PDA

View Full Version : Moderated: Изпадали ли сте в следната ситуация ...

OT4AQNATA!!!
04-10-2007, 17:28
Izpadali li ste v slednata sityaciq vapreki da znaete 4e obi4ate daden 4ovek da se samnqvate v tova i da ne ste sigyrni v 4yvstvata si dori da ste ot mnogo dalgo vreme zaedno i 4esto da ste privle4ena ot dryg 4ovek vapreki vsi4ko? Kakvo da pravq ? Dano vaprosat mi ne vi se stori glupav! Blagodarq vi !

Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!

bqsna_teenagerka
04-10-2007, 17:33
има такива моменти със сигорност в които не си сигорна в 4увствата си и просто ей така си запо4нала тази връзка...това 4е се заглеждаш по друг..не е много фатално защото си още тиин4е...може би трябва да осмислиш вси4ко и да избереш този който най мн си те кефи :wink:

hristowow
04-10-2007, 17:34
Ако си мисля така, значи не обичам истински човека. Все пак как може да се твърди, че обичаш някого след като се съмняваш в това.

koalka
04-10-2007, 17:38
Не ми се случва, въпреки че имам не много кратка връзка.

BAYO
04-10-2007, 21:17
Еми тая несигурност се нарича ревност. А за тва, че често си привлечена от някой друг , означава, че не изпитваш реални чувства към твоя приятел. Дълга връзка? 2-3 години? Ми тфа може спокойно да не е любов, а навик. Кво ш'те кажеш ти по въпроса?

_[LiFe-StiLe]_F
04-11-2007, 07:50
щом изпитваш несигурност в чувстата си значи просто връзката ви няма бъдеще повече. явно щом останалите момчета са ти по-интересни, трябва да се замислиш за раздяла и евентуална нова връзка, ако разбира се си готова да започнеш нещо ново веднага

Diva4e
04-11-2007, 08:01
Ам имам приятел .. от няколко месеца харесвам си го да ... заглеждам други момчета но не бих му изневерила ... Все пак гледането е позволено ! :wink: ама пипането ... [-X

radito
04-11-2007, 14:48
Еми за да се съмняваш и за да заглеждаш постоянно друг явно чувствата ти всъщност не са толкова силни колкото си мислиш. може би тва е един вид самозаблуда или пък навик :-k

nasty_f
04-11-2007, 14:52
Да,но с предишния ми приятел.Дори май само се заблуждавах,че го обичам и като скъсахме найстина осъзнах,че не го обичам..Може и с теб да е така.Такава връзка до никъде няма да стигне,за това я остави и намери друго момче,или си остани сама,както си прецениш.

CrazyWitch
04-11-2007, 15:43
Еми чувствала съм се несигурна в чувствата си не един път.
Има такива периоди в една дълга връзка.
Това привличане е нещо моментно. Силно привлечена от момче не съм била иначе... айде дано си поясниш чувствата сама за себе си.

BAYO
04-11-2007, 20:19
Не ми се е случвало в скоро време, иначе докат бях по - малък - непрексъснато. Но тва, че го казвам, не значи че се гордея с тва нещо ;-)