View Full Version : Какво да направя?
^Голем^бастун^
04-13-2007, 16:12
Тааа....така....и на мен ми се наложи да пиша тук...нямам рег,но бих се радвал ако ми помогнете...
Та така....напоследък нещата около любовният ми живот сааа.... ](*,) ...Преди доста време(3-4 месеца) съвсем случайно влязох в ИРС канала на нашият випуск и щракнах на 1 произволен ник и попитах коя смяна сме...и така...с момичето се заговорихме и неусетно сме си говорили от 12 сутринта до 2ч вечерта...ЛоЛ...беше страхотно...и така близо 1 седмица сме си говорили в всяка свободна минутка...тя беше невероятна...външният вид...нямаше значение за мен...и така след тази 1 седмица...незнайно защо мойте и нейните съученици решиха да ни запознаят...когато я видях...ЛоЛ...ми допадна още повече... :smt007 ...перфектното момиче...страхотен характер и външен вид на АНГЕЛ...и така...в даскало си бяхме говорили само 2 пъти и евентуално като се засечем по някоя усмивчица и здрасти...1 месец след запознанството я поканих да излезем...откази...и така 1 месец...страх я било,че ако излезем можела да ме хареса и...тукк завърши изречението си...и така....както казах след този месец...тя най накрая се съгласи...аз бях супер радостен...по цял ден бях така >>> :D <<< и така...излязохме,но уви...тя беше взела 1 приятелка с себе си...също мн готин човек...НО...уви...през цялото време си говориха някакви техни работи...не можах да кажа нищо...и не можах да се включа в нито 1 тема :smt009 ...и така...най-скапаният ден в живота ми :smt010 ...след като се прибрах...седнах на компа...тя беше в скайп...цъкнах върху ника и и и писах...при което тя..."Не бихме могли да сме приятели а камо ли нещо повече...незнам дали дори бихме могли да продължим да си пишем" :smt017 ..ето тук настъпи и най логичният въпрос"Защо"..."Защото съм нямала толкова мъчалив приятел" :smt017 * е замълчах си...и това беше... след този ден...при всяко наше разминаване тя извръщаше поглед...нямаше го онова топло здрасти,намаше го онзи сладък и мил поглед...когато ме видеше...просто ме заобикаляше все едно не съществувам... :smt010 ...писах и за това държание...и тя по възможно най-наглият начин ми каза,че си въобразявам... :smt017 ...след това продължихме да си чатим...макар и рядко...тя започна да ми разказва как с този съученик излезли,как с оня си говорили до 9 часа,как с другия винаги имали тема за разговор...незнам дали знае как пробожда влюбеното ми сърчице :smt010 ...сега..просто незнам какво да правя...толкова ми е мъчно...толкова желая да е до мен...да я хвана за ръка....да я целуна...КАКВО ДА НАПРАВЯ?АЗ ЛИ СЪМ ВИНОВЕН ЗА ВСИЧКО? :smt010
7dayswithoutyou
04-13-2007, 16:29
ne mislq,che si vinoven ti...
jenite obiknoveno obichat da im se govori,ochakvat ot mujete da sa kompetentni vuv vsqka tema,koqto bi zaintrigyvala neq i priqtelkite i...mnogo golqma greshka ot nasha strana...ot mnogo vreme se opitvam da preodoleq tozi problem...
mislq,che tq sama te e ignorirala i ne tolkova po vremeto na samata sreshta,dokato e techal razgovora mejdy neq i priqtelkata i kolkoto pri samata i poqva s neq...az mnogo bih se obidila,ako nqkoe momche mi cufne na sreshta s negov prietel!(dobre pone che vie go nqmate tozi navik)moga samo da ti kaja,che tazi neina postupka e celqla da ti kaje "ne vijdash li,che ne iskam nishto da stava?".az samata sum "prashtala" tova poslanie edin ili 2 puti...
