Влез

View Full Version : lubov prez klaviatyrata...kakvo da pravq?

7dayswithoutyou
04-13-2007, 15:52
ima edno mom4e...zapoznaxme se slu4aino po internet.i dvamata mnogo se xaresvame.imame ob6to temi za razgovor...po mnogo ot tqx sme na edno mnenie.znam,4e e tozi,za koito se predstavq,za6toto se okaza 4e imame ob6ti poznati.ima veroqtnost da se vidim,no az ne sum sigyrna dali na jivo bi bilo su6toto.nikoga ne sum hodila na takava sre6ta.6te mi bude stranno.ybedena sum,4e e pove4e ot drugite mom4eta,koito poznavam,no...ne znam.kak da se durja?kak da go pozdravq sled vsi4ko,za koeto sme si govorili??da se durja na distanciq ili daa my pokaja kolko go haresvam?ako nqkoi ima opit v tezi ne6ta bih iskala da 4yq mnenieto my...prevurnal se e v ne6to pove4e za men,za da riskyvam da go otblusna s neopitnostta si tozi vid sre6ti...

DreBuS
04-13-2007, 16:12
Нямам, а и не сикамд а имам опит в такива ситуации, но все пак може да отделиш малко време на мението ми :wink: :

По принцип такъв тип свалки не са особено за предпочитане... Докато в интернет сте много близки и си говорите за лични неща съвсем спокойно, идва моментът, вкойто като се видите на живо, сте напълно непознати. Наистина първата среща м/у "кибер" приятели е някак си много неловка и чувството през цялото време е мн кофти. (Поне с мен беше така.)

От друга страна, това нистина може да прерастне в една красива любов, стига характерите ви да си подхождат разбира се. :) Честно казано, Интернет постави началото ми на първата истинска връзка в живота ми (ест. първото ми запознаване с въпросното момиче си беше реално) и именно поради този факт вече съм по-положително настроен към такива взаимоотношения.

Моят съвет е да започнете "начисто" и отначало... Имам предвид да се запознаете на живо и всичко останало, както си му е редът. Защото, повярвай, има голяма разлика м/у това да познаваш някого от Интернет, да сте много близки, да имате общи теми и т.н., и от това да си се запознала с този човек в реалния живот.

Накратко, характерите и държанието на хората няма как да си проличат в Интернет, така че излезте, запознайте се, опознайте се и успех! :wink:

variety
04-13-2007, 16:23
na jivo ne e su6toto 6toto vie si mislite 4e si govorite mnogo v 4atovete a vsu6nost tva mojete da si go izgovorite za 1/2 - 1 4as i e malko gadni4ko ako nastupi tqgosno mul4anie no na men mi se e slu4val i drugiq variant i sega s mom4eto sme priqteli. Vsu6nost vsi4ko zavisi ot mom4eto, a i ot teb - vse pak ste normalni hora i nqma zna4enie 4e ste se zapoznali v neta. Po natatuk sigurno daje 6te zabravi6 4e to4no taka ste se zapoznali. Uspeh i dano toi izleze 4oveka, za kogoto go misli6 :wink:

nasty_f
04-13-2007, 16:31
Не би трябвало да се държиш по-различно...ПО такъв начин по какъвто си пишете,защото ще си помисли,че се представяш за човек,който всъщност не си!Докажи му,че го харесваш...Няма от какво да се притесняваш,това е нормална среща с нормален човек.

koalka
04-13-2007, 17:28
В началото се дръж малко по-дистанцирано и след това малко по-отпуснато...в смисъл показвай му, че го харесваш.Дръж се естествено, както в чата, не се превземай и не се представяй за такава, каквато не си.

Nivea
04-13-2007, 17:41
ами не очаквай много,не бързай да си правиш изводи. все па се запознаваш с него,той досега ти е бил непознат. отначало се дръж точно като с непознат - леко резержирано,ама все пак по-отпуснато,както когато искаш да направиш впечатление на непознато готино момче,после ако вече мозъкът ти осъзнае че това е наистина момчето от чата(тази асимилация е много трудна щото е леко подсъзнателна) се дръж както си се държиш по принцип. само отначало не почвай с УАЗАААААААААААААААААА или нещо такова,че ше го шокираш :smt005 по-кротко първо,свикни с присъствието му и после се развихряй :twisted:

7dayswithoutyou
04-13-2007, 18:16
nai-golemiq problem mi e kak da go pozdravq...vsichko,koeto mi mina prez akula ne stava...prekaleno mnogo sme si kazali,za da my podam ryka,prekaleno malko,za da go gyshna etc...

BAYO
04-13-2007, 18:59
Mi bydi malko po predizvikatelna, nakarai go da te gu6ne toi. Napravi si shou. Nqkak si ... izlizai te, sednete na edna peika, hvani mu rukata i si q metni prez ramoto ... etc. ti znaesh :D