View Full Version : TERRANOVA
И аз да кажа-познавам дистрибутор,от който си купувам обеци на цените,които той ги продава-в магазина цената им е три пъти по-висока от тази-това за Пловдив,а за София направо да ти стане лошо.Terranova e нормално да е марката на бедняците в другите страни,но ако трябва да вземем статистиката за годишен доход-в Люксембург получават 15(надявам се не греша за цифрата) пъти повече пари от нас :) Но дори и да не вземем толкова развита в икономичесто отношение страна,колко ли е гражданите и да дадат 10-15 евро за блуза,какво повечето хора правят тук?
CryForMe
01-29-2009, 20:58
тема то 2007-мааааааааааааааааааааааа :-x ](*,) ](*,) :smt013 :smt021
cherrypezz
01-29-2009, 21:01
Абе във всички магазини мирише едно странно,забелязали ли сте ?
Да,даже и дрехите,които съм си взимала миришеха :-D
Black_Fyed_Peas
01-30-2009, 20:36
да, доста популярна марка е. Аз лично имам доста парцалки от там и ако уловиш тонич момент може да си вземеш много хубваи нещица и не са много скъпи
Dark_Angel_F
01-30-2009, 20:47
abe nz dali e mn izvestna a za cenite varirat ima edin mn qk potnik ama sq e 63 lv a pa sq si kupix teniska za 26 lv ako iska6 gotini dre6ki i na dobri ceni otidi v SPRIDER tam ima po qki :wink:
В TERRANOVA има много сладки неща.По готини са в SPRIDER ама там па са ебаси размерите :smt013 Като за бременни :smt012 Много рядко нещо ми седи без да ми виси :smt009 Днес с една пряителка в SPRIDER видяхме един потник сгънт на един рафт , взимам го аз да го видя и като го разгънах да го видя беше ОГРОМЕН , а пише размер S ... Реално беше за L.
sladkata90
01-31-2009, 09:30
а някой да има да ми каже някой сайт с новата им колек;ия
сайта е www.terranova-on-line.com
а иначе по темата имам страшно много раоти на теранова и всичко си ми е ок мн са здрави нищо им няма супер са :grin: :grin: :grin:
indecent
01-31-2009, 12:57
някой знае ли до кога ще ги има белите панталони в магазина в варна
амии чесно казано Terranova ми е любимата марка дрехи .. повечето ми са от там а и продължавам да си купувам от там .. цените саа нормални , а и да са високи на някои дрешки след 2 седмици можеш да си го вземеш с 10 лева по евтино ;] .. хубавото е че номерациите им са малки и има достатъчно :)
varnen4e
01-31-2009, 15:31
Аз там почти винаги имам проблеми с номерацията.
lolabunny
01-31-2009, 20:12
Да ви кажа,че само в моловете дрехите са италиански.Поне за Пловдив и за Стара Загора съм сигурна.
Някои са точно меид ин Чаина . На пример , взех си блуза от кенвело , манго , енд 1 и всички надписи , камъчета изпопадаха . Зависи си дали ще попаднеш на качествено или на някое менте . :?
аз да ви кажа направо.. на Кенвело..точно пък си пише Made in China :-x :x :( Не че има голямо значение къде е произведена..аз не съм толкова критична,но все пак.. тъпо ми стана :)
SoFarSoG00d
01-31-2009, 20:46
Относно Китай,вече повечето маркови дрехи се шият в Китай,защото е по-евтино,а качеството няма нищо общо с мястото,където се шият,а дали наистина платовете и техниката на шиене са добри.Например истинския Найк се шие в Китай,дори вече дрехи и на D&G,Dior и много други се шият там.Важното е да се шият примерно във фабриката на Nike,Adidas,Puma,D&G,Terranova,а не във фабриката ,която е близо до тях :).
Svalkata
01-31-2009, 20:48
Обичам Терановаааа! Това е една от най-нашумелите напоследък марки сред тийнейджърите /момичетата :D / Прекрасен магазин...е, не на всеки ще му допаднат дрехите, но на мен определено ми харесват, не са изобщо скъпи и сега има зверски намаления, няма да е зле да я посетите! :grin: http://www.pirgos.com/files/terranova_logo.jpg
Наистина,хубавото е,че дрехите са евтини,а и има XS.
vanesa0pld
02-04-2009, 19:10
Хора,плс някои да кайе горе-долу цените(може да пише и на ЛС) :-D
Svalkata
02-04-2009, 19:16
Ми цевните при панталоните варират 40-60 лв горе-долу, сега има някакви страхотни намаления, има дънки по 20 лв. Блузите са с доста различни цени. Има тениски - 10,16,20 лв. Има много неща, които са намалени по 4,6 лв. Абе, страшно е, като влезеш - няма излизане. :D
Snuffles
02-04-2009, 19:43
trn :-) Супер якия магазин...
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=227527
:P
By_YoUr_SiDe
03-03-2009, 15:34
Какви нови неща има в момента в Теранова, някой да знае? :)
DisciplineAndOrder
03-03-2009, 15:36
^боклуци
ама наистина
zvezdichkaaa
03-03-2009, 15:46
Ами аз наскоро ходих и според мен има не лоши суйчари...Аз си купих даже два и още един си бях харесала,но се колебаех и така и не си го взех.И блуза си харесах и риза с къс ръкав.Незнам на мен не винаги ми допадат колекцийте им,но тази ми хареса общо взето :P
addicted2y0u
03-03-2009, 16:50
Повечето неща са нискокачествени...наскоро си взех една кафява блузка, но е от акрил и супер спарва като си на по - топло място... ;)
пълни боклуци, само се късат и кат си м тряя си земеш XXS щот се раздърпват и стават огромни дрехите ,аз си взимам само зичистени дрехи, не със ужасните надписи и изобщо не съм доволна, ама к'во да напрая... и да супер евтини са
petito93
03-09-2009, 17:57
Еми аз съм ходила в този магазин и не съм останала с голямо впечатление :( кажи речи . . . нищо интересно.Ама все пак въпрос на вкус ;) :grin:
kris4ann
03-09-2009, 19:55
някои неща са хубави, но други - жив боклукк за КОША!!! :booooomb:
bibeto49
03-10-2009, 08:34
попринцип 90% от глупавите ,эаблудени хора си мислят,че това е някаква голяма марка.Но не е така.Теранова е най-обикновен магаэин с по-пополярно име.Дрехите са пълни боклуци-и това е ясно на всеки,който си е купел нещо от там.Но поне се среща някоя и друга ука блуэка...!Иначе дрехите са на нормални цени,не са скъпи.
Според мен пък Terranova е мн добра марка.От там имам суйтчър-купих го малко преди началото на учебната година и все още си го нося с удовоствие :grin: Въпрос на вкус,но иначе е вярно,че там няма официални дрехи..аксесоарчета,блузки, блузки,тук-таме панталонче..много приятен магазин.Виж оня ден сестра ми си купи дънки от Calliope.Ако търсите по-официални дрехи-там можете да потърсите! :-)
dydolinkka93
03-10-2009, 12:54
за мене Теранова ее най-боклучарския магазин ! Няма качествени дрехи и само едно и също предлагат в 10 различни цвята !
