Влез

View Full Version : Би ме в стената...

aMf1
04-13-2007, 16:42
Ходя с гаджето ми от 1 година. Днес се скарахме. Бяхме в апартамента му. Аз реших да си тръгна. Той ме дръпка и каза че няма да ме пусне да си ида. Аз побеснях. Сбихме се, по точно сбутахме се и тогава той ме хвана и ме удари силно няколко пъти в стената. След това спре и стоеше неподвижен. Аз пак тръгнах да си ходя и той пак така няколко пъти ме удари в стената. Той ми се извини каза че не е искал но това стана 3 пъти.Обичам го но не мисля че това е редно и сега съм развоена да се разделя ли с него заради ударите или да остана защото го обичам.
Дайте някакъв съвет ](*,)

Digital
04-13-2007, 16:45
Ходя с гаджето ми от 1 година. Днес се скарахме. Бяхме в апартамента му. Аз реших да си тръгна. Той ме дръпка и каза че няма да ме пусне да си ида. Аз побеснях. Сбихме се, по точно сбутахме се и тогава той ме хвана и ме удари силно няколко пъти в стената. След това спре и стоеше неподвижен. Аз пак тръгнах да си ходя и той пак така няколко пъти ме удари в стената. Той ми се извини каза че не е искал но това стана 3 пъти.Обичам го но не мисля че това е редно и сега съм развоена да се разделя ли с него заради ударите или да остана защото го обичам.
Дайте някакъв съвет ](*,)
Би ми главата в стената вика хахаха :lol:

04-13-2007, 16:47
mhmf.....de a znam,ako si zaslujava 4ovek mu dai o6te edin 6ans,ama ako vse taka ti pravi mu bii 6uta.moje bi e napravil taka,ako ti si mu kazala ne6to ili si mu napravilo ne6to,ot koeto toi se e zasegnal......

JoeBanana
04-13-2007, 16:47
спокойно, нещастен случай http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
внимавай другия път като вървиш пак да не се блъснеш 3 пъти в стената http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
ето ти съвет: пий 2 аналгина и остани с приятеля си, явно се забвлявате http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif

DreBuS
04-13-2007, 16:50
Ами не го познавам, а и не искам, ама мисля, че приятелят ти е някакъв лабилен, кофти психар, който ако сега му простиш има вероятност да те удря за всяко нещо, което не стане на неговата... Остави чувството, любовта и т.н., помисли за психиката си, помисли какви травми може да внесе това в живота ти...

Adwokat
04-13-2007, 16:57
Ако го обичаш истински даи му втори шанс , НО винаги като си с него си носи в чантичката един БОКС и като ти се озъби му счупи зъбките :-D :-D :-D :-D

nasty_f
04-13-2007, 17:00
Ти луда ли си?Как може да продължаваш да ходиш с такова момче...Това "Няма да се повтори повече,извинявай!" ми е познато и то много.Помисли логично,щом веднъж те е удрял и ти се е извинявал после,а сега пак го е направил и ти се извинява...Мислиш ли,че няма да се потрети?Да не говорим,че ако се потрети-100%-колко още такива изпълнения ще има....
Аз лично никога не бих била с човек,който постъпва така с мен...
За каква обич говорим в твоя случай,че не зацепих,аз ли съм сбъркана....?Така ли си изразява чувствата,така ли ти показва колко много те обича?Или на теб ти харесва да те малтретират?
Може да сте имали и да продължавате да имате много хубави моменти заедно,но в една връзка не трябва да има такива неща...Ти си се хванала с него,защото го обичаш и искаш само хубави моменти,но не и насилствени....Той по този начин те наранява и психически и физически.Ако те обичаше нямаше й да си помисли да го направи!Такъв човек не заслужава да бъде обичан от никое момиче.
Какъв е тоя пикльо,че да те удря?Кой е той?С какво е повече от теб?Не виждаш ли,че така явно си избива тъпите комплекси с теб и не мжое да приеме истината такава каквато е!Това животно-не се извинявам за израза,защото е така-не заслужава да бъдеш с него, и не само ти!
Махни го този,докато не е станало късно....По натам дори може да изпитва нужда да те удря и така ще прави с всяко следващо момиче.Това ли искаш от живота?Изнасилвачите и побойниците са точно такива...Има точно такива случаи,как стават побойници и изнасилвачи,като започнат да бият някои невинни момичета,или самите си приятелки и постепенно се пристрястяват към това нещо и започва да им харесва и да го правят още по-често и вече не обръщат внимание на това,как се чувстваш,дали те боли,или не!
А също не си ли учила биология?
Знаеш ли,че при всеки удар на главата,независимо дали е лек,или силен мозъкът ти се уврежда...Страшно много ти вреди.Остави го!Моля те!Послушай ме,има много момчета които те заслужават....
Остави го!Сега може да цивриш и 1 година и 2 и 3,но после ще осъзнаеш от какво нещо си се отървала и ще кажеш..."Ех,добре,че се разделихме"...
Убедила съм се,че само от едно взето погрешно,или правилно решение може да зависи по натам животът ти напълно...Това всеки го знае,надявам се и ти.

