View Full Version : Хванах майка ми да прави свирка на гаджето
Заварих ги в хола като се прибирах от даскало. Той дошъл по-рано и тя го поканила да ме изчака и... се такова мамата
в шок съм
Е това изтрепа рибата просто!!!Спокойно!Защо не поговориш с майка си или с гаджето си?!
Е това изтрепа рибата просто!!!Спокойно!Защо не поговориш с майка си или с гаджето си?!
..........Ako temata ne e porednata ebavka!!!........
Да се надяваме,че е!Защото ако е истина,ще е наистина адски травмиращо!!!!
UnaBletoLoVeU
04-10-2007, 13:40
Ne moga da razbera kuv kev vi pravi da puskate takiva tupi temi-ebavkite! Pochti sum sigurna, che tova e ebavka...abe napravo sum sig, che e!
sh3_1s_7h3_0n3
04-10-2007, 13:41
Да се надяваме,че е!Защото ако е истина,ще е наистина адски травмиращо!!!!
абе травмиращо... лапета без работа... чудят се как да си осмислят скучния ден и се занимават с глупости... ](*,)
Не знам що им прави кеф и почват, но детска му работа, мойш ли да му разбереш лапешкия акъл. :smt019
malka_sladuranka
04-10-2007, 13:55
:smt005 Ужас... :-s
krasivata_luvica
04-10-2007, 14:44
Заварих ги в хола като се прибирах от даскало. Той дошъл по-рано и тя го поканила да ме изчака и... се такова мамата
в шок съм
извинявай че ти го казвам ама майка ти е голяма мръсница как може да постъпва така с дъщеря си.
swe3tb0x
04-10-2007, 14:48
в шок съм
извинявай че ти го казвам ама майка ти е голяма мръсница как може да постъпва така с дъщеря си.
Xaxaxa ти пък чак и се връзваш :D
Стига,де,хора,живеем в ненормален и неморален свят,нека да не го забравяме!Има вероятност да е възможно!
NiksaN4o
04-10-2007, 15:13
пааадаааашшшш :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 хаха винаги когато си мисля, че не може да се измисли нещо по-тъпо, се намира някой който да ме опровергае ](*,) :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Стига,де,хора,живеем в ненормален и неморален свят,нека да не го забравяме!Има вероятност да е възможно!
Съгласен.
1.Напусни гаджето
2.Поискай нещо мнооооого скъпо от майка ти. Нещо, което цял живот си искала и винаги ти е било отказвано. :-D
Съгласен.
1.Напусни гаджето
2.Поискай нещо мнооооого скъпо от майка ти. Нещо, което цял живот си искала и винаги ти е било отказвано. :-D
Да отиде на нощна дискотека,въпреки че е на 12 :smt005 :smt005 :smt005