аа и съм възмутена от магазина на Terranova в София в Mall of Sofia .. на средата на мола пуснали "оргазъм кючек" :?
наистина,на някои от дрехите им качеството е... :-x но пък на външен вид ги докарват :)
супер е !!
няма как да не си харесашш нищо !
най-страхотния магазин 8)
Zehtinka
03-14-2009, 19:24
Ами Sprider го знам на две места в София- на Витошка и до Jumbo,мноого са готини ама не са чак толкова евтини,аз съм си свикнала с терановата 8)
SiSsKkAa
03-14-2009, 19:47
Чак популярна е грубо казано,но жените я предпочитат защото има и евтини и скъпи дрешки и защото понякога има готини работи и се продават дрехи различни стилове.Но това е в България.В чужбина,например Гърция и Кипър, това е най-долнопробната марка при тях.Изобщо не я уважават дори се смята за марката на бедняците.Купувала съм си от Теранова дрешки на вид са хубави,но лесничко се разшиват и късат.Лично мое мнение,за да няма нападки.
аз имам дрехи от там и като видя етикета
произведено в бангландеш
ама цените са нормални и има хубави модели и си зимам :-D
е зависи какво си вземеш,но като цяло наистина са мн зле дрехите и мн цигански.Аз от време на време си зимам по някоя тениска през лятото да кажем.Но имам едни дънки оттам и те са си екстра.Аз съм забелязала,че в тоя магазин има и по-скъпи дрехи и те са по-хубави
DisciplineAndOrder
03-15-2009, 07:08
Виж оня ден сестра ми си купи дънки от Calliope.Ако търсите по-официални дрехи-там можете да потърсите! :-)
страашно са официални... :D
Infinity
03-15-2009, 07:37
Обичам Терановаааа! Това е една от най-нашумелите напоследък марки сред тийнейджърите /момичетата :D / Прекрасен магазин...е, не на всеки ще му допаднат дрехите, но на мен определено ми харесват, не са изобщо скъпи и сега има зверски намаления, няма да е зле да я посетите! :grin: http://www.pirgos.com/files/terranova_logo.jpg
Къде във Варна мога да намеря магазин на Терранова?
П.С.:Извинявам се ако някой друг е писал по тоя въпрос,но нямам време да прочета всички страници 8-)
аз доста пъти съм ходила в този магазин в мола и нещата са от 10 до 50 повечето евтино и якооо
Какви нови неща има в момента в Теранова, някой да знае? :)
магазин за дрехи ето ти сайта ..
http://www.terranova-on-line.com/
Къде във Варна мога да намеря магазин на Терранова?
П.С.:Извинявам се ако някой друг е писал по тоя въпрос,но нямам време да прочета всички страници 8-)
Аз не съм от Варна а от Добрич... но мисля че бях видял там до макдоналдс надоло... а коя улица е и аз нз... този който е на центъра :D
марката е популярна и дрешките са на достъпни цени :) .. е има и някои които са скъпички но повечето си заслужават паричките..
By_YoUr_SiDe
04-04-2009, 17:10
В Теранова в момента има адските намаления. Повечето тениски са по 10 лева, има такива и по 16-17. Общо взето няма много нови неща, но си взех много сладки ръкавки с къс ръкав( :-D ), на път бях да си взема и едни дънки, но когато се върнах да ги премеря, някой ги беше взел :o
billytalent
04-04-2009, 17:18
И аз днес за първи път се набутах в Теранова в Пловдив и учудващо как си намерих неща по мой вкус,защото всичко беше супер шарено ужас...но наистина имаше големи намаления
By_YoUr_SiDe
04-04-2009, 17:46
И аз днес за първи път се набутах в Теранова в Пловдив и учудващо как си намерих неща по мой вкус,защото всичко беше супер шарено ужас...но наистина имаше големи намаления
Май ще сме се засекли някъде.. и аз в Плд бях :-D
в БГ сичко е турски боклукккккккккккккккккккк кк
може би зашото турция е доста по-добре развита в това отношение !!!
billytalent
04-04-2009, 18:14
Възможно е аз го обиколих сигурно 1000 пъти :)
Възможно е аз го обиколих сигурно 1000 пъти :)
И аз днес отскочих до Пловдив :-D
xXobsessionXx
04-04-2009, 19:56
има много яки парцалки :-) :grin: :grin: :grin:
rachel_billson
04-05-2009, 10:46
Има някои интересни работи,но качеството им е ужасно. :o
paramore159
04-05-2009, 14:56
Мн тъпа марка!Ужасна е! Ама за някои е популярна по простата причина че дрехите са много ефтини! До сега от там имам две блузки и след първото пране и то на ръка се разтегнаха,като човали станаха :(
istinska95
04-05-2009, 18:54
знаете ли дали след 2 седмци ще продължи намалението,защото в никакъв случай не мога да отида по.рано?
мойте винаги са страхотни в качеството :)
Black_Fyed_Peas
04-05-2009, 19:53
wtf? сигурно не говорите за един и същ магазин 8-) 8-) теранова имат и хубави неща, но главно са някакви боклуци :x
BlueDream16
04-05-2009, 21:22
мега боклуци и некачесвени неща .. Абсурд ще е ако някога отново вляза в такъв магазин .. :-x :D :D :D
Joffynka
04-05-2009, 23:19
:grin: Е Аз съм Голямо Фенче на тази Марка :grin: когато преди си живеех в София постоянно киснехме с Момичетата там ,ама сега си се преместих иии...мнооого рядко ходя но си търся начин да си взимам по актуално нещичко от там :grin:
wtf? сигурно не говорите за един и същ магазин 8-) 8-) теранова имат и хубави неща, но главно са някакви боклуци :x
съмнявам се имам около 15 дрехи и всички са здрави :)
sweet_bubka
04-06-2009, 13:49
материята, от които са направени дрехите е отвратителна на 2 пранета и не стават за нищо надписите падат и дрехите се развли4ат
за нищо не стават :D ..иначе казано доказан боклук 8-)
istinska95
08-05-2009, 14:21
моите са страхотно качество. Нищо не е мръднало
Харесвам дрешките им, но както с една приятелка обичаме да казваме - за еднократна употреба ;д След първото пране се развличат.. Ужасно некачествени!
Имам няколко дрехи от там, но не съм забелязала да са некачествени.
хах зависи... имам няколко неща от там. Наистина има много боклуци, но пък понякога се намират и яки работи. Имам един много готин потник а и преди месец си купих рокля :-P :-P С намалението беше 20лв. пък и материята е хубава и не се размъква на първото пране. Въпроса е да улучиш подходящия момент :):)
emityyyyyyyyyyyyy
08-05-2009, 18:35
Еми , на мен почти всички дрехи са ми от там . Да ,популярна е . Дрехите са и спр яки и г/д са евтинки . Лично мое мнение . :) :) :)
Имам няколко дрехи от там, но не съм забелязала да са некачествени.
и аз .
