View Full Version : Той ходи с момичета само за да страдат за него.
Дори си го е признал днес пред един мой приятел.Изказването е било "Ем държиш се мило с нея известно време,да я накараш да се чувства желана,след което я разкарваш и тя почва да ти ходи по гъза.Аз много се кефя".Той сваля едно момиче вече от 2 месеца,и днес е казал "Аз ся ако тръгна с нея,на следващия ден и бия шута".Той ходи с момичета само за да страдат за него.Лошото е че аз също съм му жертва..Не спирам да мисля за него..Той е единствен от както скъсахме..А постъпи толкова гадно..
ShannonLarkin
04-13-2007, 21:46
доста е тъпо да мислиш за такъв човек...аз бих направил тва дето човечето в подписа ми прави
ili SE opitai da mu napravi6 sa6toto s pomo6ta na nqkoe dr momi4e razbira se (tq da mu tegli 6uta) ili se badui trygni s dr za da vidi 4e ne e edinstveniq i 4e e bezinteresen :P
Деа срам ме е, кат чета такива теми. Аз бях същото мръсно копеленце, преди да излезна от лудия ми пубертет. Ама и на него ще му мине ... а до тогава: "Докато има глупави агнета, вълкът винаги ще ги яде!"
П.П. Тва го казах просто, защото ей така си хойте днешната младеж... хареса ви някой и хайдееее на купона, горе на черешата и тем пободни. Нито опознаване, нито разговори, само PARTY. [-(
Оф, разговори, ама и те са до време. Кво, ако изговорите всички възможне теми тъпо ли да гледате?
Оф, разговори, ама и те са до време. Кво, ако изговорите всички възможне теми тъпо ли да гледате?
Батко, ти треа си некой професор, че да си изговорил всичките теми на света... хахах :---)
Като свършат измисляш нова и започваш от начало кфо да ти каем друго :-k
Ебати бунака!
Как може да положи цялото усилие необходимо за да подлуди некоя кифла и накрая да я разкара преди да се е възползвал!?
Балък!
Тези хора заслужават да се влюбят и после да ги зарежат.Не можеш така да си играеш с чувствата на хората, както си поискаш.Каквото и да стана просто не тръгвай с него. :wink:
alkobalko
04-14-2007, 05:32
Няма смисъл да се занимаваш с човек, който те наранява и не му пука за теб. Такива като него засужават да останат цял живот сами. Никой няма право да си играе така с чувствата на друг човек.
E shtom mu se vruzvat... shte si prae kvoto si iska s tqh. E az kato ne sym takuv.. zashto nikoq ne me haresva??? Mi shtoto ste tupi jenorqta, natiskate se pri nai nepodhodqstiq
divo_kotence
04-14-2007, 06:30
ем ако седнеш и помислиш трезво и си спомниш какво ти е причинил,как си е играл с тебе едва ли се още ще си хлътнала с тебе,защото как може да харесваш (обичаш) някой който те е наранил ужасно и знаеш че не си единствената...
cherinka
04-14-2007, 07:31
Всички такива момчета на кастрация!
Един хубав бой ще му дойде добре :)
Сама си си виновна. :shock: Аз от километри виждам кои момчета са наистина свестни и кои не са.Ще се научиш да се пазиш малко повече и докато някое момче не ти докаже,че си единствената за него не трябва да му вярваш-всеки е силен на думи.Нали се сещаш,че всеки 2ри би ти казал,че си единствената,неповторима за него и т.н.? :shock:
И този ще си намери майстора .. спокойно :D
eg_missy_
04-14-2007, 08:51
това не е толкова рядко срещано явление. такъв е животът, какво да го правиш- или ядеш, или биваш изяден. Само че и при него има сериозен проблем- комплекс за малоценност. Той се чувства слаб и е знае (дори да не го осъзнава), че не може да изгради стабилна връзка. Дали проблемите му идват от разибито семейство или предишно разочарование- той търси своята сцена за изява и мисли, че я е намерил, като успява да наранява... Нека да живее и на него не му много по-леко, вярвай ми... колкото до теб- от опит ти казвам, че единственият начин е да го надрастнеш, но това ще ти отнеме много време. През това време можеш да симулираш безразличие, така поне по малко ще го мачкаш.. :)
Всичко се връща! И каквото и да става не тръгвай с него [-X стискам палци да удържиш фронта :wink: