View Full Version : DELQT NI 400 Km:(
mi6lenceto9
04-11-2007, 15:57
zapoznah se s edno mom4e v 4ata.no s nego ne si pasnahme i az zapo4nah da si govorq s negoviq priqtel(toi e na 16 i az s16to).dadoh mu nomera na tel.mi i za mn kratko vreme se vlubih v nego.nie ne se bqhme vijdali(samo na snimka i na kamerata v skype) i ni be6e mn 4udno kak taka si pasnahme.toi jivee v drug grad,koito se namira mn dale4e ot moq.no v negoviq grad az imah baba i 6tqh da hodq tam za proletnata vakanciq.kogato otidoh mu se obadih da se vidime.i kogato go vidqh se vlubih o6te pove4e v nego kakto i toi v mene.no sega kogato zapo4nahme y4ili6te i nqma da se vijdame 3 meseca :( i na dvamata ni e mn gadno.molq vi kajete mi dali takava vrazka 6te izdarji dalgo?za6toto mnogo hora mi kazvat 4e vrazkite ot raztoqnie ne izdarjat dalgo
ami wsichko zawisi ot was dwamata.. nadqwam se da izdurji USPEH ! :)
Вярно.. връзки на голяма разстояние не са много дълготрайни, но има и такива случаи.. от вас си зависи, но дано успеете ;)
mimenceto_D
04-11-2007, 16:05
Ami i az s1m imala takava vr1zka i mislq,4e kolkoto i da go obi4a6 sled kato ne se vijdate 4uvstvata se promenqt.Edvali 6e izd1rjite mn...SORRY
nevinnata az
04-11-2007, 16:27
Mi da ti kaja ne zavisi kolko rastoqnnie vi deli ili ne6to ot roda...neshata zavisqt ot vas dvamata.....Dali 6te se polu4i ili ne vie si go re6avate.....az bqh v takava situaciq....za men ne6tata ne svar6iha mn hubavo.....za6toto az si bqh vinovna i napravih vsi4ki vazmojno da svar6i vsi4ko mejdu nas....i sega sme si fr-ve.....ma ne pravi gre6kata koqto napravi az...vqrvai tva e nai-lo6oto koeto 6te napravi6....prodaljavai da si s nego....samo vremeto 6te pokaje :))))
KiFFlaVmRaKa
04-11-2007, 16:32
Edna priqtelka ima gadje koeto jivee v Belgiq-i sa zaedno ve4e godina i polovina, taka 4e e otnositelno :roll:
bqsna_teenagerka
04-11-2007, 16:52
ЕДИНСТВЕНИЯТ ПРОБЛЕМ Е СЕКСА :-D
mi6lenceto9
04-11-2007, 17:31
nie o6te ne sme pravili sex.toi mi kaza 4e ne e s men za radi tova.i 4e ako iska sex e 6tql da ostane s biv6ata mu s koqto samo tova sa praveli.i sa6to mi kaza 4e iskal ne6to po seriozno,no az mn ne mu vqrvam de,no mislq 4e naistina za momenta me obi4a.no me e stah da ne bi da napravi ne6to s biv6ata,za6toto tq o6te iska da hodqt a toi i e kazal 4e iska da e s men:(
Еми, вие си решете дали ще можете да издържите, защото и със и без любов е много трудно(предполагам) да се поддържа такава връзка.И все пак защо да не се опитате, пък ако издържите супер и лятната ваканция ще се видите.
Alex___f
04-11-2007, 17:56
Mii hodete si tam...puk kat se vidite togava.... pone ako stane ne6to nepriqtno 6e go zabravi6 po-lesnoq otkolkoto da zabravi6 nqkoi koito vijda6 non-stop...6tom sexa vi ne e problem..6e izkarate ako ne si pisnete
Вярно.. връзки на голяма разстояние не са много дълготрайни, но има и такива случаи.. от вас си зависи, но дано успеете ;)
Не е вярно, нас ни делят 4 000 километра и след 7 години се оби4аме много пове4е отпреди...
