View Full Version : Ревността ...
Понякога не ви ли дразни когато гаджето запо4не да ви разпитва през 1 4ас с кого сте били какво сте правили постоянно да се притеснява 4е не6то ви се е слу4ило или 4е се забивате с някой друг,прави ви проблеми 4е не му дигате телефона и такива.Това примерно не ви ли дразни ??? :roll:
Не ме дразни,защото не ме разпитва толкова често и когато си говорим това не е основна тема на разговор,ами просто начало на разговора "Какво прави днес,как си,излиза ли?" и това е...С който и да съм била нищо няма да ми каже,пък и няма право.Щом съм с него не виждам защо трябва да се притеснява :wink:
nencuHka
04-12-2007, 20:37
Никога не съм имала такива проблеми..
Приятелите ми са имали вяра в мен,а и
аз не съм ги провокирала.
electra__
04-12-2007, 20:40
Зависи си от човека и от тфа колко държи на теб.Мен лично не ме дразни,така той показва че се интересува и притеснява за мен.
Зависи си от човека и от тфа колко държи на теб.Мен лично не ме дразни,така той показва че се интересува и притеснява за мен.
da i az taka mislq...
_[LiFe-StiLe]_F
04-12-2007, 21:08
бившия ми беше такъв. това ми изкарваше търпението до последния нерв, което всъщност накрая си оказа своето си въздействие (естествено отрицателно) и върху решението ми да скъсаме - липсата на чувства и постоянното притискане до стената - какво? с кого? защо? кога?... #-o
сегашният ми приятел слава богу не прави това (което е в негов плюс :lol: ) ревноста, разбира се, е нещо хубаво, стига да е в нормалните граници и да не става натрапчива!
Котарана
04-12-2007, 21:14
Аз нямам такива проблеми.Моя много рядко ме разпитва нито ме пита с кой съм излизала или нещо подобно.Но понякога като му скимне нещо и започва да ми рови и gsm-ма.Не е от ревнивите което ме радва :)
malkoto_sladur4e
04-13-2007, 06:51
haha em ne 6toto moq ne e tak1f ...i tfa mi haresva de..6toto kako e to tui da pita6 4oveka postoqnno k1de e bil i pro4ie! :twisted:
`Death`Whore`
04-13-2007, 06:53
Разпитването не е ревност, а параноя. Моят не ревнува или поне така твърди и се чувствам прекрасно, защото мога да изляза с приятели без да мисля как той мисли какво ли не...но на моменти малко ревност не е лоша...да се почувстваш наистина желан.
Nadelina
04-13-2007, 07:00
Moq mi kaza ei tei "Pravi vsichko na svoq glava.. no vnimavai.. shtoto posle she si ponasqsh posledstviata!" ... I smetka ne mi dyrjeshe i se chuvstvah po svobodna i spokoina.. ama si me dyrjeshe izkyso :P
Не е нормално, ако те обича да не ревнува поне малко.В смисъл в границите на нормалното е допустимо, но някаква ревност, която да поражда скандали, да се нервирате....хич не е добре.
`Death`Whore`
04-13-2007, 07:15
И как си била свободна, след като те е държал изкъсо? Моят бивш не ми забраняваше разни неща, но се правеше на луд...изтъкваше причината, че може да ми направят нещо, ако отида на концерт без него например...и за абсолютно всичко се замислях как ще се почувства...сегашният е оставил всичко на моята преценка и не ми държи сметка за нищо.
Така става като си хващате милиционери!
Nadelina
04-13-2007, 07:20
И как си била свободна, след като те е държал изкъсо? Моят бивш не ми забраняваше разни неща, но се правеше на луд...изтъкваше причината, че може да ми направят нещо, ако отида на концерт без него например...и за абсолютно всичко се замислях как ще се почувства...сегашният е оставил всичко на моята преценка и не ми държи сметка за нищо.
Ti si naqsnu s cqlata mi vryzka s nego.. znaesh za problemite koito imah s nego.. i dori se uchudvam che zadavash tozi vypros... Nima ne bqh svobodna? Bqh... Ostanaloto prosto ne iskam da go spomenavam...
обичам да ме ревнуват, но в границите на нормалното! никога не позволявам да ме притискат така! [-X