)
Предварително да предупредя, че темата няма нарушения по т.11, а целта и е да бъде обсъдено това явление.
Чета много американски издания, в които преживели подобни случки описват за сексулни контакти с иноземци. Интересна ли ви е на вас тази тематика, бихте ли опитали с нещо чуждо и непознато в нашата галактика. Вярвате ли в съществуването на извънземни същества?
Другата част от темата ми разглежда по широко известна проблематика:
Напредъка на технологиите доведе до все повече от така наречения "виртуален секс". Имаш технология тип скайп, пускаш камера двамата мастурбирате пред нея.
Случвало ли ви се е това?
А за кибер технологиите които наскоро японците популяризираха с машина поставена на главата и докосваща мозъка, на места като при секса и изживяването като истинско?
Очакваната то 20 години възможност за телепортация на клетки или цял човек да се телепортира от едно място на друго по електронен път?
Къде сме ние сред извънземните и наредъка на технологиите и радва ли ви всичко това и възможностите, които се отварят за повече секс в ерата на 21 век?
iNsaNE`giRL
04-10-2007, 12:54
Ами аз поне вярвам, че някъде там има и други същества, и не сме само ние. Но не вярвам на това което говорят американците, че са били отвлечени от извънземни и разни такива историй. А за виртуален секс, или нещо подобно...не знам...но според мен нищо не може да замени истинския секс. :lol:
влез в irc #30-40 и виж как се навиват за секс по skype
<black soul>
04-10-2007, 18:41
американците са най-изкукалата и проста нация (затова там са и най-много случаите на "отвлечени от извънземни") , на тях не може да се вярва, но са най-проспериращата, защото са работливи, тва не може да се отрече!
и все пак...за кво им е на извънземните да се крият от цялото население и да взимат определени хора да ги е*ат!? глупости само! .... :smt012 иначе аз вярвам, че някъде там има живот, не сме сами в тая Вселена, но все пак тези същества още не знаят за нас! ..ако знаеха и ние щяхме да знаем за тях, защото щом са дошли на нашата планета и са изминали такова разстояние, са много по-умни и напреднали от нас...а такива същества не биха ни избили или отвличали и отгоре на това да се крият!
имам една развита теория ама сега не ми се разправя пък и не вярвам на някой да му се чете.
за сека и мастурбирането пред компа...който си няма приятел си намира други начини да се самозадоволява.
"Къде сме ние сред извънземните и наредъка на технологиите и радва ли ви всичко това и възможностите, които се отварят за повече секс в ерата на 21 век?" - в това изречение няма много смисъл, защото ние не сме сред извънземните и не можем да се сравняваме с тях, защото не знаем кои са и не е доказано че съществуват! но напредака ме радва, защото ако не напредваме във всички насоки (вкл. и секса) човечеството няма да оцелее! =P~ :) :wink:
john_kaleka
04-10-2007, 18:47
no coment!
Да, вярвам в извънземни.
Не, не бих правил секс със зелено човече.
Не, не ми харесва идеята за виртуален секс, въпреки, че не я отхвърлям напълно.
Да, напълно възмпжно е "инопланетяни" да са имали сексуален контакт с Американци.
Защо с Американци? Предполагам, ги смятат за най-напредналата раса.
Или най-много се доближават до тях самите..
FleurDelacor
04-10-2007, 19:18
Да вярвам в съществуването на др същества, все пак във вселената е напълно възможно да възникнат и др форми на живот.
Определено НЕ бих правила секс с марсиянче :-D
Смятам че виртуалния секс е за крайна незадоволени хора... ама ок
Не вярвам на онези измишльотини на американците :smt017
да, вярвам, 4е има извънземни, които могат да пътуват и обикалят широкия свят
нещо пове4е- вярвам, 4е НИЕ сме потомци на извънземни.
В крайна сметка ДНК е твърде сложна молекула, за да може да е възникнала за периода на съществуване на Земята,
а невероятните косми4ески познания на древните цивилизации и внезапния им разцвет и упадък навеждат на мисълта , 4е са били свързани по някакъв на4ин с космоса.
Не само в библията е описано как "небесните синове си взеха земни дъщери за жени"
явно секс с извънземни ве4е е имало,
дали в момента извънземните са в контакт с нас и дали този контакт е на физи4еско ниво, което да позволява секс, това е съвсем друг въпрос.
п.с. А може би тука сме косми4еския вариант на шоуто "Сървайвър", и правилата на продуцента изискват да правим любов пред скрита камера за сеир на цялата Галактика,
но забраняват контакти между снима4ния екип и у4астниците??
п.с. А може би тука сме косми4еския вариант на шоуто "Сървайвър", и правилата на продуцента изискват да правим любов пред скрита камера за сеир на цялата Галактика,
но забраняват контакти между снима4ния екип и у4астниците??
Ei twa me kefi :smt005 6te se po4ivstvam nezna4itelen ako e taka..
I sega dami i gospoda, koito sedite pred televizorite si, 6te vidite v tozi epizod kak Horata izobretqwat atomnata bomba i q puskat nad Qponiq. W sledwa6tiq epizod o4akvaite nezabravimoto padane na Kulite liznaci v New York! :smt006
Luciferian
04-11-2007, 08:04
Аз лично най-много се кефя на марсианките. Циците им са отзад, на гърба. Много хубаво се танцуват балади с тях! :D
ИЗВЬНЗЕМНИ ИМА!!!!!!! вие не сте ли гледали АЛФ?
а как ще правите секс с тия тапаци ве тва е сее1 с ку4е!!!
ChRiSTiaNo_07
04-11-2007, 10:56
:shock: :? :-s