View Full Version : Moderated: Изпадали ли сте в следната ситуация ...
OT4AQNATA!!!
04-10-2007, 17:28
Izpadali li ste v slednata sityaciq vapreki da znaete 4e obi4ate daden 4ovek da se samnqvate v tova i da ne ste sigyrni v 4yvstvata si dori da ste ot mnogo dalgo vreme zaedno i 4esto da ste privle4ena ot dryg 4ovek vapreki vsi4ko? Kakvo da pravq ? Dano vaprosat mi ne vi se stori glupav! Blagodarq vi !
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
bqsna_teenagerka
04-10-2007, 17:33
има такива моменти със сигорност в които не си сигорна в 4увствата си и просто ей така си запо4нала тази връзка...това 4е се заглеждаш по друг..не е много фатално защото си още тиин4е...може би трябва да осмислиш вси4ко и да избереш този който най мн си те кефи :wink:
hristowow
04-10-2007, 17:34
Ако си мисля така, значи не обичам истински човека. Все пак как може да се твърди, че обичаш някого след като се съмняваш в това.
Не ми се случва, въпреки че имам не много кратка връзка.
Еми тая несигурност се нарича ревност. А за тва, че често си привлечена от някой друг , означава, че не изпитваш реални чувства към твоя приятел. Дълга връзка? 2-3 години? Ми тфа може спокойно да не е любов, а навик. Кво ш'те кажеш ти по въпроса?
_[LiFe-StiLe]_F
04-11-2007, 07:50
щом изпитваш несигурност в чувстата си значи просто връзката ви няма бъдеще повече. явно щом останалите момчета са ти по-интересни, трябва да се замислиш за раздяла и евентуална нова връзка, ако разбира се си готова да започнеш нещо ново веднага
Ам имам приятел .. от няколко месеца харесвам си го да ... заглеждам други момчета но не бих му изневерила ... Все пак гледането е позволено ! :wink: ама пипането ... [-X
Еми за да се съмняваш и за да заглеждаш постоянно друг явно чувствата ти всъщност не са толкова силни колкото си мислиш. може би тва е един вид самозаблуда или пък навик :-k
Да,но с предишния ми приятел.Дори май само се заблуждавах,че го обичам и като скъсахме найстина осъзнах,че не го обичам..Може и с теб да е така.Такава връзка до никъде няма да стигне,за това я остави и намери друго момче,или си остани сама,както си прецениш.
CrazyWitch
04-11-2007, 15:43
Еми чувствала съм се несигурна в чувствата си не един път.
Има такива периоди в една дълга връзка.
Това привличане е нещо моментно. Силно привлечена от момче не съм била иначе... айде дано си поясниш чувствата сама за себе си.
Не ми се е случвало в скоро време, иначе докат бях по - малък - непрексъснато. Но тва, че го казвам, не значи че се гордея с тва нещо ;-)