PDA

View Full Version : kajete ..

04-11-2007, 08:16
zdraveite .. zna4i problema e tam 4e s moita priqtelka naposledak mn se karame i to samo za glyposti.... i naposledak dyrjanieto i e nqkak si po razli4no daje dori i celuvkata i ne e sy6tata.... pak kato govorim za tova i tq neznai za6to e tai i za6to taka pravi .... na men malko samnitelno mi se vijda da neznai za6ot go pravi .... no mislq 4e tova moje da e za6otot naposledak samo se karame i nz dali e zaradi tova... i iskam da popitam kakvo da napravq 4e da ne e taka i vsi4ko da sie kakto trqbva ....kakvo da napravq az .... i kakvo da kaja na neq... kajete kakvo rpedlagate ... da i narpavq li nqkoi podarak .... mislq 4e ako napravq ne6ty s koeto 6te q zaradvam moje i da se poopravi..... pak ne spomenah 4e tova deto go pravi ne go poradi pre4inata 4e neiska ve4e da e s men ..iska no dyrjanieto i e mn promeneno po gadno po studeno se dyrji s men...i tai kakto e trygnalo hi4 ne varvi nadobre .... daite savet ko moje da se napravi po vyprosa ...za da si e kakto trqbva vsi4ko ;) ..blagodarq predvaritelno ;)

JoeBanana
04-11-2007, 08:26
зарежи я преди да те е изпреварила http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif

Diva4e
04-11-2007, 08:30
Ам според мен ... нещо я мъчи .. нещо и е криво...говори и не се карай с нея ... питай я дали иска да остане сама няколко дена ... купи и цвете...устрой и една хубава вечеря ... само двамата и тогава поговори с нея !

kat4enceto
04-11-2007, 08:38
Ам според мен ... нещо я мъчи .. нещо и е криво...говори и не се карай с нея ... питай я дали иска да остане сама няколко дена ... купи и цвете...устрой и една хубава вечеря ... само двамата и тогава поговори с нея ! :smt023