има два вида любов, такава, която е само едно "тук и сега", и другата, която е ВСЯКО ЕДНО "тук и сега"
Това от което зависи дали е едната или другата не е нито разстоянието, нито годините.
Зависи от това, което ни кара да правим с живота си, от това дали сме готови да носим със себе си до края на времето или сме готови да я оставим като стара дреха.
Едната има период на полуразпад от три месеца, другата предизвиква верижна реакция от която се ражда духовният еквивалент на нова звезда...
Даже мога да ти кажа, 4е 400-те километра в нашия век са все едно съседното село преди столетие.
пишете си писма. Срещайте се тайно... какво като сте на у4илище, съботи, недели и национални празници няма ли?
някоя екскурзия до някоя хижа не можете ли да си измислите?
пък ако след три месеца се оби4ате пове4е от сега, зна4иу сте ударили джакпота в живота.
п.с. милиарди хора по света така и не откриват истинска Любов, а голяма 4аст от тези, които са се срещнали с нея са разбрали каква е била тя, 4ак след като са си помислили 4е са я загубили.
п.п.с. сексът за мъжете може и да изглежда 4е е вси4ко, но не е.
В действителност мъжете изпитват много по- малко удоволствие от секса, отколкото жените.
А от какво изпитват удоволствие мъжете тогава? От щастието на жените си и от това, което те успяват да сторят с душите ни.
може би тоя пи4 тъкмо сега го е разбрал това, а може само да ти мота главата.. Кой знае? не и аз. Ако не намираш отговора в сърцето си, може и да си струва да из4акаш 3 месеца за да провериш.
Няма нищо по красиво и по-могъщо от споделена истинска Любов,
засведение- легендата за Одисей и Пенелопа ;)
:smt010 Все едно чета нещо почти подобно на мойта история.Само дето момчето си идва тук ваканциите и не се познаваме от чата,а преди това си бяхме приятели..И също сме на близо 400 км разтояние.Сега си пишем само по скайпа и ще го чакам 3 месеца,за да си дойде... :smt010 Не знам как да ти помогна,защото и на мен ми е ужасно мъчно за мойто мило.......Но сега съм се амбицирала да седна и да уча и да си изкарам добри оценки и се надявам така да ми мине по-бързо времето...Ако искаш ми пиши на личния :lol:
zapoznah se s edno mom4e v 4ata.no s nego ne si pasnahme i az zapo4nah da si govorq s negoviq priqtel(toi e na 16 i az s16to).dadoh mu nomera na tel.mi i za mn kratko vreme se vlubih v nego.nie ne se bqhme vijdali(samo na snimka i na kamerata v skype) i ni be6e mn 4udno kak taka si pasnahme.toi jivee v drug grad,koito se namira mn dale4e ot moq.no v negoviq grad az imah baba i 6tqh da hodq tam za proletnata vakanciq.kogato otidoh mu se obadih da se vidime.i kogato go vidqh se vlubih o6te pove4e v nego kakto i toi v mene.no sega kogato zapo4nahme y4ili6te i nqma da se vijdame 3 meseca :( i na dvamata ni e mn gadno.molq vi kajete mi dali takava vrazka 6te izdarji dalgo?za6toto mnogo hora mi kazvat 4e vrazkite ot raztoqnie ne izdarjat dalgo
Начи да ти кажа, може би е било лека грешка, че сте се видяли. В смисъл, че сте се видяли на живо. 400 км. са много далече, но не са ТОЛКОВА далече, че да ви прекратят връзката. По думите ти го обичаш много, той теб също. Какво ви пречи? Няма да се виждате 3 месеца, е да ама имате скайп. Има камери, телефони и т.н.
Аз съм на 3000 км. от моето маце, бая трудно е, тфа е разбираемо, ама нещата малко или много вървят, бутаме я някак си. За кво и вие да не можете да го сторите. Всичко е до желанието на човек. Всеки, който ИСКА - намира НАЧИН, а всеки, който НЕ ИСКА - намира ОПРАВДАНИЕ.
Дано съм бил полезен.