и много се чудя като казват ,че за нищо не стават дрехите :-o
DeNNichkA
08-05-2009, 23:58
Имат сладки модели блузки, потничета и други парцалки за лятото. Аз лично от там не пазарувам нищо сериозно дето ми трябва. Тениските са хубави, но след 2 пранета (в най-добрия случай) от размер XS стават L. Но за лятото си струва да си купуваш - супер евтини са и после не те е яд да ги изхвърляш :)
Това е от този тип магазини - носиш и хвърляш :)
kati1912
09-02-2009, 21:03
аз живея в плд и като съм на центара гледам всяко 1 момиче с дрехи от там и аз имам няколко дрешки ... :-D модерни са много се носят но за качеството :? :? :? не става и е много евтино 8)
BoCupycake
09-03-2009, 07:08
Зa пореден път се убеждавам,че качеството на дрехите е под всякаква критика.
Скоро си взех топ и дънки от там, сега и двете са ми с два номера по-големи. :lol:
п.п.И все пак моделите ми харесват и ще продължавам да си купувам дрехи от там. :-o
Тениските са хубави, но след 2 пранета (в най-добрия случай) от размер XS стават L.
Нормално като ги перете в пералнята .. ако си направите труда да погледнете етикетчетата ще видите, че доста голяма част от дрехите в Terranova трябва да се перат на ръка. :) Имам една тениска от там от миналата година (най-старата ми дреха от там) и си я пера на ръка според етикета - не е мръднала! ;] ..и другите ми дрехи са си екстра. :)
Тениските са хубави, но след 2 пранета (в най-добрия случай) от размер XS стават L.
Нормално като ги перете в пералнята .. ако си направите труда да погледнете етикетчетата ще видите, че доста голяма част от дрехите в Terranova трябва да се перат на ръка. :) Имам една тениска от там от миналата година (най-старата ми дреха от там) и си я пера на ръка според етикета - не е мръднала! ;] ..и другите ми дрехи са си екстра. :)
tova e vqrno0 na kato se perat na ruka sa v prefektno sustoqnit :-P :-P :-P :)
evalongoria
09-06-2009, 15:11
на мен почти всички дрехи са ми от там ... мен много ме кефят дрехите на трн . И плюс това първата ми дреха от дамска номерация беше от там и много се кефех :-D
Beautyful
09-06-2009, 15:22
Харесват ми повечето неща...Дрехите,които имам от там не са мръднали.. 8-)
xXobsessionXx
09-06-2009, 15:55
някой да знае сега има ли намаления в terranova ?
elito6754
09-06-2009, 16:02
Преди седмица имаше, сега не знам.
ПИШИ НА БГ!! А И ПО ТЕМАТА, ЗА МЕН ЕДНА ДРЕХА, ОТ КЪДЕТО И ДА Я ВЗЕМЕШ, ПИШЕ ЛИ MADE IN CHINA НЕ СТРУВА АКО ЩЕШ И ЗА 1000 ДА Я ВЗЕМЕШ !!! :D :D
sladur4etyYy
09-06-2009, 16:07
някой да знае сега има ли намаления в terranova ?
доколкото си спомням, до 15- ти септември ще са намаленията
Len4etyYyy
09-06-2009, 16:14
Само ще ви кажа, 4е като бях във Венеция и попитах за Terranova ми казаха, 4е не са я 4ували...
Ленчеее (Len4etyYyy) пиши правилно!
ПИШИ НА БГ!! А И ПО ТЕМАТА, ЗА МЕН ЕДНА ДРЕХА, ОТ КЪДЕТО И ДА Я ВЗЕМЕШ, ПИШЕ ЛИ MADE IN CHINA НЕ СТРУВА АКО ЩЕШ И ЗА 1000 ДА Я ВЗЕМЕШ !!! :D :D
ами на етикетите пишеше Бангуадеш май :-D :-D :-D
но както и да е : )
има и някои по-качествени неща, но има и боклуци.
Примерно аз имам една жилетка, която я носих цяла зима и все още си е хубава, но имам и една тениска, която се развлече на 2рото пране. Зависи от плата...
Аз имам няколко неща от там(защото няма такъв магазин в моя град) и като цяло ми харесват дрехите.Нямам никакво оплакване от качеството,даже имам няколко блузи от 3-4 години,които не са мръднали,а едната я нося често.
ludotokrise
09-06-2009, 20:20
В мола в Пловдив има ли техен магазин,някой знае ли?Харесах си 2 панталончета(дънки)много ми харесаха.Ето и линк http://www.terranovastyle.com/en/collection-a-i-2009/jeans първия (черни) и втория(сини) модели.Знаете ли горе долу каква цена са?Да не ми е ходенето до Пловдив напразно(ако има магазин), защото не ми е хич близо.
d3sincet0y
09-06-2009, 21:50
известна е марката, хубавки неща има... аз лично не мога да вляза и да не си харесам нещо... долу-горе са евтини нещата, особено ако уцелиш някое намаление... :-P
В мола в Пловдив има ли техен магазин,някой знае ли?Харесах си 2 панталончета(дънки)много ми харесаха.Ето и линк http://www.terranovastyle.com/en/collection-a-i-2009/jeans първия (черни) и втория(сини) модели.Знаете ли горе долу каква цена са?Да не ми е ходенето до Пловдив напразно(ако има магазин), защото не ми е хич близо.
има магазин на първия етаж вляво се пада(ако влезнеш от входа НЕ на паркинга 8-) ) или беше на втория.. :-o Абее,има :D
d3sincet0y
09-06-2009, 21:54
въпреки, че не съм от Пловдив, ще ти кажа, че не знам дали има в мола, но има на центъра, оттам съм си купувала някои неща. като се тръгне по тази централната улица с магазините, все ще я срещнеш. Зад магазина има една пицария "Кастело" мисля, че се казваше... не знам дали правилно обясних, но се постарах (все пак не съм от Плд...
^ ще помогна- тръгваш по Центъра,вървиш,вървиш и стигаш до Джумаята,отляво са Мис 60 и Теранова
*и,да,пицарията е Кастело :)
^ ще помогна- тръгваш по Центъра,вървиш,вървиш и стигаш до Джумаята,отляво са Мис 60 и Теранова
*и,да,пицарията е Кастело :)от дясно са майна
ludotokrise
09-06-2009, 22:07
Ох,благодаря ви за обясненията,но не съм от града и не го познавам.Ходила съм 3-4 пъти и то за мъничко.В събота мисля да отида с една позната има път за Плд до мола и за това попитах дали има там магазин,удобен момент да си харесам нещо за новата учебна година.
да бе,майна,извинявак се,отляво са за обувките :oops:
Ох,благодаря ви за обясненията,но не съм от града и не го познавам.Ходила съм 3-4 пъти и то за мъничко.В събота мисля да отида с една позната има път за Плд до мола и за това попитах дали има там магазин,удобен момент да си харесам нещо за новата учебна година.има магазин у мола, на мен тва ми е любимата марка майна :lol: :lol:
xcomplicatedx
09-07-2009, 09:59
всеки втори тийн си купува оттам..направо вече ми писна да има по 1000000000 човека дет имат същата като моята блузка :shock: .. ама кфо да се прави :D
Len4etyYyy
09-07-2009, 10:02
Ленчеее (Len4etyYyy) пиши правилно!
Какво неправилно видя? Та дори и да си видяла, не си никоя да ми казваш как да пиша...Не мислиш ли ?
