Влез

View Full Version : нужда от съвет! спешно!!!

04-12-2007, 18:31
проблемът ми е следния: много много харесевам едно момче. за пръв път имам подобни чувства към някого и мисля че той е момчето за мен. аз съм 9ти клас, а той 11ти. разликата не е фрапантна. за сметка на това обаче се оказа, че той ходи с една....студентка. и тъй като тя е студентка в друг град не се виждат особено често, а и по мое мнение тя не е нищо особено (не само защото ходи с моя човек. и преди съм я виждала и не ми допадна). А най-гадното е че тя се прибра за няколко дни и днес ги видях заедно. :smt010 :smt010 :smt010 Почувствах се ужасно и се опитвам да си наложа че не трябва повече да се занимавам с него, но сърцето ми казва друго! :( Според вас има ли смисъл да се боря за него или просто да изчакам болката да се притъпи?

JoeBanana
04-12-2007, 18:33
няма смисъл
джурни 100+ грама и си готова no brain, no pain http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif

Kamuru
04-12-2007, 18:33
opitai ni6to ne gubi6 dr kvo da ti kaja ?!

happy_cute
04-12-2007, 18:34
Ами ако да той я зареже заради теб,тръгнете,правите там каквото правите и на другата седмица се появи друга и той зареже теб заради нея....ще се прояви като някакъв плейбой [-X по-добре изчакай да скъсат и тогава чрез общи приятели разбери дали и той има същите чувства към теб и ако "да" вземете се =)

nasty_f
04-12-2007, 19:33
Няма смисъл да се занимаваш с него.Както пишеше в първото мнение...Удари някоя друга чашка и на следващия ден ще ти мине :wink: Поне при мен е действало :-D

sasha_90
04-12-2007, 19:59
опитай да се сближите,бори се за него,ако наистина толкоз го искаш!

honda^
04-12-2007, 19:59
Аз не виждам смисъл. Само 666те се мъ4и666 :| ...

SaYoNaRa
04-12-2007, 20:00
няма смисъл
джурни 100+ грама и си готова no brain, no pain http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif

Ахаха така така :smt030

nencuHka
04-12-2007, 20:03
Ам по добре не се мъчи с него.Опитай се да мне мислиш за него..
но ако ти показва нещо,сипматии.. примерно
..
може да пробваш да си му приятелка.
От там ако стане нещщо с времето ще видиш .

koalka
04-13-2007, 07:51
Според мен няма смисъл да се бориш.Остави го намира и си живей живота.Има много други момчета!

04-13-2007, 08:02
Moito mnenie e da ostavish momcheto namira shtom si ima priatelka i da ne im se barkash.Toi hodi da ia chuka a ti im beresh derta kakvo pravili zaedno...:)

Др. Чушкопеков
04-13-2007, 08:24
Драга влюбена казвам да направиш както то казаха другите потребители и да удариш една водка. ако и това не ти помогне удари един джин с тоник, а пък ако и това не помогне наи добре го удари с колата така всички ще са щастливи. :twisted:
Др. Стафидко Чушкопеков

_[LiFe-StiLe]_F
04-13-2007, 08:39
не мисля, че има нужда да се бориш за нещо, което никога не е било твое, а както виждам и няма изгледи да стане ;) огледай се за друго момче и сама ще се убедиш как по-скоро от очакваното ще забравиш за сегашните си тревоги ;)

04-13-2007, 18:13
moje bi ste pravi. edva li ima smi1l da si gubq vremeto za ne6to koeto nikoga ne e bilo moe i qvno nqma i da b1de :smt010

alkobalko
04-13-2007, 19:45
Няма смисъл да се занимаваш с него. За момента няма никакъв изглед той да е с теб.

silvityYy
04-20-2007, 20:45
Az mnogo pati sam se borila za momcheta koito obicham i te sa si zarqzvali priqtelkite zaradi men... noo... ooops.. nakraq az gi zarqzvah.... abe ponqkoga se chustvam guzno che sam im provalqla vrazkite, no.... stanalo minalo... te vsichkite mi prostiha... ili se dvija prosto s mnogo svestni i umni hora... ili prosto te oshte me obichat mnogo za da mi prostqt... po veroqtno e parvoto che me razbirat i znaqt che ne sam iskala da gi naranq... vinagi deistvam... nikoga ne se otkazvam pak kakvoto iska da stava... minalo, zaminalo spored men ;)...