Adwokat
04-13-2007, 17:04
Ти луда ли си?Как може да продължаваш да ходиш с такова момче...Това "Няма да се повтори повече,извинявай!" ми е познато и то много.Помисли логично,щом веднъж те е удрял и ти се е извинявал после,а сега пак го е направил и ти се извинява...Мислиш ли,че няма да се потрети?Да не говорим,че ако се потрети-100%-колко още такива изпълнения ще има....
За каква обич говорим в твоя случай,че не зацепих,аз ли съм сбъркана....?Така ли си изразява чувствата,така ли ти показва колко много те обича?Или на теб ти харесва да те малтретират?
Може да сте имали и да продължавате да имате много хубави моменти заедно,но в една връзка не трябва да има такива неща...Ти си се хванала с него,защото го обичаш и искаш само хубави моменти,но не и насилствени....Той по този начин те наранява и психически и физически.Ако те обичаше нямаше й да си помисли да го направи!Такъв човек не заслужава да бъде обичан от никое момиче.
Какъв е тоя пикльо,че да те удря?Кой е той?С какво е повече от теб?Не виждаш ли,че така явно си избива тъпите комплекси с теб и не мжое да приеме истината такава каквато е!Това животно-не се извинявам за израза,защото е така-не заслужава да бъдеш с него, и не само ти!
Махни го този,докато не е станало късно....По натам дори може да изпитва нужда да те удря и така ще прави с всяко следващо момиче.Това ли искаш от живота?Изнасилвачите и побойниците са точно такива...Има точно такива случаи,как стават побойници и изнасилвачи,като започнат да бият някои невинни момичета,или самите си приятелки и постепенно се пристрястяват към това нещо и започва да им харесва и да го правят още по-често и вече не обръщат внимание на това,как се чувстваш,дали те боли,или не!
Знаеш ли,че при всеки удар на главата,независимо дали е лек,или силен мозъкът ти се уврежда...Страшно много ти вреди.Остави го!Моля те!Послушай ме,има много момчета които те заслужават....
Остави го!Сега може да цивриш и 1 година и 2 и 3,но после ще осъзнаеш от какво нещо си се отървала и ще кажеш..."Ех,добре,че се разделихме"...
Убедила съм се,че само от едно взето погрешно,или правилно решение може да зависи по натам животът ти напълно...Това всеки го знае,надявам се и ти.

Цяла книга написа , но си права до някаде.. може и да не се повтори зависи от човека нито го познаваме нито нищо нека тя сама да си реши :smt017

bqsna_teenagerka
04-13-2007, 17:05
:smt005 :smt005 :smt005 :smt043 :smt042 :smt044 :smt036 олелеле не напрао ме уби!!!! е как ще ти бласка главата в стената??? не не направо ме разби от всякъде....аз ли4но :-D и аз бих му бсъкнала главата на всяка сри4ка "МАЙНАТА ТИ КОПЕЛЕ НЕЩАСТНО 4АО"

nasty_f
04-13-2007, 17:09

Цяла книга написа , но си права до някаде.. може и да не се повтори зависи от човека нито го познаваме нито нищо нека тя сама да си реши :smt017
Аз мисля,че вече знаем за какъв човек става на въпрос.Прочети по-добре темата и виж,че е писала,че го е правил и преди...Ясно ми е!

Adwokat
04-13-2007, 17:11
ем.. тя написа че това е станало 3 пъти я ударил в стената , не че през седмица я блъска в стената за разнообразие :) но както и да е гадно е постъпил :smt011

koalka
04-13-2007, 17:12
Не знам как все още си с него, как се двоумиш дали да си тръгнеш от него или да останеш...?Ако направи такова нещо с мен, никога повече може би не би ме видял.Това е ужасно, ти си момиче и не може да постъпва толкова грубо с теб.Да не говорим, че нещо може да ти стане като те блъска така в стената.Това момче няма чувства към теб.Ако имаше никога не би направил такова нещо, а още по-малко да го повтори.

04-13-2007, 17:12
:smt005 :smt005 :smt005 :smt043 :smt042 :smt044 :smt036 олелеле не напрао ме уби!!!! е как ще ти бласка главата в стената??? не не направо ме разби от всякъде....аз ли4но :-D и аз бих му бсъкнала главата на всяка сри4ка "МАЙНАТА ТИ КОПЕЛЕ НЕЩАСТНО 4АО"
и с каква сила ще го направиш това ? ти си на един удар живот

Nivea
04-13-2007, 17:53
ТИ ЛУДА ЛИ СИ?!?тва е най-увасното нещо,по-ценно от човешкия живот няма,как ше те удря бе! да ти изневерява,да те лъже,само да не те удря, тва е пряко изразяване на неуважение,пренебрегване и всичко най-лошо! и според мен няма случай когато да е само веднъж,това ти дава един вид власт и веднъж приятеля ти види ли че минава номера край...как може да разсъждаваш толкова повърхностно! ами той ме удари,ма аз си го обичкам и швярвам че ще спре,въпреки вече му прави кеф да ме муати все едно меси кайма!!! :smt013

Nivea
04-13-2007, 17:55
имах предвид,че на него му дава чувство за власт,извинете за объркването. и м/у другото това чувство е опиянително повече от...парите даже!