Neprikosnovena
09-07-2009, 15:05
Има и хубави,и гадни дрешки.Цените са нормални,но отнсно размерите аз лично много трудно си намирам.S по принцип от техните дрехи ми е голямо,XS много трудно намирам.НО ако издебнеш момента може и да си вземеш нещо хубаво :wink:
+
първия панталон не съм го мяркала..обаче вторите дънки ги видях и аз си ги харесах(да видим кога ще си ги взема :-D ) ако са същите,за който мисля са 49,90 или 59,90 :-o не мога да си спомня :-D ама мисля,че са 59,90 :)
ии да в мола има магазин :) на 1 етаж :)
Цените са нормални,а повечето дрешки са хубави и интересни.
silwinka
09-07-2009, 16:10
Марката не е зле .. смисъл известна е ! В България , всеки срещнат тийн е с няк'ва блузка или дрешка на Теранова .. аз лично харесвам дрехите , защото са цветни и симпатични,но са твърде тъпи като материя както и са тънки .. Имам 5 блузки оттам и едни панталони - 2 са май , до сега нямам много проблем с панталоните , но блузите им се изтъркаха там натписите и щампите .. Не знам , вече не харесвам Теранова , хах :grin:
мн са дигнали цените нещо :-D
първия панталон не съм го мяркала..обаче вторите дънки ги видях и аз си ги харесах(да видим кога ще си ги взема :-D ) ако са същите,за който мисля са 49,90 или 59,90 :-o не мога да си спомня :-D ама мисля,че са 59,90 :)
ии да в мола има магазин :) на 1 етаж :)
Тия вторите аз ги имам и са 49,90.Поне като си ги купувах бяха толкова(преди 2 седмици)
DisturbiaV
09-07-2009, 19:35
във Варна къде има теранова :-o
Neopitom3na
09-07-2009, 19:48
^ център :D
slynchoo
09-07-2009, 19:49
ами да!Доста известна марка дрехи..и не са скъпи,доло-горе на нормални цени :) . А относно качеството-имам потници,тениски и дънкии..и нямам никакви забележки!
DisturbiaV
09-07-2009, 20:34
по-точно :o /не съм от варна/
по-точно :o /не съм от варна/
Тръгни по бул. Княз Борис I и няма как да я пропуснеш.
http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=cf62bf079d88df2114ea7ec7c1995754&tip=1
DisturbiaV
09-07-2009, 22:06
мерси
имат добри дрешки , но последния път като ходих нищо не ми грабна окото определено съм по-влюбена в кенвело
JoLLiE92
09-08-2009, 01:10
^да, да мн по-яко е да виждаш надписи Дизел, Долче и Габана и Фон Дуч
Теранова съкс, единствено им сполучливо нещо са едноцветните потничета :-D
Aбе ти сериозно ли?? Дизел,Долче и Габана,Фон Дуч??? ](*,) Ужас :-s
имам дънки Д&Г (оригинални а не от пазара) и са страхотни като модел .. и какво имате против теранова не разбирам вие само знаете да плюете .. във варна са голяма мания .. като не щете теранова носете си вт0рата употреба и айде да ва няма .. :?
JoLLiE92
09-08-2009, 01:23
имат добри дрешки , но последния път като ходих нищо не ми грабна окото определено съм по-влюбена в кенвело
и азззз :smt007 :smt007 :smt007 особено в якето ми и в една грейчица която смятам да си взема .. а дънките са им един път :---)
Новата им колекция е ужасна, едно нещо не си харесах, а лятната имаше толкова добри попадения...
moon_flower
09-08-2009, 06:47
ПИШИ НА БГ!! А И ПО ТЕМАТА, ЗА МЕН ЕДНА ДРЕХА, ОТ КЪДЕТО И ДА Я ВЗЕМЕШ, ПИШЕ ЛИ MADE IN CHINA НЕ СТРУВА АКО ЩЕШ И ЗА 1000 ДА Я ВЗЕМЕШ !!!
Ако не е от Китай,то тогава ще е от Бангладеш.Ако пък случайно е произведена в Европейска държава пак се прави от китайци,защото цеховете наемат евтина работна ръка.Просто съм ходила в Италия,където се произвеждат дрехи и затова смея да ги кажа тези неща.
А иначе аз май съм писала в тази тема..ама нека пак се изкажа. :D В последно време имат и хубави дрехи ,но понякога има и просто ужасяващи неща.И въпреки това качеството хич не е на ниво.
anonimchetou
09-08-2009, 08:16
преди повечето ми блузки бяха от там.. ама то няма по скапана раота.. Те се раздърпват , не приличат на нищо ... точно парцалки са си.. но иначе дрешките са кажи речи достъпни за всеки джоб наиситина има инетересни дрешки цветни..сладки.. но лично според мен боклуци .
lenito_sf
09-08-2009, 08:33
СКЪПА ?!
Ако 5 10 лева е скъпо начи да :lol: :lol:
bloodymirror
09-08-2009, 09:02
Страшно популярен е ,като имаш впредвид,че цяла София ходи с Теранова,просто е неизбежно да не срещнеш човек с поне една дреха на тази марка,защото са евтини,но качеството им не е много на ниво. Колкото за един месец и толкова сигурно. Но пък и парите толкова позволяват,за толкова пари,такова качество.. :-D
е сега има страшни намаления ! Взех си миналата седмица 2 супер тениски за по 5 лева. :P
xcomplicatedx
09-17-2009, 13:50
Страшно популярен е ,като имаш впредвид,че цяла София ходи с Теранова,просто е неизбежно да не срещнеш човек с поне една дреха на тази марка,защото са евтини,но качеството им не е много на ниво. Колкото за един месец и толкова сигурно. Но пък и парите толкова позволяват,за толкова пари,такова качество.. :-D
ее,не всички са такива..аз имам дрехи и по 9,90 и цяло лято ги нося и са читави ;]
аз от много време не съм си купувала нищо.
от март някъде ,нищо не ми грабва окото.
смисъл обикновенна тениска с някакъв прост надпис и после всеки я има ..
тъпоо.
а вчера имах работа на центъра и влязох
някой търсеше едни ботуши ,едни такива грозновати струват - 49 лв. в Теранова :)
[quote]ПИШИ НА БГ!! А И ПО ТЕМАТА, ЗА МЕН ЕДНА ДРЕХА, ОТ КЪДЕТО И ДА Я ВЗЕМЕШ, ПИШЕ ЛИ MADE IN CHINA НЕ СТРУВА АКО ЩЕШ И ЗА 1000 ДА Я ВЗЕМЕШ !!!
голяма глупост каза. ти къде мислиш, че се произвеждат повечето маркови дрехи, м? Пример давам - Армани Ексчейндж и Келвин Клайн - спорните линии демек са произведени в Китай, Тайван, и тн. Да не мислиш че ги шият в Италия или САЩ? Те затова и струват по 10 долара тениската.
cookie_master
09-17-2009, 19:23
TEMATA E OT 2007 :-x :-x :-x
и? след като има доста мнения от тази?
голямо чудо ,после като се направи пак тема за " Теранова" ,тогава пък ще пишеш ; "има такива теми ". така ,че трай си.
Марката е една от любимите ми.. Винаги когато отида там мога да си купя нещо.. и досега не съм имала никакви проблеми относно качеството на дрехите..
Марката е една от любимите ми.. Винаги когато отида там мога да си купя нещо.. и досега не съм имала никакви проблеми относно качеството на дрехите..
