View Full Version : Кола маска (за момчета!)
На 15 съм и имам солидно окосмяване по гърдите :( Решил съм да отида на козметик и да ги махна с кола маска, но ме е страх че много ще боли. :? Някой махал ли си е космите с кола маска и боли ли? После ефекта добър ли е- всмисъл бързо ли израстват наново?
PLAMENKO
04-12-2007, 12:19
Абе ти мъж ли си или гейтак?? Като имаш косми и искаш да си ги махаш ще търпиш , аз лично немога да ти кажа щото нямам твоя "проблем" :::
positive
04-12-2007, 14:32
lelel ama vie mom4etata ot nai-malkoto ne6to li se strahuvate egati 6e umre6 ot edna kola maska , to i da gi mahne6 ne misli, 4e zavinagi 6te se oturve6, posle pak trqbva da gi maha6
На 15 съм и имам солидно окосмяване по гърдите :( Решил съм да отида на козметик и да ги махна с кола маска, но ме е страх че много ще боли. :? Някой махал ли си е космите с кола маска и боли ли? После ефекта добър ли е- всмисъл бързо ли израстват наново?
Ами да боли но не е болка за умиране.. така че споко и отивай аз също си ги махам но не като тебе само на гурдите а насякаде където ти хрумни :)
Ами да боли но не е болка за умиране.. така че споко и отивай аз също си ги махам но не като тебе само на гурдите а насякаде където ти хрумни :)А после колко бързо ти растат? :roll:
А стават ли твърди като бръсненето? :roll: И при втория път с кола маска по-малко ли боли или е същото?
А стават ли твърди като бръсненето? :roll: И при втория път с кола маска по-малко ли боли или е същото?
Не стават твърди дори косъмчетата изтъняват.. дам пак боли втория път..:)