View Full Version : Проблеми с малкия!
Burgas_63_FEN
04-13-2007, 19:59
Здравейте! Казвам се Илиян. Хванах си сериозна приятелка и да ви кажа тя е първата с която правя секс, но вече 4 пъти подред както съм възбуден и докато надяна презерватива, или се изправя - ми пада! Незнам може би се притеснявам обаче съм забелязал, че когато съм легнал ми е най-еректирал.(но не достатъчно) Няколко пъти вземах левитра и да ви кажа направо сцепих мацката, обаче не мога да си го позволявам вечно, защото е много скъпо. Когато пробвах без него пак се изложих! Какво да правя!? Приятелката ми е маниакално яка.. обаче имам чувството, че ще я изгубя и да ви кажа честно - намразвам секса, защото имам чувството, че се явявам на изпит, на който отново ще бъда скъсан! Какво да правя!? И още нещо.. члена ми е изкривен на една страна доста очевидно .. нещо като ей това - ) - (ТЕМАТА Е СЕРИОЗНА)
Никакви химии!
Релакс, к'во като е яка? Ти здраво спичаш, давай го по-спокойно бе човек, ще си докараш някоя сърдечна болест.
Пийни му малко/много ( де да знам и аз как ти действа алкохола) или я накарай да ти духа , бла, не знам и аз.
А относно това - ) - нормално е. Не си единственият с такава форма на пениса.
Burgas_63_FEN
04-13-2007, 20:16
не съм пробвал с алкохол, защото (предполагам) щом трезвен ми пада, пиян сигурно нема ми стане!
Да не съм импотентен на 18?!
не съм пробвал с алкохол, защото (предполагам) щом трезвен ми пада, пиян сигурно нема ми стане!
Може да има точно обратния ефект. Пробвай. Но мъничко. 100 грама примерно. Няма какво да губиш. :)
Burgas_63_FEN
04-13-2007, 21:24
Ебати, разрових се малко из форума и открих едно 15 теми на момчета със същия проблем и предполагам, че всичко е от притеснението, ама ко да напрая като стигнем до акта и стомаха ми се свива все едно не съм ял 1 седмица :)) Сега съм се надъхал утре ще ходим на едно парти и яко ще се отрежа пък да видим кво ше стане и кво нема да стане!!!!!!!
Ебати, разрових се малко из форума и открих едно 15 теми на момчета със същия проблем и предполагам, че всичко е от притеснението, ама ко да напрая като стигнем до акта и стомаха ми се свива все едно не съм ял 1 седмица :)) Сега съм се надъхал утре ще ходим на едно парти и яко ще се отрежа пък да видим кво ше стане и кво нема да стане!!!!!!!
Успех ти пожелавам.. :smt023
Burgas_63_FEN,абе ако искаш се режи,само гледаи като го направиш,да знаеш коя е приятелката ти,и къде трябва да го пъхаш...
miss_kiss181
04-14-2007, 06:53
az bih te posuvetvala da ne se rejej tolkova mn pii no ne 4ak tolkova mn 4e 6e zeme6 da oburka6 gadjeto ti s ne4ie 4ujdo a moje i da go puhne6 na nepravilno mqsto xaxa #-o :D
pi4 i az sum taka mnogo gadno nali nestava da mu se nvidi ob4e edin put ze 4e stana polu4i se i az misleh sushto kato tebe sled vtoriq proal si kazah pove4e nikakvu sex nqma da se provalqm ot novo tazi putka shte kaje na nqkoi shte mi se smee cql burgas (da i az sum ot tam) rabta e da nemislish za sexa prsto ne si pravete planove kato ot roda vuv vtornik shte probvame pak mi pak nqma da stane ei taka edin put zapo4vaite da se natiskate i mnogo e vajno tq da ti pomogne ina4e nqma kak da stane spored mene, shotot kolkoto i da e umrql v jenska raka li e nqma kak da ne stane moje da ti e malko neudobno da e pomolish za tova ako q ne se oseti no ti garatiram 4e shte stane are kasmet prasnii putkataaaa \:D/ \:D/ \:D/
Само да питам, ако ми е - ) - дали да не се оперирам? Защото има две като подутини от дясно. Все едно е счупен. Освен това при ерекция не гледа нагоре, ами наляво и напред.
еееееее,дали са то го дефектен :smt005
НеДЕЙ ДА СЕ ПОДИГРАВАШ С ПРОБЛЕМИТЕ НА ХОРАТА, ЧЕ МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ И НА ТЕБ. ДАНО!
Ami da ti kaja si4ko e ot pritesnenie .... i az go imah sushtiq problem 3-4 pyti se izdanih shtoto mn sa pritesnqvah i kato znaeh 4e she probvame napravo mi se svivashe korema na topka kakto ti kaza ..... tbi 4e shti dam 1 savet .... NE PLANUVAITE sexa pravete go izvednaj i na mqsto do sega na koeto ne ste probvali ... primerno ako do sega ste probvali na spalnqta sega q natisni na divana v hola ... shte podeistva shte widish .... ;]]] USPEH :}
mimi_pink
04-14-2007, 19:59
Никакви химии!
Релакс, к'во като е яка? Ти здраво спичаш, давай го по-спокойно бе човек, ще си докараш някоя сърдечна болест.
Пийни му малко/много ( де да знам и аз как ти действа алкохола) или я накарай да ти духа , бла, не знам и аз.
А относно това - ) - нормално е. Не си единственият с такава форма на пениса.
Евала \:D/
si4ko idva ot straha da ne se provali6... piini tka da oseti6 4e ti se e omotala glavata i deistvai.. alkohola premahva srama :D stava6 po razkreposten :)