+1 :grin:
Марката е една от най-разпространените в България.Има дрехи за всеки вкус и джоб :)
Лично аз винаги си харесвам нещо от там..
PollyMagoo
09-27-2009, 10:39
"марка" силно казано.
"марка" силно казано.
..а как да се нарече?
За теб какво е марка - Nike, Puma, Adidas, Lotto и т.н. ?!
абе качеството едно време беше ан ниво,докато сега...
имам едно яке /сако от 3 години и още е като ново
дразнни ме това ,че всички са с дрехи от там
но някои път има яки работи и аз си взимам ако ми грабне окото :)
има ли още намаления на летни дрехи в Теранова ? :-o
има ли още намаления на летни дрехи в Теранова ? :-o
да..ама не са останли кой знае колко :) поне в Стара Загора :)
дано да са останали С-ки в Пловдив :(
PollyMagoo
09-27-2009, 10:52
"марка" силно казано.
..а как да се нарече?
серджо тачини, бърбъри, лакост, том тейлър... това е марка, но и адидас и найк, защо не ?
срамота за тези фирми да наречем теранова 'марка'.
дано да са останали С-ки в Пловдив :(
едва ли tonie__
според мен преобладават xxl 8-)
Добре как би трябвало да го наречем според тебе?
От една до друга марка си има голямо разграничение.
Изброените от тебе марки са за хора с по-"голям" джоб или хора със изискан вкус.
За другите - като нас какво?Да ходим с дрехи от пазара?
Е точно дрехите от пазара нямат МАРКА.Но за терранова точно неможе да се каже това!
Терранова която е позната из цял свят не може да не се нарече марка :)
А и да допълня....
Каде ще видиш по улиците, по пазарчетата или нз си каде да се продават "дрехи" на trn ?
Но на Adidas, Nike, D&G и всички по извесни можеш да намериш на всякаде.По морето има досущ 1/1 дрехи на Adidas.От къде можеш да разбереш че е оргининал или не е.
Вижам всеки 2ри с адидас.Но като го гледаш от далече от каде разбираш че е оригинал примерно.
Тва е :)
*малко оффтопик 8-) а в Ню Уоркър има ли останали летни неща ?
PollyMagoo
09-27-2009, 11:08
не разбирам какво искаш да ми докажеш с всичките си писания, doublet, и аз имам дрехи от теранова, и то много добри попадения, но това не означава, че тоя магазин не е битак. :)
*малко оффтопик 8-) а в Ню Уоркър има ли останали летни неща ?с твойта номерация провери в някой детски магазин майна 8-)
иначе кур за теранова, магазина на педалите.
"марка" силно казано.
..а как да се нарече?
серджо тачини, бърбъри, лакост, том тейлър... това е марка, но и адидас и найк, защо не ?
срамота за тези фирми да наречем теранова 'марка'.силно изказване! Може да допълним с умбро, фред пери и лонсдейл.
swidinka93
09-27-2009, 11:19
Някой знае ли сайт на Tеранова?
*малко оффтопик 8-) а в Ню Уоркър има ли останали летни неща ?с твойта номерация провери в някой детски магазин майна 8-)
иначе "мъжки полов орган" за теранова, магазина на педалите.
е да бе,не съм чаак толкова кльощава 8-)
Някой знае ли сайт на Tеранова?
www.terranovastyle.com
Neopitom3na
09-27-2009, 11:43
tonie__ вчера бях в Ню Йоркър във Варна... преобладават повече есенно-зимни дрешки.. иначе още си пробутват най- обикновенните тениски и потници и това е :D
bloodymirror
09-27-2009, 12:24
Турска Теранова..?!
wtf?!
el4ooot0
09-27-2009, 16:57
теранова.... няма да вляза повече там...!!!!! такива боклуци, се едно си на битака, нахвърляно, раздърпано!!! Половината дрехи са с дефекти , или имат дупка, или мръсни, а и половин България се облича оттам. Шанса да си видиш дънките и пуловерчето на 10 човека по Витошка е ОГРОМЕнннннн .... :x :x :x :shock:
silwinka
11-07-2009, 16:44
Теранова .. леле леле - ами теранова има хубави дрешки ! Но всеки срещнат е ' теранова маняк ' , всички носят дрехи оттам , и става супер тъпо .. иначе има забавни блузки :-o с хубави щампи .. но са боклуци от страна на качеството ! :) Не може да няма човек , който не си е купил нещо оттам хах :oops:
Terranova е много кифленски магазин
мое мнение
малко неща си харесвам от там .
днес влязох, заредили са готини работки .
харесах си една рокля ,ама като я намалят :lol:
bebeeeeee
11-08-2009, 13:52
хм да не отварям нова тема искам да попитам има ли теранова в турция, по точно в истанбул защото ми предстои шопинг тур там и немога да пропусна любимия ми кифленски магазин :D :D
Ambrosia
11-08-2009, 14:19
блузите са боклук ама дънките на мен много ми харесват..и материята им е хубава :)
Ambrosia
11-08-2009, 14:20
хм да не отварям нова тема искам да попитам има ли теранова в турция, по точно в истанбул защото ми предстои шопинг тур там и немога да пропусна любимия ми кифленски магазин :D :D
100% трябва да има
Terranova е много кифленски магазин
мое мнение
малко неща си харесвам от там .
Дам.Имам 2 свястни блузки от там,дето майката ми ги избра.
ralityuy
11-09-2009, 12:34
Мразя този магазин...!!!!
Без да ми се обиждат хората,които го харесват....
За мен е магазин за фешънки...а аз мразя фешънки...
Иначе марката е много популярна..
Само като вървиш по улиците и се огледаш,колко много фешънки има,
дай си сметка,колко е нашумял и известен.... 8-) 8-) 8-)
roshlichka
11-09-2009, 12:50
ммм Terranova i NewYorker това са ми двата любими магазини.. дрехите ми са почти само от там. амм.. Не всичко в теранова е евтино.. евтино е ако е от миналия сезон..
Не всичко в теранова е евтино
Подкрепям !
Стига с това клиШе че е евтино В Теранова ..
Сега .. Това че повечето неща там са боклуци е така ,
но става въпрос за предимно тези евтинийки за който говорите
а не цялата им стока.
roshlichka
11-09-2009, 13:02
тази есен си купих много хубав панталон от там от новата колекция за 60 лв и мога да ви кажа че не е боклук.. вярно има и боклуци но има и мн хубави неща..
RoseDawn
11-09-2009, 13:19
Търсих в официалния сайт на теранова,но в турция въобще няма.
roshlichka
11-09-2009, 13:22
дамм няма
ето ти сайта
www.terranovastyle.com
kotetokateto
11-09-2009, 18:34
Имат много хубави неща, но там са най-големите боклуци! :? Евтино е, да.
Веднъж гледах някви анцузи и на г**а имаше цепка:X Предпочитам да дам 2 пъти повече, но за нещо качествено, което ще нося дълго време :-P
teengirl15
11-09-2009, 18:51
Аз пък има общо взето доста дрехи оттам и досега не са ми правили проблеми(не че се оплаквам де). Ама напоследък много малко неща ми харесват.
cherrygloss
11-09-2009, 19:11
Аз имам доста дрехи,не са ми правили проблеми,обаче не са и нещо много хубаво .Колкото и да говорим,че не се качествени,всеки 2-ри тийн пазарува от там ;)
Аз пък има общо взето доста дрехи оттам и досега не са ми правили проблеми(не че се оплаквам де). Ама напоследък много малко неща ми харесват.