BAYO
04-13-2007, 18:36
Ако е за пръв път, е добре. Ако се повтаря, макар и рядко пак горе долу е добре. Може да е нервак и да го избива от време на време. Но ако се случва често, моля те, избави се от тая гад , а на излизане му покажи http://i.yoosms.com/i/uploaded/anim/1121940439172.gif това!

ABSOLUTme
04-13-2007, 22:30
мен приятелят ми ме обича и никога не би направил подобно нещо :roll: пък и ме познава,тъй че още повече.. :lol: но ако някои по някаква причина ме удари 3 пъти в стената,както теб,то после ще боядисам въпросната стена в така мечтания наситено - червен цвят....

BAYO
04-13-2007, 23:17
мен приятелят ми ме обича и никога не би направил подобно нещо :roll: пък и ме познава,тъй че още повече.. :lol: но ако някои по някаква причина ме удари 3 пъти в стената,както теб,то после ще боядисам въпросната стена в така мечтания наситено - червен цвят....

Поздрави на приятелят ти :) Иии специални поздрави на 1 мой "толкова близък и сърдечен приятел" , дето боядисах с него въпросното стъкло на колата ми (странично) в така мечтания наситено-червен цвят \:D/ Той не чете, ма аз да го отчета, хеаеха;]

IGNGN
04-14-2007, 01:07
Е сега поне ще имаш причина да казваш че те боли глава когато гаджето поиска секс :lol:

alkobalko
04-14-2007, 05:38
Как въобще се замисляш дали да останеш с този човек. Той те ударил, а ти се чудиш дали да продължите заедно. Никой няма право да те удря, обижда или кара да се чувстваш непълноценен човек. Бягай далеч от такива хора, не се знае дали следващия път, когато се скарате няма да те удари пак.

divo_kotence
04-14-2007, 06:43
аз никога не бих ходила с такъв човек...но ти си знаеш....ако си сигурна че това няма да се повтори бъди с него,ако ли не го зарязвай веднага

sk8er_girl
04-14-2007, 07:06
vij sq ne sam az 4oveka deto 6e ti go kaje moje bi oba4e ako si pozvolqva da se darji s tebe nqma6 osnovanie da ostava6 s nego:(za6to? ami za6toto maj koito posqga na jena nikakav maj ne e parvo, ako e stanalo edin pat badi sigurna 4e 6te se slu4i otnovo vtoro i treto-za kakvo ti e da si s nego 6tom tva e edinstvenie na4in da te zadarji???

vse pak ne vi poznavam, no tova e obi4ainiq scenarii v takiva situacii
ako smqta6 4e tva e edini4en slu4ai i 4oveka ina4e si zaslujava, dai mu 6ans oba4e povtori li se-bqgai

littlestar
04-14-2007, 17:44
Абе ти луда ли си ?!!??!!? как ще се връщаш при некаф пиклио,който те удря и мълтретира?По-добре го зарежи и си намери някой по-достоен и по-добър,който да те обича истински и да не ти удря главата в стената.Ако моя приятел , постъпи така с мен няма да го погледна,камоли да се върна при него.Момиче вземи се в ръце и бягай на далеч от тоя откачалник :smt011

ThePowerOfLove
04-14-2007, 18:27
Не бъди с момче,което не те уважава и иска да ти причини болка...е,може да не е искал...значи е нещо болен :? Тоя случайно да е чувал че момиче не се удря? веднъж щом го е направил и като види,че му позволяваш (ако му дадеш 2-ри шанс) ще стане по-лошо! Зарежи го и си намери някой който да е внимателен с теб
:smt011 :smt011 :smt012 тц тц просто няма да коментирам какъв е... :smt011

ChRiSTiaNo_07
04-14-2007, 18:34
Остави го!Щом се е случило веднъж каква е гаранцията,че няма да го направи отново?

NightSky
04-14-2007, 18:42
Едно не разбирам - как може да се двоумиш дали да останеш с подобен човек?Щом е способен физически да те нарани, значи не те обича толкова.А и щом се е случило веднъж е много вероятно да се повтори и ако продължаваш да прощаваш, да се превърне в навик.Така че съвета ми е да не му прощаваш, а ако му простиш - нека да е само този път.

Cunk
04-14-2007, 18:49
:? най-добре го зарежи и го забрави.намери си друго момче и толкова.колкото и да го обичаш времето лекува... а и той ще разбере какво е загувил рано или късно ... :-s