View Full Version : Доста саМотно усещаНе...
Just mE......
04-10-2007, 17:11
И така.. да започна с това, че имам нужда от някого до себе си... Как да кажа- не ми върви изобщо. Може би грешката е в мен... вероятно е така, но просто се чувствам самотна...
В общи линий ситуацията е следната... Имах невероятно силни чувства към едно момче, но нещата нещо не се получиха... И от тогава аз реших, че трябва да потърся щастието си на друго място...Глупаво, но факт... И така започнах да се запознавам с хора от други места... Имах няколко "връзки" да ги наречем, но... всичко беше прекалено преходно, може би защото не започваха с директната среща... И така...
Но сега от доста време съм напълно сама.. няма с кой да говоря. Приятелите ми не разбират защо съм правила всички тези неща, защо се занимавам с хора, които не познавам достатъчно добре... А аз просто се опитвам да избягам от реалността и чувстото за самота, което ме обхваща...
И ... исках да ви попитам ... Какво правите вие, за да избягате от самотата, която ви обзема?
Благодаря ви предварително ! :)
Мразя самотата!Предпочитам да изляза някъде с приятели!Но ако случайно искам да остана сама, си пускам някоя балада и се самоизмъчвам! :D
bqsna_teenagerka
04-10-2007, 17:15
всеки има такива моменти...и приятелите ти са прави..имаш тях какво друго ти трябва? 8)
hristowow
04-10-2007, 17:22
Занимавай се с нещо, което ти е приятно, намери си някакво хоби, излизай повече с приятелите си или си намери нови. А защо да няма с кой да говориш. Нали си имаш приятели?
ThE bEsT bOy
04-10-2007, 17:24
i az sam v nekfo takoa shit polojenie sa :( gadno e :D
Вместо да търсиш неангажиращи връзки и искаш да избягаш от самотата, по-добре излизай с приятели.
Just mE......
04-10-2007, 17:33
Там е работата- не търся неангажиращи връзки, но те се получават такива... Просто не мога да задържа никой при мен... :(
hristowow
04-10-2007, 17:45
Тогава според теб с какво отблъскваш хората, та не искат да се задържат с теб?
Just mE......
04-10-2007, 18:02
И аз не знам... Не виждам кое ми е по-различно от останалите :roll:
И аз не знам... Не виждам кое ми е по-различно от останалите :roll:
здравей,аз съм момче на 18 години ако имаш желание ми пиши на sharky_dog89@yahoo*com . mail-а да не ти прави впечатление ;]
* замени с точка разбира се,че има някакво ограничение за линкове :?
Когато се хва666та666 с някой, само и само да не си сама, определено не се отървава666 от самотата [-X . Вместо това да по-добре излез с приятели, забавлявай се :wink: .
И така.. да започна с това, че имам нужда от някого до себе си... Как да кажа- не ми върви изобщо. Може би грешката е в мен... вероятно е така, но просто се чувствам самотна...
В общи линий ситуацията е следната... Имах невероятно силни чувства към едно момче, но нещата нещо не се получиха... И от тогава аз реших, че трябва да потърся щастието си на друго място...Глупаво, но факт... И така започнах да се запознавам с хора от други места... Имах няколко "връзки" да ги наречем, но... всичко беше прекалено преходно, може би защото не започваха с директната среща... И така...
Но сега от доста време съм напълно сама.. няма с кой да говоря. Приятелите ми не разбират защо съм правила всички тези неща, защо се занимавам с хора, които не познавам достатъчно добре... А аз просто се опитвам да избягам от реалността и чувстото за самота, което ме обхваща...
И ... исках да ви попитам ... Какво правите вие, за да избягате от самотата, която ви обзема?
От къде си и на колко години ?
От къде си и на колко години ? Тъкмо това щях да попитам
Anf3tamin4o
04-11-2007, 06:29
хехе Много мераклии станаха Щтом има от къде си и на колко си Даже и Емаили се въртят
По темата - ми Обикновено за да я махна самотата излизам навън с приятели Разхождаме се, забавлявам се като играя билярд :)
_[LiFe-StiLe]_F
04-11-2007, 06:38
една неангажираща със чувства връзка никога няма да ти даде това, което искаш, най-малкото пък ще ти помогне да преодолееш самотата! надявам се, че това вече си го разбрала. за какво са приятелите тогава ако не за това да ни помагат в трудни и тежки моменти?! може да са един или двама, но щом ти дават своята опора и приятелското си рамо, няма защо да се чувстваш самотна. не казвам, че живота е песен в която човек пее само весели акорди, но той все пак е прекалено кратка песен за да я помрачаваме със самотата! :D
UnsTToPPaBBle
04-11-2007, 06:48
ako iska6 mi pi6i na skype : "ahybuc" :wink: :wink: :wink:
JoeBanana
04-11-2007, 06:49
не правя нищо, а й се радвам (като това не означава, че съм абсолютен социопат, де) http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
само слабите не могат да понасят самотата
ти явно винаги искаш някой да ти "държи ръката", което е жалко http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
ами като остарееш кво правим, А ? http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
Just mE......
04-11-2007, 12:50
Хех, благодаря ви все пак, че се опитехте да ме разберете ;) И в отговор на това, което ме попитахте... На 17 съм и съм от Тетевен, ама не мисля , че това е от особено голямо значениЕ ;)
Take care ! :)