Влез

View Full Version : Направих ли грешка

объркана
04-10-2007, 22:08
Значи ходих с едно момче 2 месеца и половина!В дадени моментиго обичах супер много,но в следващия не бях сигурна!През тези месеца му изневерих,като може би търсех в другите момчета това което той няма!
Всичките ми приятелки ми казваха да го зарежа(те не го харесваха въобще),казваха че не бил за мен и т.н.,все пак се повлиях от тяхното мнение и го направих!Той супер много ме обича,а аз се бях спряла с другите момчета и почнах да държа на него!КАкто и да е,скъсахме и на него му беше много тъпо,аз в началото се радвах,но след няколко часа се замислих какво съм направила и не знам дали е правилно!Защото наистина толкова нерви и не знам дали си струва,но и знам че имах някой който ме обича и държи на мен!
Какво да правя?Да искам ли пак да се съберем или да го оставя и каквото стане стане!?

Нек'къв гост
04-10-2007, 22:18
Въпроса, който трябва да си зададеш първо - ти скъса с него, защото приятелките така ти казаха или защото ти така искаше?

объркана
04-10-2007, 22:53
Ами аз не исках ама от приказките на приятелките като че ли се убедих че трябва!

Нек'къв гост
04-10-2007, 23:21
Какво правиш с личния си живот си е твоя работа, не на приятелките ти.
Та след като се абстрахираш от тях, помисли, дали не ти е кофти просто защото на него му е станало кофти.
Абе я се наспи най-добре и му мисли утре на трезва глава.

jony
04-10-2007, 23:37
Ако имаш чувства към него-върни се.
Ако нямаш-остави го и не го наранявай повече.
НЕ се влияй от мнението на другите. Това е твоят живот, твоето момче.

honda^
04-11-2007, 03:18
Наистина не трябва да се влияе666 от 4уждото мнение. Остани сама и се помисли добре какво иска666. След като си изясни666 това, 666те може666 да прецени666 как да постъпи666 :wink:

slan4evo_momi4e
04-11-2007, 06:01
Когато тръгнах с настоящия ми приятел (с който между другото сме заедно вече година и половина) една от добрите ми приятелки не го хареса. Каза ми, че няма да го хареса още преди да се запознае с него. но на мен не ми пукаше. Не виждам защо ти си послушала завистливите коментари на твоите приятелки. Те няма как да знаят кое е най-добро за теб и с кого се чувстваш щастлива.
Според мен наистина си допуснала грешка. Но не бих те посъветвала да искаш да се върнеш обратно. Аз не бих .... и не защото не обичам даден човек, а просто защото нямам право да си играя по този начин с него. Пък и не смятам, че след това нещата ще са пак същите ... Не знам ... избора е твой....но помни, че никога не бива да се вслушваш в мненията на твои псевдо-приятелки. Защото ако ти бяха истински никога не биха провалили връзката ти ... дори тя самата да е пълен провал ...

_[LiFe-StiLe]_F
04-11-2007, 06:54
има два варианта:
Първия - ако ти не изпитваш чувства към него няма смисъл да се връщаш отново към тази връзка. повярвай ми, от личен опит ти казвам, че подобни отношения между двама души не се градят върху чувствата само на единия!!! такава връзка рано или късно се разпада поради угризенията на този, който няма чувства! ти един вид се жертваш за някой друг и чак после разбираш, че всъщност принасяш в жертва самата себе си!
Втория вариант - ако ти го харесваш. тогава бих ти казала, че си постъпила много глупаво що се отнася до това да се повлияеш от мнението на този или онзи! приятелите са си приятели, но не те определят живота ти нали така?! аз лично единствените хора с които се съобразявам относно одобряване или не, са моите родители. но приятели да ми кажат "той не е за теб" и аз да го скъсам... никога!

JoeBanana
04-11-2007, 07:08
ами нямаш мозък, но грешката е на природата http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
на колко годинки си, че ми е интересно ? http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif

koalka
04-11-2007, 07:18
Няма смисъл да започнете пак връзка, защото ти няма да си щастлива така и така.Ти за тези два месеца, когато сте били заедно не си била сигурна в чувствата си, а и си му изневерила.Сега не се чудиш дали имаш чувства, а дали е правилно.По-добре е, че сте се разделили.

Lolla
04-12-2007, 14:27
I na men mi se e slu4valo su6toto...ne go haresvam mn, izneverqvah mu, posle sprqh i zapo4nah da durj an a nego....A priqtelite mi- te vuob6te ne go odobrqvaha [-X No ne si natrapvaha mnenieto...6tom az go haresvam i hodq s nego te trqbva nai- malkoto da se opitam da se spriqtelqt s nego :smt018 Priqtelite ti trqbva da uvajavat mnenieto ti..a ti trqbva da ima6 takova :!: Gadno e kogato ne go haresvat, ama vse pak 6tom ti si happy, tva e po -vajnot!

p.p Ve4e ne sum s nego, no ne zaradi tqh :smt018