Влез

View Full Version : Molq pomognete ako moje te...

ani_sladurani
04-10-2007, 15:13
Problema e sledniq... otnasq se za kosata mi.. znachi po princip mi e svetlo kestenqva no v momenta sam kanosana v cherno ot 1 god ne sam se kanosvala zashtoto si iskam moq cvqt obache mn trudno mi pada kanata kosata mi e dylga i chupliva kajete nqkakva ideq kak moga da si maxna taq kana i da si varna cveta az si mislex za postepenno boqdisvane sas svetla boq no nz dali shte hvane boqta zashtoto sam s kana a pak s kana nemoga da q izsvetlq zashtoto pak posle iskam da se napravq na kichuri.. iii takaa za moita kosa blagodarq za tarpenieto ako ste stigna li do tyk s cheteneto i vi molq pomognete dano ste me razbra li ;]

ЦвЕтИт0
04-10-2007, 16:19
Здравей.В никакъв случай не тръгвай от черна косата да я правиш светло кестенява.Идеята ми беше да не смениш рязко и коренно цвета. В един момент каната ще падне макар че никой не може да го определи с точност.Отгносно кичурите ако са светли-имам лоши спомени така че не ти ги препоръчвам.Усещам че ти се въртят много иде в главицата ама недей да бързаш и да експериментираш.Не се боядисвай и прекалено често освен ТОВА..Подхранвай добре косата си и нежали средства за закупуването на козметични продукти допринасящи за нейното здраве и красота. :wink:

ani_sladurani
04-12-2007, 09:30
mersi za otgovra razbrah te :) obache mila tam e problema che ne mi se chaka tolkova mn az do sega chakax 1 god sigurno ako q izchakam da mi porasne moq cvqt trqbva da chakam oshte 3 4 god za tova pitah za nqkakav nachi po koito da si izsvetlq kosata zashtoto tq mi e gylga i daje mn malko mi e padnala kanata samo otgore korenite sa mi svetli pak kolko mn ima oshteee.. i daje si q podstrigvah amaa pakk mn chakane :)

^t_a_n_i_a^
04-12-2007, 09:39
Отиди в някой фризьорски салон те там си разбират от работата,но не си ли опитвала да я изсветлиш малко без да я правиш от тъмна на много светла.

ani_sladurani
04-12-2007, 10:00
ami ne sam q pravila nishto zashtoto me e strah da ne ostana bez kosa nakraq zashtoto az iskam da si q izsvetlq i posle kichuri iskam mn e slojno za tova ne mi se riskuva mn a pak otnosno frizora da xodila sam obache mi vika da chakam da mi izraste moita si kosa a pak i nestava da se boqdisam zashtoto sam s kana nqma da xvane iii taka ;]

^t_a_n_i_a^
04-15-2007, 07:17
Ами щом фризьора не може нищо да ти предложи то ние кекво можем да ти предложим