moje bi,ako togava ti go beshe razbral shteshe da se otkajesh ot neq.po-rano shteshe da proymeesh vsichko i nqmashe da ima nyjda tq da te naranqva po-kusno i s dymite si...gadno e,znam...no v kraina smetka ne i pozvolqvai da si izgradi obraza ti kato "glypaka"...vremeto shte ti pomogne...sled vreme shte osuznaesh kolko po-cenni prejivqvaniq ima...tova e moeto mnenie po vuprosa.izvinqvam se,ako sum te zasegnala po nqkakuv nachin=]i v kraina smetka...nali znaesh-svetut e maluk,a putishtata kratki...jivota moje da oburne taka neshtata,che ti da izlezesh pobeditel...keep smiling=]
ABSOLUTme
04-13-2007, 16:35
не си виновен ти.тя е тъп а кифла,мислеща.че света се върти около нея.като толкова не иска да има 'мълчалив приятел',защо е взела оная патка с вас на кафето?тя с нея ли е излязла да си говори или с теб?аз това момиче не го разбирам,ако е на 14-15 ще ми стане ясно всичко,те повечето са заблудени..нз,но знам само,че ти не си виновен,че хората са прости(или недорасли,което си избереш)..не се самообвинявай,пери нататък и толкоз,ако те потърси - ок.ако не - както се казва 'п*тки бол'.грешката не е в твоя телевизор,живей спокойно. :-D
Не си виновен ти!
Обясни и,че си мълчал,защото е дошла с нейня приятелка и са си говорили за неща,които ти не знаеш и няма какво да кажеш по въпроса.И още по-малко не си могъл да бъдеш по-отпуснат,защото не познаваш приятелката й,пък и ви е била първа среща.
Та това момиче какво очаква от 1 среща...?Да припаднеш от красотата й като я видиш,да й свалиш небето и звездите и луната за 1 ден,да започнеш да й четеш любовни стихове посветени на нея...Това са толкова банални и изтъркани неща,и не знам на кое нормално момиче ще му харесат от 1-вата среща!??!?!?!Нямам думи....И доста гадно е постъпила като се е обърнала като те е видяла,след срещата ви...Явно е очаквала да направиш нещо много повече,но й обясни,че си човек,а не машина ](*,) ...Или просто е свикнала да й угаждат за всяко нещо,или не си й харесал,но не е била намерила начин по който да ти го каже.Друго не мога да си го обясня.
Но само едно ще ти кажа.Щом прави така с теб,по-добре се откажи докато не е станало твърде късно...НЕ ми се вярва за 4,5 дни разговора,без нищо друго да ти е толкова трудно да я забравиш.И ти ще намериш своята половинка в живота.Явно не е била тя,но не се отчайвай...Продължавай да търсиш :wink:
Абе ще се нагледаш на всякакви такива реакции ота страна на момичетата. (Нищо лично, дами. 8) .) Според мен те нямат обяснеие или ако имат - то това го правят, за да не се наложи да наранят чувствата ни. Казано на прост език - търси си причина да те отреже.
Но може и да не е така... От своя гледна точка, тя си е права... Не казвам, че вината е твоя, просто ситуацията е била такава... Имаше един период, в който на мен ми се случи нещо подобно:
Скъсах (да де тя ме отряза, ако на някой толкова му пука... :D ) с приятелката си и като че ли м/у нас се изгради някаква стена... Когато излизахме с общи приятели умеех да се прикрива - разговарях си с тях за нещо... Но, когато бяхме само двамата и аз като теб не говорех. (Дотук не е като твоята ситуация, но после ще стане. :wink: ) Просто нямаше вече какво да й кажа, нищо не беше същото, изпитвах мъка и постоянно живях в спомени... Един ден на нея й омръзна и захвана темата защо съм се държал така, защо съм я избягвал, защо не съм й говорил и такива подобни глупости... Макар да не й отговорих нищо конкретно, тя достатъчно добре ме познаваше и сама се досети. След известно време и реши и тя така да се държи - не се обаждаше, не говореше със същата мекота и нежност и т.н. В началото ми беше безразлично, но когато започнахме да се виждаме един път на около 2 седмици, да ми говори като на непознат, нещо в мен се надигна... (Нямам предвид физиологически процес... :D ) Просто сърцето ми беше твърдо против такъв вид взаимоотношения. Тогава реших да й напомня в кого се беше влюбила по-рано...
