View Full Version : kakvo da pravq ?
gostenkata
04-10-2007, 21:46
dosega nikoga ne bqh vlizala tuka tursih tema podobna na moqta no ne namerih,problema e takuv ot blizo polovin godina izlizam e edin 4ovek s koito naistina iskam mnogo da buda,toi e s 8 godini po-golqm ot men,vijdame se vseki den dori i za malko,no prosto toi e takuv tip 4ovek koito ne moje da ne izneverqva opitah se da se primirq s tova ne6to no ne stava,kogato se razbera ne6to novo re6avam da priklu4a vsi4ko,no ne moga nqmam sili da si predstavq 4e ve4e nqma da go vijdam dori na momenti se suglasqvam i primirqvam s tova koeto pravi.moje da vi prozvu4i mnogo tupo no dosega nikoga ne sum mu kazvala 4e znam.neznam naistina neznam kakvo da pravq i kak da se durja s nego
electra__
04-10-2007, 21:54
Не знам защо си още с него.Не се тормози,не можеш да си с абсолютен женкар,който те има за поредната бройка.Зарежи го,има къде къде по свестни типове ;)
gostenkata
04-10-2007, 21:59
znam 4e tova bi trqbvalo da naprava,no naistina ne moga,a i vinagi kogato go re6a da go napravq kato se vidim vsi4ko e tolkova perfektno i toi se durji tolkova dobre s men 4e az ne mu kazvam absolutno ni6to
Кажи му че знаеш всичко, пък да видим кво ще стане тогава. Той не може да прави така! А, всъщност може, въпросът е, дали ти си съгласна с тва негово държание. И ясно си съгласна, след като си мълчиш в името да му виждаш физиономията всеки ден. Ми бъди си с него тогава, аз просто не разбрах ква ти е мисълта :smt012
gostenkata
04-10-2007, 22:08
mi izvinqvam se za bezmislenata mi tema,no naitina suvsem se ot4aqh
mi izvinqvam se za bezmislenata mi tema,no naitina suvsem se ot4aqh
Ama ne si se otchaqla, prosto si se oburkala totalno.Tam e problema, ne e v neshto drugo.
gostenkata
04-10-2007, 23:21
sujalqvam ama mai4e vqrno si e taka,ne te razbrah to4no v kakuv smisul go kaza,molq te poqsni spored teb
Виж сега. Ти казваш, че всеки път се държи перфектно с теб. Точно това е истинският Дон Жуан, да знае как да се държи с всяка.
Най-добре е или да поговориш с него и да се изясните дали може да е само с теб или не. Ако се съгласи, но почне да те лъже- зарежи го. Ако не се съгласи-зарежи го. Ако се съгласи е не те лъже-зарежи го. Защо? Защото вълкът козината си мени, но нрава не. Женкар веднъж-женкар завинаги. Не искам да те отчайвам напълно. Това е моето мнение, но всяко правило си има изключения. :wink:
Ти, не искаш да го зарежеш, защото се страхуваш от неизвестното, от болката, която тази раздяла ще ти причини. Да, понякога ни се налага да правим трудни решения, но хей :) всяко зло за добро. Винаги има по-добро. И хората са казали, че времето лекува всички рани. И са били много прави. Намери сили в себе си да прикючиш това.
Пожелавам ти успех и да си намериш някой пич, който наистина държи на теб. :smt023
gostenkata
04-10-2007, 23:52
bilo mi e izneverqvano razdelqla sum se,poprincip super trudno se doverqvam i moje bi tva e purviq 4ovek na koito se doverih ot dosta vreme na sam,znam 4e bolkata minava,no dali trqbva sama taka da si q pri4inq,moje bi v momenta se samozablujdavam no ima li hora koito ne izneverqvat ne e li po vajno 4e kakvoto i da pravi pak e s teb,neznam ima golqma veroqtnost i da gre6a,no si misleh dali ima i drugi hora s tova polojenie i ako ima te kakvo sa napravili ili mislqt da napravat
За мен специялно изневярата е гавра. Не мога да си представя той как те гледа след като предната ве4ер(примерно)е бил с друга :-s ... А о666те по-странно ми е как позволява666 той да те "прави на луда"... За 1 път си затваря666 о4ите, ок. Но 666том казва666, 4е това му е, едва ли не, навик... не виждам смисъл да сте заедно :| . Просто по този на4ин му позволява666 да те нарани. Ако иска666 поговори с него, виж дали 666те има промяна. Ако няма... се666та666 се какво е редно да направи666...
_[LiFe-StiLe]_F
04-11-2007, 07:33
приличате ми на ония от биг брадър - Здравко и Христина. те същите - той не може да не изневерява, тя го обича... ми кво ожениха се! браво на тях, нищо че се чуда как може да е толкова проста!!!
прави си изводите! ;)
Сама се убеждаваш, че това момче не може да те направи щастлива.В един момент ще ти писне от изневерите му и ще се откажеш...
alkobalko
04-11-2007, 16:23
Тъпа работа. Не се примирявай с такава ситуация. Щом не може да е само твой, по-добре сама, но не и с него.
Абе тооо може и да има хора в твоето положение, ма не биха се усмелили да пишат тука, щот си предпочитат да се мушат и гушат с него, от колкото да са сами. С теб така ли е? Мисля, че ако си дадеш воля на разума, ш'те го оставиш. ПРОСТО ти казвам, тоя човек не е за теб.
gostenkata
04-12-2007, 21:19
sama znam 4e ne e,no kato ne moga bez nego
_[LiFe-StiLe]_F
04-12-2007, 21:21
sama znam 4e ne e,no kato ne moga bez nego
айде, айде :? кой знае каква 15годишна дрисла си и тръгнала вече да крещи, че не може без него :-s баси! вие знаете ли изобщо какво това да НЕ МОЖЕШ ДА ЖИВЕЕШ без даден човек!? ужасно силно се съмнявам! тъъъъпички сте още за подобни чувства! :lol:
gostenkata
04-12-2007, 22:10
ako be6e pro4ela malko po vnimatelno 6te6e da razbere6 dali sum na 15,i na kolko sum,a tva 4e na teb ne ti se e slu4valo za sujalenie da ne moje6 bez daden 4ovek prosto si e za sujalenie,ne 4e moito ne e no pone si go priznavam
malkoto_sladur4e
04-13-2007, 06:16
6tom ti izneverqva = :smt021 :smt018 :smt014 :smt067 :smt068 :smt070 :smt071 :smt075 :smt097 :smt098 :smt104