PDA

View Full Version : kakvo da pravq

magnoliq
04-11-2007, 05:57
Zdraveite! Ot dosta vreme 4eta va6ite istorii no eto 4e doide vreme i az da napi6a svoqta.Ot tazi godina u4a v novo u4ili6te i suotvetno sum v nov klas.Vna4aloto vsi4ki mi bqha samo priqteli no ima edno mom4e ot klasa mi koeto e qdski milo ne samo kum men kum vsi4ki moli4eta ne ne e nqkoi svalq4 ili ne6to takavo(metal e).V na4aloto vsi4ko si be6e nared samo obiknovenno priqtelstvo no az mai se vlubih v nego i misli 4e tova ve4e e istinskta lubov... no neznam dali toi spodelq 4uvstvata mi ... dali da mu priznaq kakvo izpitvam kum nego .... neznam kakvo da pravq znam samo 4e qdski mnogo se privurzah kum nego Molq vi daite mi suvet kakvo da pravq!

Anf3tamin4o
04-11-2007, 06:03
Еми кажи му и без това Нищо не губиш :) но той дали изпитва чуства към тебе. :?

~ShaDoW~
04-11-2007, 06:05
milo momi4e, po dobre pogovori s nego i mu izlei 4uwstwata si,ako toi e sposoben da otvrne s ne6to powe4e ot priqtelstvo 6te e strahotno..ako ne... ne mislq 4e towa bi navredilo s ne6to na towa da prodaljite da badete priqteli! bqh (sam) w mnogo shodna situaciq... razbiram te napylno. a i ako toi ne moje da otvarne na lubovnite ti 4uwstwa taka 6te ti e po lesno da obarne6 stranicata,a ne da tai6 nadejdi i da razigrava6 kartini w saznanieto si...
uspeh!

Always`Sad
04-11-2007, 06:09
МИ незнам какво да ти кажа зощото не съм наясно той как се държи с теб. Аз лично не бих се доверила на съвет от тук специяално за това защото не сме наясно с това той как се дърйи с теб.

hristowow
04-11-2007, 06:36
Ако му кажеш направо какво изпитваш към него сигурно ще те заболи, ако той не споделя чувствата ти. Затова мисля, че е по-добре да разбереш дали те харесва и ако не е така да се опиташ да му се харесаш.

_[LiFe-StiLe]_F
04-11-2007, 06:43
според мен най-добрия вариант е да седнеш и трезво да помислиш над нещата!
обмисли и двата варианта. задай си въпросите "Какво ще стане ако му кажа и той не ме харесва?" и "Какво ще стане ако не му кажа, а се окаже в последствие, че той също има чувства?" помисли над това какво губиш и какво печелиш от своето мълчение или не.
по-добър съвет от този немога да ти дам при все това, че не знам нищо за теб

special_girl_SS
04-11-2007, 06:55
ako se pritesnqva6 da mu priznae6 kakvo izpitva6 kam nego moqt savet e da mu pokaje6 po indirekten na4in 4uvstvata si, t.e. pokaji mu 4e ne ti e bezrazli4en i ako toi ti otvarne po sa6tiq na4in togava badi direktna!

koalka
04-11-2007, 07:22
Най-добре не му казвай веднага, че го харесваш, най-добре първо покази чувствата си.Така няма да го стреснеш, че го харесваш(може и да не го, не знам).
А и между другото-това, че е метъл, не означава, че не може да е сваляч, до характер и умения си е.

magnoliq1
04-11-2007, 07:40
А и между другото-това, че е метъл, не означава, че не може да е сваляч, до характер и умения си е. Да така е но той наистина не е някои женкар или сваляч !