Започнах отново да разговарям с нея, започнах отново да я разсмивам (макар и правейки се на идиот), пак се смеехме заедно, както преди... :-| :cry: Както и да е май малко се отклоних... Отново усмивката ми не слизаше от лицето ми и се стараех и с нея да е така. И помогна... Не че отново имаше нещо м/у нас, просто си останахме близки и продължихме да си споделяме проблеми и т.н. Това беше преди разбира се...
Навярно много псувни съм изял досега, навярно и очите вече те болят, така че дойде мига на кулминацията (не че знам какво е това, ама така изглежда поинтелигентно :wink: ):
Бъди себе си, дръж така, както в чата. Бъди онова момче, което тя е харесала преди, бъди момчето, с което докато си е говорила се е усмихвала. :wink: Опитай се да й обясниш, че си мълчал заради приятелката й, кажи й, че те е било срам, ако щеш (звучи мн правдоподобно в твоята ситуация) и дано да те разбере. Ае нали запомни - усмивка, забавление, говорене, просто се дръж така че да събудиш усмивката и доброто настроение в нея. Все пак никой не иска гаджето му на е намусено и да мълчи през цялото време... :wink:
SwEeT_tEmTeSiOn
04-13-2007, 16:48
Ти на колко си? Ама не си винивен тя верно е лека лигла спред мен и не знае за какво става въпрос. А тя на колко е,за сажеление тези момичета не чаткат за какво иде реч :-k
JoeBanana
04-13-2007, 16:53
на тая трябва да й се случи инцидент http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
дано умре при злополука с миксер, сурата смотана http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
автора, ти пък й кажи, че мирише на спаржа и би си изкарал по-весело с кафе-машина отколкото с нея... ааа ма ха http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
malkoto_sladur4e
04-13-2007, 16:56
Тфа ф не те заслужава просто..така че я забрави и си потърси свясно момиче ! Успех! :wink:
М-м-м...и 2мата сме на 15 :? ...
Мда...кфо да кажа жени :evil: (Без да се убиждате ДАМИ :) подчертавам ДАМИ ;) )
И сега какво?Да я оставя в миналото ли? :?
JoeBanana
04-13-2007, 17:07
ако няма да има проблем и опасни последствия за теб, винаги можеш да я обиждаш при удобен случай http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
но да, зарежи жувотното
Разбирам, че си влюбен и предполагам не е приятно, когато ти разбиват всички надежди....Опитай се да я забравиш, приключи всички контакти с нея, не си я спомняй.Тя определено не те харесва, иначе нямаше да се държи така и още по-малко да ти говори за някакви други там...Няма смисъл да се занимаваш, ако тя няма чувства.
Дам остави я в миналото все пак още си малък ще срещнеш още... и все някоя ще си харесаш... та ти си едва а 15 и кви проблеми имаш.. :smt017 ](*,) ](*,)
BebeTooOoo
04-13-2007, 17:20
Според мене не си виновен ти !
Попринцип от първата среща не може да се очаква кой знае какво защото и момчето и момичето по някакъв начин са притеснени....но това че е довела своя приятелка е кофти....нормално е...ние момичетата обичаме да говорим,но това което тя е направила е малко...гадно...те да си говорат за неща за които ти нямаш мнение...и след това да ти казва че е нямала по-мълчелив приятел...не съм съгласна с това...щом не са ти дали думата...!A отностно това което ти го е написала..."Не бихме могли да сме приятели а камо ли нещо повече...незнам дали дори бихме могли да продължим да си пишем"... казала го е или защото не те е харесала...или защото е свикнала да й угаждат и прават каквото тя пожелае...а ти си имал тази възможност...Моят съвет е --- опитай се да я забравиш...колкото и трудно да е.. се пак се виждате...но се опитай...има толкова други момичета....огледай се..може би не в е писано да бъдете заедно...но все пак продължавай напред...живота не е свършил....айде успех!!!
ABSOLUT`me медал за тва мнение. Съгласен съм напълно. Мацето се опитва да се прави на недосегаема, да злепостави момчето, да го унижи за пред себе си, за своето мнение...ма няма право да го подхвърля момчето по тоя факан начин.