Adwokat
04-20-2007, 22:41
Защо сички и казвате няма смисъл та няма.. тя ви казва че го обича.. ми пробвай е момиче нищо не губиш. :smt007

ПС. мир и любов

malkoto_sladur4e
04-21-2007, 12:19
Да,да! [-X Да разваляш връзката на хората!!!!!!!Те се обичат и може и цял живот да са заедно и никой не трябва да им се меси и да прави опити да ги раздели!...Ако скъсат се опитвай..за сега обаче в никакъв случей не ! =; [-X =; [-X

MalKa_BLuDnica
04-21-2007, 12:29
ми мацка..искам ми се да ти кажа че има смисъл..ама няма :| той си я обича явно шом разстоянието не ги е разделило..ама незнам ти си решаваш :-k :-({|=

04-21-2007, 17:24
ami vs16tnost te hodqt ot edin mesec i se vijdat ot d1jd na vqt1r i moje bi tova 6te gi ot4ujdi. tova mi e nadejdata prosto opitah se da go abravq no ne moga i yatva 6te se ostavq na te4enieto p1k kvoto 6te da stava

04-21-2007, 17:26
ami vs16tnost te hodqt ot edin mesec i se vijdat ot d1jd na vqt1r i moje bi tova 6te gi ot4ujdi. tova mi e nadejdata prosto opitah se da go zabravq no ne moga i zatva 6te se ostavq na te4enieto p1k kvoto 6te da stava

04-22-2007, 18:55
според мен няма ни6то ло6о да опита6 ама напражи така 4е да не сасдаде6 конфликт между тях джамата за6тото може тои да не ти обарне жнимание

leko_otkachena
04-22-2007, 18:58
колкото и да ти е трудно няма смисъл да се бориш

kobrichka
04-22-2007, 19:01
Според мен няма смисъл.А и всъщност той знае ли за чуствата ти?Той поне малко харесва ли те?Ако той имаше чуства към теб щеше да направи нещо по въпроса,а при условие че е с щастлив с приятелката си,защо трябва да се месиш да разваляш любовта им.А това дали тя е хубава или не няма значение,той е избрал нея за него тя е красива,а за теб каква е няма никакво значение.

04-23-2007, 04:02
миличка.... адски добре те разбирам.... почти същият проблем имах и аз... аз съм 9-ти клас, а тои е 11-ти, няма си приятелка но пък харесва няква която според мен не прилича на нищо.
така..... всички тук ти казват че няма смисъл и че трябва да го забравиш.... и мн добре знам че не искаш да чуеш това.... и на мен всички това ми казваха, но аз продължих да имам симпатии към него... или с по-прости думи, още си мислех за него и колко добре щеше да ни е заедно ако не беше ТЯ. до този ден, аз продължавам да мисля за него но не е толкова лошо както преди, вече не плача и не искам да ги убия двамата хаха... и знаеш ли защо??? според мн хора най-хубавото нещо стана... НЕ не е че той не я харесва вече.... ,а че има нов човек в моя живот, не е както с първият...... защото още нося белега от предишното ми разочарование..... и знам че няма да ми е лесно, но го приех. така че, не се отчайвай... както са казали хората "всяко зло за добро" и когато най-малко го очакваш, живота ти ще придобие нова насока.... и двамата ще поемете по различни пътеки... където ви очакват нови любови и щастие. но това е живота.... не винаги всичко е розово, има и разочарование които трябва да се научим да приемаме и да си взимаме поука.
това стана мн дълго, но историята ти ми е присърце.... :))))
успех! :wink:

BAYO
04-23-2007, 12:03
Всичко зависи от момчето, от неговиче чувства. Ако е раздвоен ще имаш малък шанс според мен, но ако той си я обича неа да стане нищо. Обръщаш се и си тръгваш по твоята пътека и тва е.