View Full Version : А какво правим със страстта?
Колебах се дали да пусна тази тема в раздел Секс, или тук...но май има повече връзка с любовта...
Ок, тук много говорите за несподелената любов. Ами несподелената страст? Т.е. - когато осъзнаваш, че не си влюбен, но си привлечен до безумие от някого, а не можеш да го "имаш"? Не говорим за неща от типа "Хм, този/тази става", а за привличане, казано шаблонно - наелектризиращо, ако сте изпитвали такова. За вас това припокрива ли се с любовта?
Според мен не се припокрива, но малко по-късно ще си кажа мнението :-D
littlestar
04-10-2007, 15:24
еми много ясно че всеки е изпитвал тва чувство.Дори и на мен ми се е случвало при положение че си имам гадже да пожелая някой друг.Не че не обичам гаджето си,ОБИЧАМ ГО много ,но по някога ти се иска да имаш някой друг макар и за една нощ примерно
еми много ясно че всеки е изпитвал тва чувство.Дори и на мен ми се е случвало при положение че си имам гадже да пожелая някой друг.Не че не обичам гаджето си,ОБИЧАМ ГО много ,но по някога ти се иска да имаш някой друг макар и за една нощ примерно
Напълно съм съгласна. И на мен много пъти ми се е случвало да поискам много някое момче, макар и да не съм влюбена в него. :oops: А и си е нормално - не сме безчувствени все пак ;-)
Напълно съм съгласна. И на мен много пъти ми се е случвало да поискам много някое момче, макар и да не съм влюбена в него. :oops: А и си е нормално - не сме безчувствени все пак ;-)
Опсс това бях аз. :oops:
Poznato....Osobenno kogato Ne 4e "ne mojem da tragnem" , a nikoga pove4e nqma otnovo da trugnem Az ne 4e go obi4am tova mom4e (du6evno ne e za men) no fizi4eski :smt013 maleee ...Prosto v uv seki edin moment go vjda6 ne kato 4ovceka, koito "te e predal i blq blq blq" a kato 4oveka , koito iska6 da se hvurli s cqlata si strast kum teb i da te obladaeee :smt008 Da ima6 vsqka 4ast ot tqloto mu, da use6ta6 duha mu, prustite mu, surceto mu....I dori dvamata da ste oblqni v pot ot izto6tenie, da imate sili za o6te...i taka vs den ;-) ...i to4no v predi da dostigne6 vurhovnata to4ka na tazi iluziq ti se prizemqva6 v realnostta i vijda6 studeniq mu pogled.....I nikoga nqma da uspee6 da dostigne6 ekstaza , osven ako ne uspee6 da napravi6 vs tova realnost....(s znaem 4e sexa e po- dobur, kogato ima lubov, no vse pak....)No kogato si predstavi6 4e nqkoq dr 6te e na tvoe mqsto ](*,) I tova te izmu4va mn pove4e ot nespodelenata lubov! I togava ti se iska da ne si go poznaval tozi 4ovek, da ne si iskal da vlaga6 4uvstva, a prosto vs da si ostane za onazi ve4er, za6toto ako o6te togava go bqh zabravila sega toi nqma6e da se strahuva 4e ako me celune dori 6te stane gadno za men..... :smt010
Несподелена страст значи...Изпитвала съм и това,но за кратък период от време.Дори сега се зачудих,може би от нея започва всичко.Поне при мен е така.Когато много силно желая някой първото нещо,което си мечтая е как съм с него,как ме докосва,целува,как омагьосва всичко в мен...И когато започна да го искам прекалено много това ме стимулира да направя първата крачка...Като се замисля...Не е ли една страст любовта?Когато мечтаеш за някой много ясно,че си представяш страстни кадри :oops: .....Тази тема ме зайнтригува много и ме накара да се замисля...
Не съм изпитвала несподелена страст, а споделена, но определено мога да си представя, че не е много приятно да не можеш да имаш човека, който искаш.И това не се припокрива с любовта, малко далечни са.
Lolla, много точно...Имам предвид - точно откъм моя гледна точка :-D Нещо не се изразих много ясно в началото - ясно, че страстта е нещо, хм, нормално, но говорим за онази страст, която постоянно те човърка отвътре, хаха...Много хора му казват "влюбване", аз не искам да го наричам така. Но и не знам какво е...Разбирате ли, не става дума за нещо, което отминава бързо (страстта си е такава, когато не е обвързана с любовта) - говорим за някакъв стремеж към физическа близост с човек, когото...в моя конкретен случай - можех да "имам" в този смисъл, т.е. - той ясно ми показа това, но аз си взех решението да не го правя, понеже той беше обвързан и т.н...Някаква много объркана история, дълго време мислех, че го обичам, но сега стигнах до странния извод, че никога не съм обичала, хм, душата му, а тялото му, колкото и близка приятелка да му бях... :| Ако написаното има смисъл, дайте знак :-D
anxela_87
04-10-2007, 16:35
Az mislq 4e nemoje da ima strast bez lubov ili pone pri men ne se e slu4valo.Za6toto fizi4eskoto privli4ane e mnogo po razli4no ot stastta!!! :wink: [/i][/b]
bqsna_teenagerka
04-10-2007, 17:37
хм...добре си направил 4е си пуснал теми4ката...наистина много 4есто бъркаме любовта с привли4ането особено ние тиин4етата!!!...трябва да можем да разли4аваме 2те 4увства...при привли4ането искаш дадения 4овек за определено време...месец два...(примерно)...4увство което най 4есто искаш 4овека (който те е привлякал) физи4ескки...
desperate
04-10-2007, 18:36
хм...добре си направил 4е си пуснал теми4ката...наистина много 4есто бъркаме любовта с привли4ането особено ние тиин4етата!!!...трябва да можем да разли4аваме 2те 4увства...при привли4ането искаш дадения 4овек за определено време...месец два...(примерно)...4увство което най 4есто искаш 4овека (който те е привлякал) физи4ескки...
