View Full Version : Да продължа ли да се боря или?
Здр...Запознах се е дно момиче по нета ,а после се оказа и че сме от едно у-ще.В началото приемах всичко на шега ,но после ,когато ежедневно я виждах ,започнах да усъзнавам ,че изпитвам нещо към това момиче...Е да ,но тя е влюбена в момче ,което един път и каза НЕ ,а после се лигави ,еми аз не съм сигурен и т.н.Е да ,разбрахме се ваканцията да излезем ,айде ок.Е да ,но тя почна да си измисля оправдания ,че не може и т.н.И не излязохме.Вчера същата тя идва еми аз да те видя какво правиш и т.н.Е мисълта ми е да продължа ли да се боря сам срещу всичко или да се откажа навреме?Аз съм с 1 година по-малък от нея ,а тя с 1 по-малка от онзи.
Според мен я заеби тази.Само ти се е набутала после,защото сигурно другото момче пак и е отказало и й е паднало самочувствието и е решила да намери утеха в теб.Ти така ли ще позволяваш да правят с теб?Утешавай ги,няма лошо,но не после да я видиш с някой тъпанар хванати за ръчичка....
Аз поне мисля че няма смисъл да се мъчиш с нея..та тез момичета само за бои правят.. :smt011 :smt011
Не продължавай да се бориш, няма смисъл и за какво.Момиче явно има чувства към друг.
Eй не знам...Аз съм от хората ,които и 0,1% шанс да има се борят...и в случая явно ще е така...
ХаХа, нз аз ли съм инат или твърдлоглав, ама винаги наопаки д акажа нещо... :-D
Принципно за такива неща няма добри съвети. Слушаш сърцето си и това е! Не те интересува кой какво разправя, имаш ли мераци - действаш!
Относно борбата - дори да загубиш битката, продължавай да се бориш за спечелването на войаната! Дори да паднеш - изправи се и продължавай още по-усърдно да воюваш! :wink:
Редакция:
Ест, това при положение, че по този начин не си прецакваш зорлен дестойнството. :)
Eй не знам...Аз съм от хората ,които и 0,1% шанс да има се борят...и в случая явно ще е така...
Браво, спортна личност си. Имаш къс, желание и т.н. Всичко зависи от тебе. Стори това, което мислиш, че ще бъде най-доброто за тебе. Покани я, излезте, ако тя иска естест. и виж какво говори, как се държи, виж езика на тялото й какво ти казва. Сам ще разбереш, какво да правиш в последствие.
za takiva kurvi ne si struva izob6to
И аз както останалите не намирам смисъл да продължава666 да се мъ4и666 за нея :|
Ей за едно сте прави...спортна натура съм и не се давам лесно пред каквото и да е...
WindfaLL
04-13-2007, 22:07
Абе ако имаш чувства към нея..се бори и тфа е...
Hubba_Bubba92
04-13-2007, 22:36
Здр...Запознах се е дно момиче по нета ,а после се оказа и че сме от едно у-ще.В началото приемах всичко на шега ,но после ,когато ежедневно я виждах ,започнах да усъзнавам ,че изпитвам нещо към това момиче...Е да ,но тя е влюбена в момче ,което един път и каза НЕ ,а после се лигави ,еми аз не съм сигурен и т.н.Е да ,разбрахме се ваканцията да излезем ,айде ок.Е да ,но тя почна да си измисля оправдания ,че не може и т.н.И не излязохме.Вчера същата тя идва еми аз да те видя какво правиш и т.н.Е мисълта ми е да продължа ли да се боря сам срещу всичко или да се откажа навреме?Аз съм с 1 година по-малък от нея ,а тя с 1 по-малка от онзи.
Годините нямат значение в случая нали знаеш :P ако наистина момичето ти харесва се бори за нея :!:
lesstats
04-14-2007, 15:09
аве я стига веееее
та вие ако за всяко нещо мислите така ....
когато искаш нещо трябва да се бориш за него
ако се спираме пред всяка трудност то що за хора сме???
хубавите работи стават бавно
и не идват от нищото трябва да жертваш нещо
в случая време и усилия ,но ако си заслужава....
аве я стига веееее
та вие ако за всяко нещо мислите така ....
когато искаш нещо трябва да се бориш за него
ако се спираме пред всяка трудност то що за хора сме???
хубавите работи стават бавно
и не идват от нищото трябва да жертваш нещо
в случая време и усилия ,но ако си заслужава....Те т'ва е Ал Бънди форевър.