View Full Version : При втората среща
Романтичния
04-12-2007, 13:16
Какво бихте ме посъветвали за втората среща.
Казват, че тя е по-важна от първата. Тук е доказването.
В случая, аз харесвам момичето, но не бих и казал толкова рано.
Помогнете ми, като ме посъветвате какви теми да разискваме по време на срещата. Моля ви! :-k :-k
`Death`Whore`
04-12-2007, 13:17
Каквито дойдат. Ако го планираш, нищо няма да се получи. Приеми я като приятел, просто по-красив. :)
SouL^*DiViNe
04-12-2007, 13:23
не е нужно да и казваш нищо...цаката му е в поведението ти и намеците, по които ще и покажеш,че не си безразличен към нея :wink:
Романтичния
04-12-2007, 13:26
не е нужно да и казваш нищо...цаката му е в поведението ти и намеците, по които ще и покажеш,че не си безразличен към нея :wink:
И все пак трябват теми. Какви да бъдат. Не искам да има спек :-({|=
`Death`Whore`
04-12-2007, 13:27
За да няма спек, се успокой. С приятелите си за какво говориш?
Романтичния
04-12-2007, 13:29
За спорт и музика
\:D/ Напълно подкрепям!Е не точно темите с приятелите!Малко ми е странно на 2 среща да си говорите за пари,коли,безразборен секс и компютри :smt005 :smt005 :smt005
`Death`Whore`
04-12-2007, 13:29
Еми, с нея си говори за музика. :)
Романтичния
04-12-2007, 13:32
Е вие на подигравка го подкарахте
Просто имам нужда от вашата помощ
Не става само за музика
Вие с вашите приятели какво си говорите? :roll:
`Death`Whore`
04-12-2007, 13:33
Разказвайте си разни неща...смешни случки например. Мъжете обикновено имат доста такива. :)
Ааааааа аз чак сега видях,Романтичен,че си ти!Не си е подигравка!Аз ако ти кажа за какво си говоря с моите приятели, ще ти прилошее!С тях си говорим за коли,мотори,плочки,топлоиз лации и всякакви строителни материали.Едва ли ще се си приказвате,като отидете на пица-Я,колко е крива тая стена,не са я измерили добре с мастара :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 !В крайна сметка тези неща идват отвътре!Нали бее излизал с нея един път!Какво си говорихте с нея тогава!Все за нещо можеш да се хванеш от предните разговори!
Романтичния
04-12-2007, 13:59
Ааааааа аз чак сега видях,Романтичен,че си ти!Не си е подигравка!Аз ако ти кажа за какво си говоря с моите приятели, ще ти прилошее!С тях си говорим за коли,мотори,плочки,топлоиз лации и всякакви строителни материали.Едва ли ще се си приказвате,като отидете на пица-Я,колко е крива тая стена,не са я измерили добре с мастара :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 !В крайна сметка тези неща идват отвътре!Нали бее излизал с нея един път!Какво си говорихте с нея тогава!Все за нещо можеш да се хванеш от предните разговори!
Още още дайте
KisskilleRcHe
04-12-2007, 14:04
Не знам аз на втората ми среща станах гадже с момичето с което съм и до сега. Давай смело.. Нормално щом си я поканил на среща да се сети, че я харесваш... :)
just_macka
04-12-2007, 14:06
emi kato se po4ne s trivialnite temi: muzika, kino, hobita, knigi (ako e po-umni4ka), eventualno i teatur, zabavni slu4ki, 6to ne i politika :)
zavisi ve4e ot kvo se interesuva mackata
moji i alkohol, cigari, moda, kompiutri :) znam li vi na kolko ste i kvo vi kefi...
su6to taka diskoteki, kuponi... ohh sigat vi tolko, nqma samo da melite q :)
ai dano si haresa6 nqkoq tema :smt016 :mrgreen:
Романтичния
04-12-2007, 14:06
Не знам аз на втората ми среща станах гадже с момичето с което съм и до сега. Давай смело.. Нормално щом си я поканил на среща да се сети, че я харесваш... :)
Е тва се нещата които ме надъхват :-({|= :-({|= :-({|= :-({|=
Да,донякъде е така.Но трябва да си наясно какъв човек стои пред теб,защото тя може да е притеснителна и да не обича прибързаните неща,или пък може да е агресивна и да иска да я обладаеш в тоалетната на пицарията!
Романтичния
04-12-2007, 14:25
Да,донякъде е така.Но трябва да си наясно какъв човек стои пред теб,защото тя може да е притеснителна и да не обича прибързаните неща,или пък може да е агресивна и да иска да я обладаеш в тоалетната на пицарията!
уаууууу в тоалетната на пицария.
Та тя си има приятел.
Макра., че ги дели известно разстояние.
Аз за това гледам да съм малко предпазлив и в изказванията си и в всичко :smt016
Та тя си има приятел.
Аз за това гледам да съм малко предпазлив и в изказванията си и в всичко :smt016
Това,че ги дели известно разстояние не им пречи да си поддържат връзка и тя да те отреже.Това,че има приятел не й перчи цяла вечер да си навира токчето между краката ти,докато ядеш!Затова ти казвам,че трябва да знаеш каква е,за да можеш да действаш.Но аз определено смятам,че трябва да оставиш нещата на течението,без да бързаш и да се опиташ да разчиташ правилно сигналите й!Успех!
`Death`Whore`
04-12-2007, 14:30
А замислял ли си се, че тя може да мисли, че се виждате като приятели? :-k
Романтичния
04-12-2007, 14:33
А замислял ли си се, че тя може да мисли, че се виждате като приятели? :-k
Да :---)
Moqta vtora sre6ta s biv6eto mi gadje be6e malko tupa :smt012 ....Spomnqm si be6e na 14 septemvri i si govoriohme predimno za daskalo...to ne 4e be6e tupo....ama bre6e stranno :smt017
p.p toi e cska i togava ima6e nqkav vajen ma4, no toi predpo4ete da izleza s men pred ma4a :smt008 >Mn me trogna s tva, vupreki 4e az ne se seih navreme..... :oops: :mrgreen:
Мдам,всъщност и това е възможно,но не мисля,че в този случай е така.Ако тя държеше на приятеля си щеше да откаже срещата!
Романтичния
04-12-2007, 14:36
Та тя си има приятел.
Това,че ги дели известно разстояние не им пречи да си поддържат връзка и тя да те отреже.Това,че има приятел не й перчи цяла вечер да си навира токчето между краката ти,докато ядеш!Затова ти казвам,че трябва да знаеш каква е,за да можеш да действаш.Но аз определено смятам,че трябва да оставиш нещата на течението,без да бързаш и да се опиташ да разчиташ правилно сигналите й!Успех!
Тя е момиче мечта. Толкова добричко създание трудно се открива, повярвайте ми. Амбиции имам. Планове не. Плановете са ми за няколко срещи. Не ми се ще да избързвам, като и казвам за моите намерения, че я харесвам и т.н.
Веднъж вече си изпатих, като казах на предишното момиче "чак" на четвъртата среща, че я харесвам :-# Сега мълча и не смея да облея дума по тази тема.
Искам нещо повече от приятелство с нея \:D/ [-o< Готов съм на всичко за нея!
Само недей да изпадаш в крайности!Внимавай!Добре правиш,че си мълчиш!Не бързаш,което в случая е в твой интерес!А това,че прилича или си имаш нещо като мнение,че е добро създание.....съдейки по себе си-не смятам,че е винаги вярно!