++++++++++++
kotetokateto
11-10-2009, 16:16
Аз имам доста дрехи,не са ми правили проблеми,обаче не са и нещо много хубаво .Колкото и да говорим,че не се качествени,всеки 2-ри тийн пазарува от там ;)
Незнам...аз несъм доволна ама както и да е. Няма значение. :-|
нз,обаче имам един пуловер в дълбоко триъгълно деколте,който ми е от миналта година и досега му няма нищо ;) а ми е любимия пуловер и го слагам във всеки удобен момент 8-)
И аз имам хубави дрехи от там и не ми е правило впечатление да са некачествени! Има много натруфени парцалки, но има и много добри попадения. :grin:
bloodymirror
11-11-2009, 11:26
има на бул.България и на бул.Витоша .. Spider-а е точно до Jumbo .. (ако си от София де :lol: ) :) А относно TERRANOVA.. че е популярен у нас,популярен е! .. и то доста! Но дрехите им са доказано некачествени.. *
teengirl15
11-15-2009, 17:05
Сетих се, че имам един потник без презрамки и се разшири отстрани.
chocolatedidi
11-16-2009, 07:58
На мен една туника на която пишеше "I'm just not sweet" е това беше НАЙ-ГОЛЕМИЯ БОКЛУК,който съм си копувала от TRN !
babyto92
11-16-2009, 08:10
На мен не ми харесват повечето неща но имам едно много сладко потниче и едно лилаво долнище и мн си ги харесвам :)
а няма ли си БГ сайт точно и не може ли да се поръчва и он-лайн?
Shushu11
11-16-2009, 18:31
На мен една туника на която пишеше "I'm just not sweet" е това беше НАЙ-ГОЛЕМИЯ БОКЛУК,който съм си копувала от TRN ! и аз имам такава :D но на моята нищо и няма,но сигурно защото почти не е обличам.
Омг..
Не живея в България и никога не съм ходила в магазин на TErranova там, но в магазините на Terranova тук пазарувам адски често и никога досега не съм имала абсолютно никакъв проблем с дреха.. Една от любимите ми марки е и съм много доволна, почти всяка седмица ходя..
:smt007 :smt007 :smt007
IrRePlAcEaBlE
11-17-2009, 17:34
И аз имам хубави дрехи от там и не ми е правило впечатление да са некачествени! Има много натруфени парцалки, но има и много добри попадения. :grin:
на същото мнение съм и аз не съм имала проблеми с дрехи купени от там :)
happyfacex
11-17-2009, 17:51
дам. и аз от там имам мн. дрешки и са си качествени а това което говорите за цепките и дефектните дрешки в всеки нормален магазин може да се намери нещо дефектно ;-)
giveupbitch
11-17-2009, 20:33
отдавна не съм си взимала нищо от трн,ама ся има една неверояяята черна рокля и 1 шапка иии ще си ги взема,щото са баси добрите,ве <3
bossychick
11-18-2009, 01:09
Тук таме се намират някои хубави дрешки като се разровите добре,но като цяло са големи боклуци..аз 1 дреха нямам оттам от която да съм останала доволна (като качество) а цените са доста прилични :)
Аз имам страшно много дрехи от там и нямат никакви проблеми /дефекти/... Вчера ходих да разглеждам и си харесах много работи :) Има много хубави пуловелчета и якетата са хубави, ноо не са нищо особено за за дам 80лв за тях. :wink: Миналата година си купих зимно яке от там за 60лв и сега още си го нося :) Магазина ми харесва, защото има добри попадения ии цените не са космически :D
отдавна не съм си взимала нищо от трн,ама ся има една неверояяята черна рокля и 1 шапка иии ще си ги взема,щото са баси добрите,ве <3
НАЛИ НАЛИИИИ И АЗ ИМ ИМАМ ОГРОМНО ОКОО :smt055
само дето ще изчакам да намалят роклята :oops: ,не ми се дават толкова кинти ,а такава шапка имам
имат и готини поли ама са доста къси
НО РОКЛЯТАААА :smt060
а относно якетата аз си взех едно сиво с розово .
много ми харесва ,е дадох ги 80-те лева .
ама те като ги пуснаха и аз имах РД ,иии :oops:
вчера ходих във Сф и си купих 1 блузка, бяла,с малък черен надпис terranova за 10 лв. Много е хубава :-D
не разбрах,имат ли сайт на Бг от който може да се поръчва он-лайн?!
вчера ходих във Сф и си купих 1 блузка, бяла,с малък черен надпис terranova за 10 лв. Много е хубава :-D
ха-ха и аз вчера я взех.
направо съм им като рекламно лице .
имам доста такива с надписи от
сорта на
Terranova
I (heart) Terranova
Terranova Jeans
може много хора да ги имат ама за танците са 6 точки .
Старотни са! Ежеденвни, модерни, страшно сладурски и тийн! Аз съм намираха и ХХS :shock: . Направо не можах да повярвам! Иначе аз си купувам предимно блузи от там, защото панталоните не ми стават... Много са ми големи даже ХS-ките. :x
teenems каква е тая велика рокля 8-) заинтригува ме 8-)
черна .
много красива.
стига до коленете някъде и май беше от сатен и надолу сатен пак отгоре тюл.
мисля ,че се снимах с нея ,а да ето :)
не се вижда много добре ама за няква малка представа :-D
http://prikachi.com/files/1192900f.jpg
много е яка :-D колко струва?
50 лева .може и да я намалят ..
имат и други готини потници и поли ,само дето е леко "топло" за тях ,ама са много готини :)
magiiito
12-01-2009, 18:29
Ехх Exxx Terranova боже обожавам този магазин <3 аам аз също не съм се оплаквала от стоките . . . Има много сладки работиии и супер яки шапкииии :smt049 (обожавам шапки) абе изобщо на мен ми харесваа тази марка, и то много !
vanesa0pld
12-01-2009, 18:48
http://prikachi.com/files/1192900f.jpg
<3
:smt049 :smt049 :smt049 :smt049
nedosttupna
12-15-2009, 19:05
На мен пък ми харесва .. И дрехите са яки и т.н.. ;]] Парцали или не - мен си ме кефят .. пък и от качеството съм доволна ;))
Neopitom3na
12-16-2009, 08:57
Има готини работи.. :P
sanyflower7
12-20-2009, 16:29
Популярна е много даже , но по-някога са големи боклуци и много бързо се поврейдат при пране наи-ве4е ! :) 8)
BlackKeys
12-20-2009, 19:11
Намират се хубави дрешки по-често. С качеството засега съм нямала някакви значителни проблеми. Като цяло съм доволна, като изключим, че е малко досадно всеки втори срещнат да е със същата блуза от Теранова.
silviau66
12-20-2009, 19:47
Има много яки дрешки.. :) А цените са сносни.. Като отидеш в някой мол навсякаде цените са до небето.. само в Теранова (ако има разбира се) и в Ню Йоркър са нормални, а има много яки нещица. :) :-)
Има ли нещо ново там? Че аз отдавна не съм ходила и се чудих дали не са пуснали нещо хубаво..?
