View Full Version : разширяване
хора... искам да ви питам само ... тъй като съм на 15 и си мастурбирам само с масажиране на клитора... без да пъхам пръсти и оня ден се натискахме с приятеля ми и тои си пъхна единия пръст и едва влезе втория.... начи детствена съм...ии искам да ви попитам как да се разширя малко без да става някой фал... смисъл да не си скъсам детствената ципа и също така да не използвам пръсти щото ми е неудобно (именно заради това не си пъхам пръсти)...? :?
dinosaur
04-10-2007, 21:27
еми някъв предмет... О.о де да знам ... накарай приятеля ти да те разшири :?
не искам той. искаме да правим секс и ми е гадно той да го прави.За това искам аз сама ... кажете някакър предмет ... който да не ми скъса ципата и да може да ме разшири...или някакъв начин... незнам :?
batkodoki
04-10-2007, 22:08
хора... искам да ви питам само ... тъй като съм на 15 и си мастурбирам само с масажиране на клитора... без да пъхам пръсти и оня ден се натискахме с приятеля ми и тои си пъхна единия пръст и едва влезе втория.... начи детствена съм...ии искам да ви попитам как да се разширя малко без да става някой фал... смисъл да не си скъсам детствената ципа и също така да не използвам пръсти щото ми е неудобно (именно заради това не си пъхам пръсти)...? :?
глупости са това!
щом "пъхна единия пръст и едва влезе втория..." или не сте толкова девствена / в технически смисъл/ колкото си мислите, или имате еластичен химен и всякакви "проби с предмети" ще го направят още по-еластичен.
всякакви "разширявания" са пълна глупост! влагалището е орган, който се адаптира към въведения в него член!
Div_angel_f
04-11-2007, 07:14
Само той може да те "разшири" като хората... :-k
По-лесно е от... използване на предмети или плодове и зеленчуци 8-[
Luciferian
04-11-2007, 07:21
... смисъл да не си скъсам детствената ципа ...? :?
Хем сърби, хем боли... :-D :-D :-D
bqsna_teenagerka
04-11-2007, 08:50
е 4е можели да си бръкнеш с нещо без да си скъсаш детствената ципа не става пъхнеш ли нещо си я скъсала...и не си толкова детствена щом приятелят ти е бъркал.... :? ми хващай някакъв предмет разшири се оба4е да знаеш 4е й ципата ще се скъса
а ве според мен даи му да рьга нема изцапаш леглото спох :)
е 4е можели да си бръкнеш с нещо без да си скъсаш детствената ципа не става пъхнеш ли нещо си я скъсала...и не си толкова детствена щом приятелят ти е бъркал.... :? ми хващай някакъв предмет разшири се оба4е да знаеш 4е й ципата ще се скъса
A be tq ti kazva 4e e devstvena, ti 6e kaje6, 4e ne e... ](*,) prosto ima razli4ni vidove devstveni cipi!! Twa ne e stena v kraina smetka, a se raztqga, ima i dupka nai malkoto ot kudeto ti izti4a kruvta po vreme na menstruaciqta!!!
ChRiSTiaNo_07
04-11-2007, 09:56
Да деТствена си :-D
само секс ще те оправи!!!
InnocentGirl.
04-11-2007, 21:06
aaaaaaaa колко сте злееее :lol: :lol: :lol: аз доколкот знам ципата е на около 8-9-10см навътре..(зависи) тъй 4е няма на4ин да си вкара6 пръста и да я скъса6... то може стига пръста ти да е 10 санта :lol: ко се праите на много умни не ми е ясно... #-o
aaaaaaaa колко сте злееее :lol: :lol: :lol: аз доколкот знам ципата е на около 8-9-10см навътре..(зависи) тъй 4е няма на4ин да си вкара6 пръста и да я скъса6... то може стига пръста ти да е 10 санта :lol: ко се праите на много умни не ми е ясно... #-o
Nameri se edin chowek da im go kaji =D> =D> =D>
... смисъл да не си скъсам детствената ципа ...? :?
Хем сърби, хем боли... :-D :-D :-D
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Cherlotte
04-11-2007, 22:40
Да бе, на 1 метър навътре е. :smt005 Я не ставайте смешни. Девствената ципа е близо до входа на влагалището, потърсете някоя картинка и ще видите. :mrgreen: А как да се разшириш няма - или ще я скъсаш или просто нищо няма да стане. Като правиш секс с приятеля си всичко ще си дойде на мястото - не виждам смисъл да правиш такива неща. :wink:
начи аз съм чел че е от 6 до 12 см МАХ и МИН друго съм чел и че ако се скъса се усеща лека болка госпожата по биология каза голяма
Въпроса е че ни каза че всяка е различно еластична и може да не се скъса от първото ръчкане но смятам че когато е по еластична ще боли повече
АМА ВСЕ ПАК ПРИЕМАМ ОСПОРВАНИЯ Щот едно е да ти кажат а, да видиш е ПЪК СЪВСЕМ ДРУГО на всеки Половите органи са различни по форма и т.н. така че може и за мноо неща да не съм пав :---) я обяснете по подробно че се пак сам М и не знам как е (а няма да е зле :D )
sexy_dupe92
04-12-2007, 08:17
boje macka ti luda li si we nali to4no zatva e sexa za da se raz6iri6 4rez nego a ne sama da si prai6 nqkfi raoti osuznai se we !!! po4nete i 6e vidi6 ne samo 6ti e qko a i 6e se raz6iri6 dostata4no bez da se pritesnqva6 4e su tqsna samo sexa 6te oprai kakto nqkoi be6e kazal are i uspech4eta kato stane :lol:
Разширяването не става ей така.
Нямате си работа и вие.
И акъл, ама айде...
Отка4ена ку4ка
05-01-2007, 12:31
Добре ,като ти се прави секс с него за кво искаш да са разширяаш ?Няма на4ин да са разшириш без да скъсаш ципата...няма никъф проблем той да я скъса ...кво толкова ,да не би да те е срам ?!? Спокойно не си единствената ,на която ще й скъсат ципата.По4ти вси4ки са минали през това :) Късмет :wink:
frozenrose
05-01-2007, 13:38
Нещо не ми е много ясно как ще стане тфа да се "разшириш",но ципата ти да остане цяла :lol: :-D