View Full Version : А дали има свястни жени
А, дали има свястни жени омръзна да чета и да слушам само за к_рви дето почват да се праскат още от 12 годишни
Div_angel_f
04-13-2007, 09:10
Туй да не ти е сайт за запознанства ? ](*,) ](*,) ](*,) :smt013 :smt013 :smt013 :smt019 :smt019 :smt019
teq momi4eta taka sa re6ili i nqma kakvo da gi obsajdame!v na6iq klas ima detstveni a sam 7 =D>
Lovesick
04-13-2007, 09:38
Те от 12г. до 16г. са в ,к*рвенската си възраст (не всички де) !
После започва ,да им се набива акъла в кратуната ;)
malka_sladuranka
04-13-2007, 09:39
Разбира се, че има. Въпросът е дали ще съумееш да спечелиш някоя такава...
krem4et0
04-13-2007, 10:21
Има, ама не са залък за всяка уста!
Дано да има - не искам майката на децата ми да се е праскала с половината ми комшии когато са били на 15 г. Искам аз да съм първия на моята жена а ако няма свестни момичета няма да се женя
Povecheto zapochvat da pravqt sex zashtoto darechem priqtelkite im sa zapochnali,ne zashtoto go iskat ami ei tui da ne ostanat po nazad.Az sum na 16 i sum devstvena i ne me sram ot tova,ako sum iskala dosega da sum go napravila imala sum pone 10 vuzmojnosti no ne sum go napravila zashtoto nito se chuvstvam gotova,nito sum sreshtnala choveka s koito iskam da go napravq.
iNsaNE`giRL
04-13-2007, 10:35
Не е вярно, че всички започват да от 12 годишни, или че повечето са курви. Не говорете толкова относително. Това, че има такива не значи, че всички са такива. #-o
Povecheto zapochvat da pravqt sex zashtoto darechem priqtelkite im sa zapochnali,ne zashtoto go iskat ami ei tui da ne ostanat po nazad.Az sum na 16 i sum devstvena i ne me sram ot tova,ako sum iskala dosega da sum go napravila imala sum pone 10 vuzmojnosti no ne sum go napravila zashtoto nito se chuvstvam gotova,nito sum sreshtnala choveka s koito iskam da go napravq.
И аз съм на това мнение. Момичетата с по-слаба психика много се влияят от приятелките си. Така например познавам едно момиче което прави секс само заради това, че приятелката и споделила че е правила и и се подигравали че била девствена. Аз смятам че човек трябва да отстоява своите принципи и морални ценности без да се влияе от поведението и постъпките на другите за мен хората който се влияят от другите са слабохарактерни
BeautifulWorld
04-13-2007, 12:44
Те от 12г. до 16г. са в ,к*рвенската си възраст (не всички де) !
После започва ,да им се набива акъла в кратуната ;)
Ей, аз тъкмо съм излязла от курвенската възраст, и си легнах с момче :smt011
Има момичета, които не се праскат с този и онзи, естествено! Всички от моето обкръжение са такива, някои са още девствени, а тези, които не са, са го направили с момче, в което са (били) влюбени и не скачат в леглото на всеки срещнат симпатяга. Не ми го побира акъла как ще се подиграваш на момиче, че е девствено, сериозно :-k
az sam na 16 i tazi godina stavam na 17 i vse o6te ne sam go pravila.imala sam naistina mn vazmojnosti,i az sa6to sam iskala da go napravq o6te otdavna, qvno ne6to podsaznatelno me e spiralo.no mislq 4e sega namerih 4ovek na koito moga da se doverq.no vse pak ne moga da kaja 4e sam gotova.pove4eto mi priqtelki sa6to sa devstveni.taka 4e ne moje da se kaje 4e vs momi4eta sa kyrvi.60% ot momi4etata nad 13 moje bi sa kyrvi.taka,4e...
olive_oil
04-13-2007, 15:06
има разбира се.
alkobalko
04-13-2007, 15:08
Има разбира се. Не могат всички момичета да се поставят под общ знаменател.
Слава Богу, аз вече се бях отчаял, че няма свястни момичета, но за радост има
michka20083
04-13-2007, 15:13
Има разбира се. Не могат всички момичета да се поставят под общ знаменател.
80% от приятелките ми не са девствени,ама аз още се държа .. на 17 съм и изобщо не се обиждам от тва .. щот е мн лесно да те опънат .. а често пъти после съжаляваш ..
Аз познавам момичета например като сестра ми, които са девствени но послъгват че са правили секс за да се правят на интересни
Дано да има - не искам майката на децата ми да се е праскала с половината ми комшии когато са били на 15 г. Искам аз да съм първия на моята жена а ако няма свестни момичета няма да се женя
Ти сериозно ли го казваш това, после какво искаш като и хареса и като сте женени да ходи да си вее байряците не само с комшиите ти, а и цялата околия. Всяка една жена, както и всеки един мъж трябва да има някакъв опит преди да реши да си надене брачните окови, нали замисъла е после да сме моногамни. Всеки сам решава кога ще опита и с кой най-вече, за това са тия глави да мислите, а не за равновесие или симетрия. Мале неам думи, що за разсъждения. :smt107
Sexapilna_kukla
04-13-2007, 16:09
Разбира се, че има. Въпросът е дали ще съумееш да спечелиш някоя такава...
:smt023 Точно така :-D
ChRiSTiaNo_07
04-13-2007, 16:30
Ми те са си решили кога ше се на*бът http://img175.imageshack.us/img175/6963/drinkshq2.gif (http://imageshack.us)
self_destroy
04-13-2007, 18:24
Еми сякви ги има... ама не е хубаво да се слагат сички момичета под общ знаменател :? тва е както с момчетата-има момичета убедени,че момчетата са някви малоумни, водени от хормоните, същества :| аз съм на 13 и съм адски далеч от мисълта за секс. мисля че е глупаво едно момиче да се отвори на 13 примерно (има ги много такива от моя клас) и после да съжалява адски много. общо взето и момичетата от време на време ги удря яко хормона централно в главата и стават курви,ама все още има много, на които хормона не им пречи да мислят :wink:
svestni jeni ima mnogo,prosto vie majete vse vi vle4at po lesnite jeni i posle kazvate 4e samo kurvi imalo :smt017
teq momi4eta taka sa re6ili i nqma kakvo da gi obsajdame!v na6iq klas ima detstveni a sam 7 =D>
Децтфени звучи добре!!! ПИШЕ СЕ ДЕВСТВЕНИ