последно,когато бях там тоест в петък имаше разни дънки и панталони за по 20-30 кинта ,като цяло не бяха лоши :D и няколко блузки имаше добри и тва е
Аз от месец-два нищо не съм си харесвала от там .
Не знам защо ,еднотипни парцали ми се струват.
И то не само там де ,навсякъде :o .
Все едно и също и в тая ТРН не си намалиха малко цените .
Виждат ,че никой няма да им купи скъпите боклуци.
Аз парите си за парцали ,намачкани и нахвърляни не давам !
Пък и са толкова еднотипни.
Един надпис
ТРН и айде 15 лева.
Купила съм си такива парцали за танците ,че поне там се потим и ми се свиди да ходя с хубавите ми дрехи ;д
Абе общо взето преди имаха по-хубави дрехи ,сега нещо :?
Shadowsogirl
12-20-2009, 20:40
Абе да питам в Търново има ли Теранова.. Понеже четох някъде, че има пък не съм сигурна. И ако има къде е?
Търновци преди в една тема казваха ,че няма ..
Shadowsogirl
12-20-2009, 20:59
Мерси.
blackphobia
12-22-2009, 17:29
Теранова в Търново е точно на центъра.
последно,когато бях там тоест в петък имаше разни дънки и панталони за по 20-30 кинта ,като цяло не бяха лоши :D и няколко блузки имаше добри и тва е
Трябва да мина да разгледам тия дни... :) Може ък и да си харесам нещо.
абе има хубави неща,ефектни са ама с едно две пранета и се развисва,някой от блузите пускат доста боя при прането,не си струва много.В Ню Йоркър има стращни блузки и са по качествени и на добри цени ;)
Dandan вчера бях в Ню Йоркър и в Теранова и какво ми направи впечетление една ризка ,която в Теранова е в момента 19.90 в Ню Йоркър е 40 лева ,а са напълно еднакви .. :))) Така,че не казвай,че в Ню Йоркър са по качествени ... и в двата магазина има качествени неща и както казаха по-нагоре болкуци .. :D
LaffyTaffy
12-24-2009, 12:30
Тва лято отидох и аз в ТРН да видя за кво става на въпрос взех си само една зелена тениска с фейсчета.Веднъж я облякох, изпрах я и цвета избеля,а фейсчетата се отлепиха :? Не мисля пак да пазарувам оттам.
Е, има сладки дрешки и са евтини.. за по едно - две носения стават. :)
JoLLiE92
12-25-2009, 08:00
оф има разлика дали ще си вземеш фанелка за 10 лв или нещо наистина качествено.. дънките и якетата в теранова са наистина качествени .. за 10 лв к0 искате ебахти .. стига сте редили магазина :?
viksit0y
12-25-2009, 08:11
Намират се хубави дрешки по-често. С качеството засега съм нямала някакви значителни проблеми. Като цяло съм доволна, като изключим, че е малко досадно всеки втори срещнат да е със същата блуза от Теранова.
Напълно съм съгласна, хипер тъпо ми става като си купя нещо от там и на следващия ден виждам някой от класа ми със същата :?
оф има разлика дали ще си вземеш фанелка за 10 лв или нещо наистина качествено.. дънките и якетата в теранова са наистина качествени .. за 10 лв к0 искате ебахти .. стига сте редили магазина :?
Дам, има нещо вярно.. не се бях замисляла. Аз миналата зима си взех яке от там и още си го нося.. като ново е.
stupidxdoll
12-26-2009, 05:19
Наистина са сладки дрешките 8).
sladuranata130296
12-27-2009, 18:47
Магазинчето има готини дрешки, но некачествени.. :( след първото пране се разтягат жестоко.. :? въпрос на личен избор.. :)
BlackKeys
12-27-2009, 18:53
А какво е качеството на дънките? Някой да си у купувал от там... чатох май в тая теам, че някакво момиче си взело 2 чефта оттам и се разпаднали. При други ставало ли е така?
angel4eto100
12-27-2009, 20:05
А какво е качеството на дънките? Някой да си у купувал от там... чатох май в тая теам, че някакво момиче си взело 2 чифта оттам и се разпаднали. При други ставало ли е така?
Оф, ако и вярваш на тая...То и аз миналия ден си обух ботушите и те се разпраха...извинявай обесни ми как може да се разпаднат едни дънки? :D
giveupbitch
12-27-2009, 20:06
днес си взех една черна секси блуза за 10 лв ;Д
Иначе си взех и яката черна рокляяяяя :grin:
BlackKeys
12-27-2009, 20:07
Е то аз неправилно съм се изразила. Ся не ми се търси поста, но с две думи излезнали са некачествени дънки.
Да популярна е. Имам няколко дрежки от там.
Лично на мен ми хареват. По последна мода. :grin:
nestandartnata1
01-24-2010, 11:24
Лично на мен дрехите от там ми харесват. Имам няколко панталона и тениски и нямам абсолютно никакъв проблем с тях. Нито са се разтегнали нито са избелели. Вчера минах през магазина на Теранова в мола. Имаше страхотни дрехи и на достъпни цени. Идващите дни мисля пак да мина и да си купя нещо :)
silwinka
01-24-2010, 11:49
Абе..дрехите им са хубави като външност,обаче като качество-зле! xD
някви купонджийски..всички тийнове се редят там,и няма един който да няма дрешка то ТРН,щот иначе ' не си модерен '
в днешно време тва е най-модерния магазин за тийновете..
аз имам няколко дрешки от там-3 блузки ( по 10 лв. - къс ръкав , една с дълъг )
едни дънкии-които са г/д здрави от мин.година
и едно яке - което нося и до днес ( 2 години вече. )
цени..- евтини,и за това се подлъгваме,от липсва на дрешки или от ' красотата им ' , само дето щампата ще се излющи за 6-7 пранета,но к'во ни Еб*. важното е да си ' фешън '
така разсъждаваме..всички! xD и напоследък отивам-нищо не си харесвам..не знам,може би така съм се настроила,или цените са малк-по-по!
Kpuculove
01-24-2010, 12:33
Тва лято отидох и аз в ТРН да видя за кво става на въпрос взех си само една зелена тениска с фейсчета.Веднъж я облякох, изпрах я и цвета избеля,а фейсчетата се отлепиха :? Не мисля пак да пазарувам оттам.
Аз имам тениска с фейсчета и я имам от Април месец 09г. и не е мръднала зависи как я переш,ако е в пералнята нормално.Пери си я на ръка :P
А какво е качеството на дънките? Някой да си у купувал от там... чатох май в тая теам, че някакво момиче си взело 2 чефта оттам и се разпаднали. При други ставало ли е така?
Aз имам черен дънков панталон от там и честно да ти кажа нямам никакъв проблем с него.. нося го, пера го.. не е мръднал.
cherrygloss
01-24-2010, 15:04
Аз имам две дънкита от там и от няколко месеца вече не са мръднали.Много съм доволна.
dqvolcheto9
01-24-2010, 15:30
Имам само една бяла блузка с звездички от там .Купих си я от нета беше обличана 1 път и аз сигурно 10 пъти съм я обличала и не е мръднала.Не си купувам от там ,защото в нашия град няма магазин на Терранова. :(
GabisiTa
01-24-2010, 15:44
Теранова в Търново е точно на центъра.
