View Full Version : Iskam da mi pomognete
Iskam da vi pomolq za savet.Kak da nakaram edno momi4e da mi ob1rne vnimanie i taka da q popitam da izlezem 4e da q zaintriguvam.Blagodarq predvaritelno!!!
heee,ami sbliji se sas neq i neinata kompaniq.zagovarqi q,pitai q razni vaprosi,natiskai i se malko.ako ne ti obarne vnimanie nqma6 6ans!
Като я видиш да минава само кажи на приятелките й,ако е с тях "Може ли да ви я открадна за минутка?" и идете малко по-настрани...Тогава й кажи "Красавице,достоен ли съм за една среща с теб?" или нещо от сорта.Не ми се вярва да откаже...Тогава й пойскай телефона.На следващия ден не я търси да излизате,нито й пиши.Само й кликни 2 пъти най-много.Така ще разчовъркаш любопитството й.Ще се чуди,защо не й пишеш и не я търсиш да излезнете,като предишния ден и била първата ви среща.После като я видиш и предложи да отидете на дискотека двамката,ако не й дават тогава някъде на разходка.Направи и комплимент,но не прекалявай,защото омръзва.Когато правиш комплимент на момиче тя очаква след това пак да се направи и тъкмо,когато си мисли,че вече няма да й направиш точно тогава й казваш нещо и тя ще се зарадва повече...И вече от тук натам се дръж мило,говори и гледай да не запецваш на много места,защото като някое момче така ти млъкне е много гадно...Но й не и задавай постоянно въпроси все едно попълва лексикон.
Разказвай и смешни случки и показвай чувство за хумор...Това е едно от най-важните неща.Ей,и да си измиеш зъбите :-D От тук натам всичко зависи от нея,дали й е харесало,или не ще се разбере.Айде успех :wink:
Като я видиш да минава само кажи на приятелките й,ако е с тях "Може ли да ви я открадна за минутка?" и идете малко по-настрани...Тогава й кажи "Красавице,достоен ли съм за една среща с теб?" или нещо от сорта.Не ми се вярва да откаже...Тогава й пойскай телефона.На следващия ден не я търси да излизате,нито й пиши.Само й кликни 2 пъти най-много.Така ще разчовъркаш любопитството й.Ще се чуди,защо не й пишеш и не я търсиш да излезнете,като предишния ден и била първата ви среща.После като я видиш и предложи да отидете на дискотека двамката,ако не й дават тогава някъде на разходка.Направи и комплимент,но не прекалявай,защото омръзва.Когато правиш комплимент на момиче тя очаква след това пак да се направи и тъкмо,когато си мисли,че вече няма да й направиш точно тогава й казваш нещо и тя ще се зарадва повече...И вече от тук натам се дръж мило,говори и гледай да не запецваш на много места,защото като някое момче така ти млъкне е много гадно...Но й не и задавай постоянно въпроси все едно попълва лексикон.
Разказвай и смешни случки и показвай чувство за хумор...Това е едно от най-важните неща.Ей,и да си измиеш зъбите :-D От тук натам всичко зависи от нея,дали й е харесало,или не ще се разбере.Айде успех :wink: =D> tq iz4erpva prosto nqma ko pove4e da se pi6i
Разказвай и смешни случки и показвай чувство за хумор...Това е едно от най-важните неща.Ей,и да си измиеш зъбите :-D От тук натам всичко зависи от нея,дали й е харесало,или не ще се разбере.Айде успех :wink: :smt023
CrazyWitch
04-11-2007, 19:31
Емиии... заговори я.. или и научи ника в чата, ако обитава виртуалното пространството, така ще ти е по-лесно най-вероятно.
Така на няколко пъти си говори с нея нещо си и я покани на по кафе.., ако не обича кафенета на разходка... Така й кажи :-) Аййййде. Късмет от менЯ.
Браво nasty_f , добро попадения тоя път 8)