View Full Version : ne4ove6ko e
batmi ilio
04-12-2007, 09:28
temata mai nee za tuka no tuk sa po razbrani ot drugite.
na kratko ba6tami 6tese jeni za parvata mi lubov tq e na 25 toi na 42 az na 20 i mie super gadno kato q vidq sega da se razxojda v nas.toi neznae 4e q poznavam predi tova a tq samo me drazni kato si pokazva novite pra6ki i takiva ne6ta.prosto neznam kakvo da pravq
QuEEr_bOy
04-12-2007, 09:31
i tvoita ne e lesna dosega ne sam 4uval takava istoriq no nz kak trqbva da postapi6 tvarde trudna situaciq
lele gorkiat ti i taia 6te ti stane uj maika haha lele ia ia ubii ili napravi taka 4e da ia izgoni6 hah
QuEEr_bOy
04-12-2007, 09:37
ako iska6 pusni tema kak da skara6 dvama vliubeni i nqkoi moje da ti pomogne dano ako tova iska6 ti de
Кажи на баща си, че си я чукал. :-D
IKisseDAGirL
04-12-2007, 09:42
Да ти имам и бащата, и любовта :lol: От кой латино-сериал излизаш?
jjjjjj6363
04-12-2007, 11:46
bahti rabotat da ne povqrvash napravo snimai q i na photoshop napravi snimki kak se celuva s drugi mom4eta
i pokaji snimkite na batasi i krai sus svadbata ako neiskash da se sastoi ko ikash isprati neina snimka i sninkan anein priqtel i az shte naprvq rabotata geldai svetlinata da e ednakva ako moje kk_1@abv.bg
Аз предусещам продължението на тази тема-Помощ!Чуках мащехата си!
А сега по същество!Братко,здраво си го закъсал,но според мен да ги разделяш е гадно и крайно и проява на слабост!
btratli ilio
04-12-2007, 17:26
Аз предусещам продължението на тази тема-Помощ!Чуках мащехата си!
А сега по същество!Братко,здраво си го закъсал,но според мен да ги разделяш е гадно и крайно и проява на слабост!
i az mislq taka.vse pak tq sie mnogo gotina.i tq neznae6e 4e toi mie ba6ta vse pak.neznam kakvo da pravq,nqkakva utehe tova 4e svatbata nese znae koga 6tee
bqsna_teenagerka
04-12-2007, 17:31
оооо това супер гадно... :smt012 ами подразни я и ти доведи си една по млада мацка...(по време по което знаеш 4е тя ще се прибере) по4ни да я 4укаш яко 4е 4ак онази да завайка като линяйка другата да я 4уе...да мине да те види..да види прекрасният ти 4лен и да я е яд 4е не е избрала по свежото! :-D (не сма ли изрод)?
bqsna_teenagerka
04-12-2007, 17:32
сега по същество:ще я забравиш остави я да живее щастлива с баща ти.ти ще ис намериш друга по готина мацка :wink:
ChRiSTiaNo_07
04-12-2007, 17:54
Предложи им тройка http://img444.imageshack.us/img444/8243/biggrinhu0.gif (http://imageshack.us)
alkobalko
04-12-2007, 18:37
Ситуацията наистина е много гадна, но... нито баща ти е знаел, че сте били заедно, нито тя е знаела, че той е твой баща. Въпреки че може да е много болезнено за теб, може и да се обичат. При тези обстоятелства единственото, което можеш да направиш е да ги оставиш да си живеят живота.
А относно това, че тя те дразни. Покажи и, че както ти не си бил последния за нея, така и тя не е единствена за теб.
bulgarche
04-12-2007, 20:44
"Черно Фередже" имат една много подходяща песен...там е разказано какво ще стане с вас по-нататък
Наистина кофти ситуация. Но ако се обичат не заставай наа пътя им. Дай им шанс да са щастливи. Ще те боли и огън ще те гори, но болката ще премине. Друга жена до теб ще застане и ще ти подари цялата любов на земята. Тъй както ти не би желал да ви разделят, не пожелавай тяхната раздяла. По-добре се моли да са щастливи. Живота е изпълнен е несправедливости, не ставай причина за поредната.
nencuHka
04-12-2007, 20:55
Да ти имам и бащата, и любовта :lol: От кой латино-сериал излизаш?
Взе ми думите от устата ! :lol:
Sexapilna_kukla
04-12-2007, 20:56
Наистина кофти ситуация. Но ако се обичат не заставай наа пътя им. Дай им шанс да са щастливи. Ще те боли и огън ще те гори, но болката ще премине. Друга жена до теб ще застане и ще ти подари цялата любов на земята. Тъй както ти не би желал да ви разделят, не пожелавай тяхната раздяла. По-добре се моли да са щастливи. Живота е изпълнен е несправедливости, не ставай причина за поредната.
Това звучи като някаква проповед :-D
Не исках да звучи като проповед. Опитах се да намеря разумното решение. Въпреки, че ако ми се случи на мен бих разказала всичко за миналото ни с този човек пред въпросния родител и бих се усмихнала чаровно. Но това няма да реши проблема, нали? Не твърдя, че знам вярното решение, но лесния път винаги е миниран.
Taka e ...