Къде? :shock:
Аз имам две дънкита от там и от няколко месеца вече не са мръднали.Много съм доволна.
един чифт дънки-два чифта дънки !!!не се казва две дънкита-научете се да говорите и пишете нормално !!
еййй като чуя една дънкаа или две дънките напрао... :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
^ не,не,просто това е изключително селско и тъпо !! не се ли замислят,мамка му :-x едно дънки..
GabisiTa
01-24-2010, 15:59
А за дънкЕна пола какво ще кажете :lol: :lol: :lol:
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
SmilezZz
01-24-2010, 16:28
Аз имам два чифта оттам..Нямам никакви проблеми..
stelSs21
01-24-2010, 16:48
Популярна е и не чак толкова скъпо. :)
сайт за онлайн поръчки няма ли?
И аз търсих, но не намерих.
sladur4encetolili
06-16-2010, 18:33
емиии има мн яки работи ма има и някви абсолютни боклуци неска мама мери няква блузка мн готина ама облечеш я на ръкавите някви супер стегнати ластици после ластика над гърдите ти спира кръвта абе...ужас тя затва беще 7 лв.
аз си харесах една мн сладурска пола сива на разни шарени цветчета облякох я мн удобна къса ама стегнат голям ластик и ти държи да не се вейка полата на два воала абеее супер и на нормална цена 14,90 ама моята майка реши че полата е прекалено къса и не ми я взе
обаче нямам думи имаше отвратителни дрехи от рода на баналните I love нещо си там ужас и като видях I love drinks щях да припадна също имаше някакъв потник без презрамки горе норм стегнат ама надолу беше като чувал с картофи ужас
а за размерите имаше бая в mall of sofiq дори XXS XS и тн
като качество горе долу стават има и по-добри но има и мн по-зле имам някой дрешки оттам бива ги не са се разпаднали малко са избелели и така но съм забелязала че в магазините на terranova извън моловете дрехите за мн грозни а в моловете за по-добре на външен вид и на качество
Molzinka
06-17-2010, 16:15
Аз имам два чифта оттам..Нямам никакви проблеми..
При мен не са се разпладнали точно, но копчето падна 8-)
anonymous497065
06-17-2010, 17:51
но съм забелязала че в магазините на terranova извън моловете дрехите за мн грозни а в моловете за по-добре на външен вид и на качество
Е, ама естествено! В мола всичко е уникално! :)
GabyLinnkka
06-18-2010, 06:38
имам толкова много дрехи от Trn .. ама вече я развалиха много гадни неща има ](*,) ](*,)
Стават.. За летни парцалки.. 8-) Обаче никой да не очаква да си купи нещо от там и да изкара цял сезон с него :?
shakira96
06-18-2010, 07:42
Всички дрехи, които съм си взимала от там, не са се раздърпвали или нещо подобно. Иначе за тези пари толкова им е качеството. :(
Cvetenceee
06-18-2010, 09:59
Доста е популярна,целите не са кой знае колко високи :)
angel4eto100
06-18-2010, 10:26
Стават.. За летни парцалки.. 8-) Обаче никой да не очаква да си купи нещо от там и да изкара цял сезон с него :?
Хаха аз нося дрехи от теранова от миналата година. Нито са се разтегнали, раздърпали, скъсали, разпаднли :D и тн. И аз не мисля че са нещо кой знае какво но стават за всекидневно... :)
Ми известна е ..ама дрехите от първото пране в пералня и им става нещо ;дд така че не са мн качествени :? но пък иначе са евтинки (особено при намаленията..) ии има хубави работи .. :) имам страшно мн неща от там, пък нищо че са боклуци :D :D
LaffyTaffy
06-18-2010, 16:42
Еми то на етикета пише да не се пере в пералня. Мойте още не са се раздърпали. А цените въобще не са оправдани за тея конфекции, дето навсякъде по света в "магазините" им всичко е за някви стотинки, ама тука го вкарват в моловете като "марково" на четворни цени :?
roshlichka
06-18-2010, 16:45
оо имам страшно много неща от там.. и НЕ съм имала проблем с дрехи от там.. имала съм дънки от 20 лв които не са мръднали имала съм и панталон от 60 който също няма грешка.. имам дори една пола и рокля които ги нося за ТРЕТА година.. незнам вие как ги перете и ги носите че да имате проблеми с тях..
roshlichka
06-18-2010, 16:47
ии също така майка ми на ръка не пере.. всичко в пералнята и пак НЯМАМ проблем..
zlatnata_ribkaaa
06-18-2010, 18:09
най-омразната ми марка , половината от дрехите не са памучни дори повечето са найлонови , много са ми селски всичките дрехи от там нищо не съм си купувала и не мисля и да си купувам , най-лошото е че всички ги купуват и като тръгнеш по коридорите в училище примерно и всеки втори е с тениска от там , всеки знае от къде ти е блузата и тн, много мразя такива работи всички да знаят колко ти струват дрехите и от къде са :D
angel4eto100
06-18-2010, 19:01
оо имам страшно много неща от там.. и НЕ съм имала проблем с дрехи от там.. имала съм дънки от 20 лв които не са мръднали имала съм и панталон от 60 който също няма грешка.. имам дори една пола и рокля които ги нося за ТРЕТА година.. незнам вие как ги перете и ги носите че да имате проблеми с тях..
И аз това се чудех как ги перат. Че на някой даже им се разпадали. Ако толкова се оплаквате преди да си купите дреха огледайте я дефкти в шевовете и на каква температура трябва да се пере. Имам няколко полички от там, ризки и блузки. Не са нищо особено но ми харесват и какво като хората знаят от каде ти е...? Какво да отида в някакъв магазин на ъгала за да не знаят хората от къде ми е? Аз живея в малък град и дори някой да си вземе дреха от пазара пак хората ще разберат. Какво като не си уникален важното е да се харесваш, а не да се стараеш да не се обличаш като другите :?
Мдам точно същите парцали като в New Yorker !
Ами явно вие не ги перете правилно.
На мен всичките ми дрехи от там нищо им няма :shock: .
Някой ги имам от 2 години
FlowerPower
06-18-2010, 20:11
Мдам точно същите парцали като в New Yorker !
Ню Йоркъро ми се чини по- зле даже. Според мене не е лоша тая тера нова, но цените не са ниски за това, което се предлага. Ако човек иска да е стилен, по- добре да я забрави, ако пък иска да спести, пак е по- добре да се насочи другаде/
PsychoBitchFromHell
06-20-2010, 16:40
Имам 2,3 блузи не е лош магазина ... 8-)
StreetFame
06-20-2010, 16:48
някой ходил ли е скоро?
има ли блузки по 10-15 лв?
ще ходя скоро, а съм в криза и.... 8-)
някой ходил ли е скоро?
има ли блузки по 10-15 лв?
ще ходя скоро, а съм в криза и.... 8-)
Аз ходих ;дд .. взех си мн. сладка блузка само за 10лв. :grin: :D :D
StreetFame
06-20-2010, 17:20
някой ходил ли е скоро?