View Full Version : как момичето показва че иска да бъде целунато
какви сигнали издава??
като се опитах ми каза че бързам
ама ние продължихме да се виждаме
и нз дали пак да се пробвам??
SaYoNaRa
04-12-2007, 20:44
Ми като сте насаме пробвай да я прегръщаш и некви подобни, и ако не се дърпа я целуни
nencuHka
04-12-2007, 20:45
Сигнали няма..просто ако тя реши
че иска ще ти да де да я целунеш..
Ама виж,тя може да овърта да не
иска да има нещо по сериозно с теб ???
lLady_MooN_RaiN
04-13-2007, 12:57
Ако гледа към устните ти, ако не се отдръпва назад, когато си застанал много близо до нея-мисля че тогава няма нищо прости да бъде целуната...
Ами ако почне да те прегръща и да ти се умилква!!!
PLAMENKO
04-13-2007, 14:03
еми батка начи като иска ще чуеш един много дразнещ шум в ушите като пищене :smt005 :smt005 :smt005
тва е сигнал ;)
Няма сигнали и звуци .. когато е готово момичето просто ще деиства :D
Няма сигнали и звуци .. когато е готово момичето просто ще деиства :D
Ice_Queen
04-13-2007, 15:20
Гледай за палавия поглед , тип " Давай!"
kiflata_mi
04-13-2007, 15:40
pogledni v o4ite i ... tam bi trqbvalo da e plama4eto po koeto si li4i kolko mn tq te jelae.. ama moje i da go nqma. koeto e gaden variant no ne i nevezmojen...
Аз ще питам за нещо друго - когато тя не е готова казвате да изчакам, ами когато и на мен не ми е до секс?
Аз като искам да бъда целуната се бутам на момчето,но естествено преди това преценявам дали имам шансове.И понеже повечето ми връзки започват от бурни нощи в дискотеката :-D ако видя,че имам шанс с дадено момче,което и на мен ми харесва отивам при него и започваме да танцуваме.После всичко идва от самосебе си :wink:
За сигнали не знам, но ако те харесва, то със сигурност ще иска. :wink:
моя милост си захапва/дъвче устните
май е твърде явно о.О :-s
E pa nема кво да гледаш, да пипаш, да мислиш ... подметне ли ти езиче, нещо ако земе си яде лъжичката ... залепи се до нея , направи един сериозен поглед, лееееко напред към нея и ако сичко е ТИП-ТОП ще има звук "МЛЯС".
SladkataVoleybolistka
04-13-2007, 19:36
моя милост си захапва/дъвче устните
май е твърде явно о.О :-s
Мда и аз това съм го правила... :smt005
Аз като искам да бъда целуната просто го правя...(тоест тръгвам да целувам)
Тя ако иска ще те целуне сама. :roll:
ThePainIsReaL
04-13-2007, 21:00
Ми не знам ,сигнал ли е, какво е това. Но понякога ми се случва, когато сме сами с някое момче и искам да ме целуне, да си играя неосъзнато с първия кичур от косата си. :-D
И аз!
ами незн мойта индивидка като я изпращам и ме гледа странно ама аз не бях готов о6те и за тва
NeVeN4o`f
04-14-2007, 09:47
И аз!
Mmmda i az pravq taka ;)