View Full Version : spad :(
Zdraveite , neznam kak da zapo4na ili dali da spodelqm takova ne6to pred vsqkkavi hora..no 6te se prestra6a...ta kak da zapo4na..ta eto mi go i samiq problem na 17 godini sam a priqtelq mi e na 20 ..dneska pravihme djidji bidji ako taka moga da go nareka ..vsi4ko si be6e nared dokat ne se sablqkohme TOI si be6e vazbuden kakto i az..no smakna li si bokserkite i zapo4na mnogo barzo da mu pada az mu go digam toi spada az mu go digam toi spada ..i nakraq se otkazahme i ostanahme samo sas prast4e ..dali moje nqkoi da mi kaje kak da go zadarjam po dalgo vreme..nikoga sam nqmala takav problem dosega i dori si govorihme neska dali problema e v men i toi otre4e ..kakvi li ne6ta nepravih no ne se polu4avashe .. i imam 4ustvoto 4e sled vreme tova 6te se otrazi tova na nashta vrazka a az ne6ta ..
radiante
04-11-2007, 17:12
еми дръж му го нагоре и нема как да падне пак :smt016
Moderated by ^npocTo^a3^f^
11 точка от правилника!
Moje da ne go vuzbujdash ili puk da e gei ili ot PRITESNENIETO.. wsichko e wuzmojno pitai go..
ChRiSTiaNo_07
04-11-2007, 17:24
:shock: Къв е тоя индивид?
dokolkoto razbrah i dokolkoto vidqh ..toi se pretesnqva a ve4e tri 4eteri pati sme se sabli4ali edin pred drug no toi prodaljavai da si misli nqkakvi ne6ta 4e moje nqkoi da vlezi i t.n az gledam da go predrazpoloja no qvno nepravq ne6to kakto trqbva ..a dokolkoto tova dali e gei nevqrvam .. :smt018
Прави го нарочно!Спокойно следващият път като правите жижи бижи сичко ще е наред..
e za6to pak naro4no..za da se ma4a pove4e li ? tova li iskash da mi kajesh no sled tova ne6to e mnogo po mil i dobri4ak sas men ot predi ne 4e predi nebe6e no qvno kakto vie si4kite kazahte 6te se opravim ..blagodarq vi mnogo :)
Sexapilna_kukla
04-13-2007, 17:29
Получава се така заради притеснението. Просто му кажи да се отпусне и да не мисли за нищо друго, освен за момента и колко ви е хубаво, и всичко ще е наред.