View Full Version : kolko vreme 6te mu e nujno sled purvata...
mnmnmnmnmn
04-11-2007, 18:49
kolko vreme 6te mu e nujno sled kato mu duham...sled kolko vreme moga pak da zapo4naa
kat4enceto
04-11-2007, 18:51
откъде ви ги ражда акъла такива е тва не мога да разбера????!?!?!?!?!? :smt017 :smt013
Еми, накарай го да се обръсне и като му порасне брада..може и да почнеш. :mrgreen:
А сега сериозно...ВЕДНАГА
откъде ви ги ражда акъла такива е тва не мога да разбера????!?!?!?!?!? :smt017 :smt013
нямаш идея колко си права :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
нямаш идея колко си права :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Prosto oligofreniqta e navsqkade ... #-o
ThePainIsReaL
04-11-2007, 19:19
Когато го видиш, че иска .. и когато си успяла да го накараш да иска и може.
Аз много не ти чатнах тъпия въпрос де.. ама няма нищо.
FuCkiNkiSs
04-11-2007, 19:23
евала баце те тфа е въпрос :lol: :-D
ChRiSTiaNo_07
04-11-2007, 19:42
Ми когат си поиска :-D
Въобще не схванах тъпия ти въпрос :lol:
Мдам,ще бъдеш ли по-конкретна?!
malka_sladuranka
04-12-2007, 13:04
Аз ли не схванах въпроса или просто въпроса е...глупав? :-s
ProstoAz
04-12-2007, 16:56
Въпросът никак не е глупав. Не всички могат веднага да го дигнат след като са свършили веднъж. Трябват им поне 20-30мин. (много относително го казвам!). :wink: Защото, както знаете, еякулацията се осъществява от симпатиковия дял на нервната система, докато ерекцията се причинява от парасимпатиковия дял на нервната система; и около половин час след еякулацията симпатичната нервна система неутрализира действието на парасимпатичната нервна система, т.е. ерекцията е трудна или почти невъзможна.
bqsna_teenagerka
04-12-2007, 17:01
Въпросът никак не е глупав. Не всички могат веднага да го дигнат след като са свършили веднъж. Трябват им поне 20-30мин. (много относително го казвам!). :wink: Защото, както знаете, еякулацията се осъществява от симпатиковия дял на нервната система, докато ерекцията се причинява от парасимпатиковия дял на нервната система; и около половин час след еякулацията симпатичната нервна система неутрализира действието на парасимпатичната нервна система, т.е. ерекцията е трудна или почти невъзможна.съгласна съм с теб!!!
sh3_1s_7h3_0n3
04-12-2007, 17:06
Въпросът никак не е глупав. Не всички могат веднага да го дигнат след като са свършили веднъж. Трябват им поне 20-30мин. (много относително го казвам!). :wink: Защото, както знаете, еякулацията се осъществява от симпатиковия дял на нервната система, докато ерекцията се причинява от парасимпатиковия дял на нервната система; и около половин час след еякулацията симпатичната нервна система неутрализира действието на парасимпатичната нервна система, т.е. ерекцията е трудна или почти невъзможна.съгласна съм с теб!!!
а ти, какво точно разбра от поста на модераторката, че се и съгласи? лични наблюдения? минат урок по биология?
Когато ти и съответно той си поикате, няма определено време.