Права си наистина при вашата възраст...е така ... нормално е да изпитваш превличане ако си имаш гадже ,но мисля ,че въпреки всичко любовта остава над всичко... поне за мен.Сега друго е дали ще се поддадеш и ще направиш нещо с някого макар и за една нощ.Това няма да е честно спрямо човека до вас а и може да се окаже голяма грешка.Да хубаво ще ви е .... ще има страст в голяма доза но определено ще е грешка.И все пак лично аз когато бях на вашата възраст не съм изпитвал нужда от задълбочена връзка и сериозна любовна авантюра.Сега разбира се е различно и търся любовта която няма да срещна но както и да е.Забавлявайте се но не наранявайте човека до себе си! Позволено е ако сте сам/сама няма лошо.
i az mislq 4e strastta i lubovta sa razli4ni i opredeleno moje da ima strast bez lubov.kolkoto do nespodelenata strast sig e gadno nz,ama moga da vikaja 4e e pogadno da e spodelena,ama da ne moje6 da q izkonsumira6.napravo ne6to otvytre te izgarq,iska6 da dokosne6 4ovek,da go sgrab4i6,da go celune6 strastno i etc.,oba4e ne biva,6toto obsoqtelstvata ne go pozvolqvat.AU UJAS! i vse pak stava vypros samo za strast bez lubov,koqto veroqtno ako se izkonsumira 6te ot6umi..
cherinka
04-10-2007, 18:51
Несподелена страст значи...Изпитвала съм и това,но за кратък период от време.Дори сега се зачудих,може би от нея започва всичко.Поне при мен е така.Когато много силно желая някой първото нещо,което си мечтая е как съм с него,как ме докосва,целува,как омагьосва всичко в мен...И когато започна да го искам прекалено много това ме стимулира да направя първата крачка...Като се замисля...Не е ли една страст любовта?Когато мечтаеш за някой много ясно,че си представяш страстни кадри :oops: .....Тази тема ме зайнтригува много и ме накара да се замисля...
Определено. Ех, някакво е такова.. много сладичко, много нежно з душата.. с две думи е голяма наслада.........:)
po-gadno e da e spodelena,ama da ne moje6 da q izkonsumira6
Аха, за това си говорим.
Не се бях замисляла, че може да ми причини такива терзания, хаха.
Не знам...случвало ли ви се е да престъпите принципите си заради такава страст? Огромна...по принцип съм човек на хумора, не се прехласвам по романтични излияния, но тука не мога да остана безразлична :|
sexi_lady_666
04-10-2007, 19:05
Напълно съм съгласна. И на мен много пъти ми се е случвало да поискам много някое момче, макар и да не съм влюбена в него. :oops: А и си е нормално - не сме безчувствени все пак ;-) i na mene mi se e slu4valo :smt005
Несподелена страст ... не съм се замислял :smt017 :-k определено не ми се е случвало, поради простата причина, че миналото ми, не ми го позволяваше :P
anxela_87
04-11-2007, 09:14
Mislq,4e barkate fizi4eskoto privli4ane sas strastta... :-s
i az mislq 4e strastta i lubovta sa razli4ni i opredeleno moje da ima strast bez lubov.kolkoto do nespodelenata strast sig e gadno nz,ama moga da vikaja 4e e pogadno da e spodelena,ama da ne moje6 da q izkonsumira6.napravo ne6to otvytre te izgarq,iska6 da dokosne6 4ovek,da go sgrab4i6,da go celune6 strastno i etc.,oba4e ne biva,6toto obsoqtelstvata ne go pozvolqvat.AU UJAS! i vse pak stava vypros samo za strast bez lubov,koqto veroqtno ako se izkonsumira 6te ot6umi.. :smt006
`Death`Whore`
04-11-2007, 17:55
Ако на съответния човек не му пука много-много с кого прави секс, ще си получиш споделената страст. Иначе просто продължаваш напред.
Alex___f
04-11-2007, 18:05
Аз лично ги припокривам...но смятам, че страстта е много по-хубава от любовта.Тя е моментно чувство, но оставащо за дълго...и си се отдавам на стастта, просто съм е*ала любовта :P :smt016
Не знам...случвало ли ви се е да престъпите принципите си заради такава страст? :|
slu4valo mi se e,aide za da sym po-iskrena slu4va mi se!i hem mi e gadno,imenno za6toto si potypkvam principite,hem 4uvstvoto e neveroqtno i izgarq6to i mi e trudno da se otkaja :(
sladkoto
04-12-2007, 01:58
Mislq,4e barkate fizi4eskoto privli4ane sas strastta... :-s
Привличането и страстта не са ли едно и също нещо!?!?Това ли казваш или?!?!
Violenza
04-12-2007, 16:08
Оставаш си само с желанията...
А ако прецениш, че имаш шанс, действаш!