Влез

View Full Version : Devstven s devstvena

Nobody
04-10-2007, 22:14
Zdraveite. Sega hodq s momi4e na 15 a az s1m na 17.I dvamata sme devstveni,no az mn iskam da go napravq.Daje sme si govorili na taq tema i sme 4eli razni raboti, no predi nqkolko dena mi kaza 4e ne e gotova. 4e v1prosa mi e kak da q nakaram da stane gotovo pls help

Няк'къв гост
04-10-2007, 22:22
Няма да я караш, бе - или ще чакаш, или ще оставиш момичето и ще си хванеш някоя кака само за секс.

Пикльо...

Ariena
04-10-2007, 22:28
Не бива да я принуждаваш както сам казваш "da q nakaram". Поговорете и разбери какво я тревожи, но не настоявай. Нейните 15 години не са малко, но не са и много. Надявам се разбираш какво искаш от нея и също така се надявам, че си отговорен млад човек. Поговорете за начина по който ще се пазите. Тя може да се страхува от болката, това също е доста силен фактор. След като разбереш защо точно не е готова и кое я плаши, трябва да направиш така, че страховете й да се окажат напълно неоснователни. И когато решите да го направите, подчертавам РЕШИТЕ, трябва да си безкрайно търпелив и нежен към нея.
Пожелавам ви приятни моменти заедно и използвайте презерватив, за да не стане някой гаф.

A_Loving_Girl
04-10-2007, 22:57
Не бива да я принуждаваш както сам казваш "da q nakaram". Поговорете и разбери какво я тревожи, но не настоявай. Нейните 15 години не са малко, но не са и много. Надявам се разбираш какво искаш от нея и също така се надявам, че си отговорен млад човек. Поговорете за начина по който ще се пазите. Тя може да се страхува от болката, това също е доста силен фактор. След като разбереш защо точно не е готова и кое я плаши, трябва да направиш така, че страховете й да се окажат напълно неоснователни. И когато решите да го направите, подчертавам РЕШИТЕ, трябва да си безкрайно търпелив и нежен към нея.
Пожелавам ви приятни моменти заедно и използвайте презерватив, за да не стане някой гаф.

=D> =D> На твоето мнение съм!

jony
04-10-2007, 23:20
Ако някога мога да си пожелая някоя тема да е ебавка, то това е сега.
Пич, недей да я насилваш. НЕ ТРЯБВА да я караш или да и поставяш ултиматуми. Каза, че си чел. Тогава прочети колко е важно това за девойката, колко много неща трябва да превъзмогне. Ако наистина държиш на нея и да си с нея. Не я карай. Остави я сама да се реши на тази стъпка.
Моля те.

Russian Mafia Boss
04-11-2007, 01:57
Пич, само едно да кажа, съгласен съм с всички - не трябва да я караш за нищо. Обаче ето ти един съвет - ако искаш да стане побързо просто разбери какво я възбужда и го прилагай, ама не прекалявай все пак, малко по малко, постепенно... най-найкрая тя сама ще реши че го иска.
А като го правите зъ първи път само едно ще ти кажа използвай пръсти.. тук някъде в сайта имаше една хубава статийка, може да я намериш - говори точно за това какво трябва да правиш щом на момичето и е първи път ;)

bulgarche
04-11-2007, 03:59
С "накарване" няма да стане.
Щом не е готова не я на :-D пъвай

Nobody
04-11-2007, 04:48
Emi onq deto me nare4e piklio e pedal za67o7o az s1m si kazal 4e iskam vsi4ko da e s neq. P1k za drugite koito me pos1vetvaha blagodarq.Vse pak znam 4e naistina ima mn po taq tema i s1m 4el i vidqh 4e za momi4eto e naistina specialen moment tova.Razbiram q no naistina q iskam mn no nqma da izb1rzvam ili da odq po kurvi.67e 4akam[/quote]

~ShaDoW~
04-11-2007, 06:08
eee sq pa ti po kurvi!!! ae stiga be.... 17 godini si si go darjal v ga6tite,6te iztrae6 o6te ;)

Jose
04-11-2007, 06:09
:arrow: Като не иска недей да я караш [-X Всичко с времето си :wink:

john_kaleka
04-11-2007, 06:43
iz4akai q!Ako naistina imash silni 4uvstva kum neq ne bi trqbvalo da nasilvash neshtata!

koalka
04-11-2007, 07:51
Тя сама трябва да се почувства готова.Не я карай, нито я пришпорвай.

bqsna_teenagerka
04-11-2007, 08:40
зАщо трябва да я пресилваш? щом не е готова зна4и не е готова и то4ка ще я из4акаш... [-(

JoeBanana
04-11-2007, 08:44
напий я и е готова http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif

04-11-2007, 09:08
не бе братоо просто като си легнеш с нея леко и брькни в гащите така с прьст и щом я пипнеш ГОТОВА Е !!!! (от ли4ен опит)

Отка4ена ку4ка
05-01-2007, 12:43
Ако толкова ти се иска да я отвориш - про4ети какво озна4ава това за моми4етата,на теб ще ти е през "Уя" първия път,но за моми4етата е специален и пове4ето го помнят цял живот.Бъди нежен с нея.Поцелувайте се,натискайте се,разбери какво я възбужда.Докосвай я нежно и действай бавно...Ще видиш,4е е във твоя полза и тя сама ще го поиска.После действай с пръсти и лизане ,преди да й го "вденеш" и е твоя !!! Успех :) :) :)

05-01-2007, 13:10
Ами аз веднъж като задоволявах приятелката ми с пръст, толкова се отнесох, че по едно време тя вика "няма ли да ми го вкараш най-накрая" :lol: , ама тя като е девствена едва ли ще ти даде да я барнеш отдолу, освен ако не очаква пълна програма.